Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tutumunuz, öğrenildiğinde can sıkıcı olabilir. Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmamalısınız. Oysa o, bu konuda çok ağzı sıkı davranıyor.

Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize önerilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu hissedeceksiniz. Altından kalkmayı başaracaksınız. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz.

Elinize geçmesi muhtemel yüklü bir para, sizi yeni kararlara sevk edebilir. Elinizdeki bir malın paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Bununla ilgili gelişmeler yarın alacağınız bir haberle başlayabilir.

Her şeyi herkese anlatmak zorunda değilsiniz. Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir. Dolaylı edinilmiş bilgileri paylaşmak durumunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. Teklif etmekten kaçınmayın. Bugünlerde aktif bir yapınız var, çok daha hareketli bir yaşam düşlüyorsunuz. Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumunun, güçlü desteği sayesinde güzel duygular kendiliğinden yüreğinize ulaşır. Sevgi-şefkat duyguları yükselen inancınızla birlikte sizi sarıp sarmalar. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi memnun edici parasal bir gelişmeyi işaret ediyor. Kazanç getirici birveya ortaklığın göstergesi olabilecek bu kavuşum, geleceğe dair umudunuzu yükselticidir. Bir işin olumlu sonuçlanması, bir girişimin umduğunuz şekilde ilerlemesi, bir haberin sizi memnun etmesi bu kavuşum sayesinde mümkündür. Sosyal paylaşımları, dostlukları, yeni tanışmaları, başkalarıyla dayanışmayı destekleyici bu enerji sayesinde hayata dair inancınız artar. Sizi başarılı, çekici ve güçlü görürler. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İletişim, haberleşme veya kişilerarası bağlantılar kurabilme konusunda sizin elinizde olmayan yanlış anlaşılmalar veya kendinizi tam anlamıyla ifade edememe gibi durumların oluşması mümkündür. Bunlar tabii ki çok büyük sorunlara yol açmaz. Bunların farkında olursanız, daha dikkatli ve ılımlı yaklaşımda bulunursunuz. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur adımlar atmayı arzulayacağın bugün, kendini kararlı hissedeceksin. Planların değişebilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve kariyer hayatınıza dair gerçekleştiremediğiniz bazı projelerle ilgili önemli sonuçlanmalar ve iletişimler kurulabilir. Beklediğiniz haber ve görüşmeleri bugün itibariyle sağlayabilir ve geleceğinize ilgili bazı durumlarda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Yaşam alanınızı daha keyifli bir hale getirmek için evinize küçük dokunuşlar yapabilir, dekoratif objeler satın alabilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz...

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlemeyi sürdürürken ufkunuzu açan faaliyetlerle, bilgiyle, öğrenme ve paylaşmayla iç içe olabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu keşfedebilirsiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanların talepleri ve istekleri için uğraşacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek adım atmalısınız.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok daha tedbirli ve sakin davranabileceğiniz bir gün. Olayları akışına bırakacak ve çok daha farklı istekler içinde bulunduğunuz halde sorunların kendiliğinden çözümlenmesini bekleyeceksiniz. Parasal sorunlar çıkabilir.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 38" R
Ay
Başak
10° 27' 02"
Merkür
Koç
17° 29' 37"
Venüs
Koç
17° 39' 56"
Mars
Balık
21° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 27"
Satürn
Balık
15° 33' 46"
Uranüs
Boğa
21° 44' 27"
Neptün
Balık
28° 33' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 11"
Lilith
Başak
22° 08' 16"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:23

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>