Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çizginden Çıkmıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 70%

Sıcak ve şefkatli bir insansınız. Sıradışı özelliğiniz ise, tanımadığınız insanları da en az tanıdığınız insanlar kadar önemsemeniz. Bu dünyanın adaletsizliklerine tahammülünüz yok. Ve evet, kesinlikle çok fazla adaletsizlik var. Bugün, bir insanın hayatında fark yaratmak için yapabileceğiniz şeyleri biraz düşünün. Dünyadaki yoksulluğu tek başınıza durduramazsınız fakat bir aşevine gidip biraz sebze doğrayabilirsiniz. Belki çok küçük bir hareket ama etkisi çok büyük.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

İçinde hep bir okul öğretmeni oldu ve bugün bu öğretmen dışarı çıkmak için can atıyor. Bilgisayarla ilgili bir prosedür konusunda birisine yardım etmen olası. Belki öğrettiğin şey manuel işlemle ilgilidir. Belki de arkadaşlarına daha kişisel bir konuda yardım ediyorsundur. Dostuna araba tamiri veya kırık bir mobilyayı onarma konusunda destek olabilirsin.Çevrenizdekilerle sosyal ortamlarda kaynaştığınızda hissettiğiniz gelişme duygusunun farkına varın. Bugünün önemli bir bölümü iletişim odaklı geçecek ve siz de kendinizi akışa bırakırsanız, tam da varmak istediğiniz noktaya ulaşacağınızın farkına varacaksınız. Maceralı yoldan gidin ve daldan dala atlamaktan korkmayın. Kendinizi yalnızca bir rotaya sabitlemeniz ya da bir şeyi tek bir yolla yapmanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde gizleme, saklama, manipülasyon durumları gündeme gelebilir. Özellikle ilişkiler ve kişilerle ilgili korku ve takıntılar uyanabilir. Kendinizi açmak yerine iç dünyanızda düşünüp yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkilerde daha önce konuşulmamış konular konuşulabilir. Günün güzel tarafı, ilişkilerdeki bir çıkmazı aşabilir, size zor gelen bir durumu başarabilirsiniz. Cesaret zamanı.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakıncalı ve kendine güvenmediğin hiçbir işe girişmiyorsun. Bugün çizgini bozmamaya daha fazla özen gösterebilirsin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan onların yeme içme alışkanlıklarını değiştirebilirsin. Daha sağlıklı ve organik beslenmelerini sağlamaya çalışıyorsun. İş arayışı içinde olan bir arkadaşına tanıdıkların vasıtası ile yardımcı olabilirsin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir bekleyiş içindeyseniz net bir sonuç alabilirsiniz. Bu sırada duygusal olarak rahat ve iyimser olmanız sizin için daha kazançlı olacaktır. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin bugün çok önemli olabilir ama sert çıkışlar yaparsanız bazı hayal kırıklıklarıyla içerisinde olabilirsiniz. Bu durumda sizi mutsuzlaştırmasın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde test edilebilirsiniz. Bugünlerde karşılıklı konular, beklentiler söz konusu. Ancak ortaklı konularda daha gerçekçi olmak gerekiyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerinde yine ailenize ya da arkadaşlarınıza ayırdığınız zaman için efor sarf etmeniz gerekebilir ancak bu size sadecek keyif verebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk günü ikili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün olabilir. Karşılıklı diyaloglar, görüşmeler gündeminize gelirken kontrolünüz dışı ortaya çıkabilecek durumları gözden kaçırmamalısınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilmediğiniz telefon numaralarına veya e-posta adreslerine dikkat edin çünkü; her şey tam olarak sandığınız gibi değil. Bugün aklınızın ucundan bile geçmeyecek sırları tanımadığınız biri aracılığıyla öğrenebilirsiniz, buna hazırlıklı olun.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati ortaklıklarınıza ve ilişkilerinize dikkat çekiyor.İlişkilerinize veortaklarınıza sorumluluk duygusuyla yaklaşacağınız bir gün olacak. Her türlü imzalı işiniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde güç savaşlarına işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sakıncalı ve kendine güvenmediğin hiçbir işe girişmiyorsun. Bugün çizgini bozmamaya daha fazla özen gösterebilirsin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üretkenliğinizin ve yaratıcılığınızın arttığı bugün, hayallerinize yer verin ve hayal gücünüzü kullanarak yeni hedefler belirleyin. Bugün kendinize çok faydalı olacak eşyalar satın alabilir, maddi konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız her olayda kendinize güvenin ve bugüne kadar yaptıklarınızı, sabrınızı, emeklerinizi göz önüne alarak, kararlı tavrınızdan vazgeçmeyin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 12" R
Ay
Koç
24° 09' 58" R
Merkür
Koç
20° 33' 31"
Venüs
Boğa
08° 39' 23"
Mars
Koç
04° 30' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 46"
Satürn
Balık
17° 06' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 15"
Lilith
Başak
24° 01' 37"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>