Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Üretkenliğin Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün tam bir şair havasında olabilirsiniz. Her zaman yaratıcı ve hayalperest bir tarafınız vardı. Fakat her zaman sanatsal becerilerinize güvenmiyorsunuz. Bugün birine romantik ya da ince esprili bir not yazabilirsiniz. Sevinçlerinzi kağıda dökebileceksiniz. Bunun dışında, aranızda samimi bir bağ olan biriyle konuşabilirsiniz. Yaşamla ilgili inançlarınızı paylaşabilir ve kalbinizi birine açabilirsiniz.

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Bugün harikulade insanlarla tanışabilir ve hayatını harika bir yöne sevk edecek, sarsıcı bilgilerle karşılaşabilisin. Yeni yaşam tarzı seçeneklerini değerlendirmeye başlayabilirsin. Bir grup ya da organizasyon, muhtemelen spiritüel ya da metafizikle ilgili, sana bir anda çekici gelecek ve katılmayı düşüneceksin. Ayrıca hayatındaki partnerle müthiş konuşmalar yapmaya hazır ol. Kitaplar, dergiler ve diğer yayın mecraları da seni aydınlatabilir.Son birkaç gündür kendinizi kaybolmuş gibi mi hissediyorsunuz? Bugün bu sis bulutu muhtemelen aralanacak ve kendinizi daha iyi keşfedeceksiniz. Zihninizde dönüp duran sorulara cevap vermek ve yargılarınızı değerlendirmek için adım atacaksınız ancak yine de biraz sabırlı olmanızda fayda var; özellikle de bu konular duygusal konular ise. Doğrudan eyleme geçmeden önce anlamaya çalışın. Yarına uyandığınızda daha nesnel olduğunuzu göreceksiniz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün lüks eşyaların cazibesine kapılabilirsiniz. Güzel bir zevkiniz var. Bütçeniz biraya yetse bile siz yine de kaliteli şaraplar istiyorsunuz! Bugün kendinize özel bir bir şeyler ısmarlamak isteyebilirsiniz. Pahalı bir restorana öğle yemeğine gidin. Ya da güzel ve eşsiz olan bir eşya satın alın. Muhtemelen lüks bir tükenmez kalemle yazı yazmaktan keyif alacaksınız. Ya belki de belgelerinizi yeni bir deri evrak çantasına yerleştirmek hoşunuza gider.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni kazançlar, finansal şanslar, hızlı para akışı gündeminizde. Kazanç ve harcama bir arada olabilir. Yaşama dair daha umutlu ve neşeli yaklaşırken kendinizi ruhen ve beden daha sağlıklı hissedebilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Geçmişteki doğru adımlarınız bugün fırsat ve korunmayı getirebilir. Fark etmediğiniz hatalarınızı ise olaylar gösterebilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek için belirlediğin hedeflerde sapmalar yaşayabilirsin. Ekonomik koşullarının bu sapmalarda büyük etkileri oluyor. İş yerinde üretkenliğin artış gösterebilir. Performansının yükselmesi üstlerinin dikkatini çekiyor. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin sana göre saki bir mizaçta olması panik ruh halini dizginliyor.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamla ilgili yaşadığınız kafa karışıklığı sizleri partnerinize karşı düşünceli ve kararsız davranmaya itiyor olabilir. Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz çelişkiler ve duygusal durumlar çalışma hayatınızda kendinizi işinize vermeyi zorlaştırmasın. Bazı olaylarda kandırılmalara karşı dikkat etmeniz gerekebilir. Yanılgılarınız sizde önemli başlangıçlara ve hayat derslerine neden olabilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan umutlu ve olumlu bir süreçte olsanız da her şey yavaş ilerleyeceği için zaman zaman sıkılganlık baş gösterebilir. Olumlu ruh haliniz kaybetmemeye çalışın.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde, her şeyin tamamen sizin omuzlarınızda olmadığını hatırlatmak zorundasınız. Kendinize yüklenmeyi bırakın, çünkü başka kimse sizin kadar çalışmıyor. İş arkadaşlarınızbu yükü paylaşmak için oradalar.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlıyor.Hukuk, eğitim ve seyahatler konuları ön planda olacaktır. Merkür'ün Aslan burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Harcamalarınız artabilir, bütçenizi planlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi kurtulamadığınız bir güç mücadelesinin içine sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu mücadelenin sizinle ya da yaptıklarınızla hiçbir ilgisi olmayabilir. Bir şekilde yavaşlamanızı isteyen kısıtlayıcı bir güç unsuru söz konusu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara müdahil olmaktan mümkün olduğunca kaçının.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün, bilinçaltınızın yoğunluğuna 'dur' demelisiniz. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız.

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>