Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir. Aşkta, çıkmaz sokakları kaçınılmaz bir olgu, bir mutlak olarak görmemelisiniz.

Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmenizde aceleci bir yargı.

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar size anlaşılır gelmiyor. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 5 Temmuz saat 03:11-31 Temmuz saat 17:54 tarihleri arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İlişkimizi,hayatımızı, bizi çelişkide bırakan meseleleri gözden geçireceğiz. Bazen kafamız karıştırabilir. Ailemizi, sevdiklerimizi, yarınlarımızı önemsiyoruz. Geçmişte yaşadığımız, tecrübe ettiğimiz zorlukları unutmadık. Bunlar kafamıza bir hayli takılabilir. Psikolojik ve bedensel anlamda yorgunluk görülse de, sürecin yöneticisi Merkür- Aslan burcunda ilerleyeceği için, yeniliklerin ve paranın işaretçisidir. Böylece Venüs-İkizlerin yarattığı iç huzursuzluğu, sıkıntıları, ikilemleri, moralimizi yükseltici seyahatlere çıkarak, alışveriş yaparak, sevdiklerimizle bir araya gelerek azaltmış oluruz. Saat 03:51 Merkür-Uranüs görünümü, bir yandan özgürce hareket etmek isterken, diğer taraftan ilişki hayatınızdaki baskıların, sorunların üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Merkür burcunuzda ilerlediği için geçmişi hatırlar bazen de duygularınızla mantığınızın çelişmesi sonucu içe kapanabilirsiniz. Peki ne yapılmalıdır? Politik davranmayı bilmek iyi olur. Saat 12:32 Merkür-Chiron görünümü, rahatlatıcı bir etkidir. İnsan böyle bir etki altında moral toplamak, yüklerinden kurtulmak, kendine gelmek ister. Bu yolculukların işaretçisidir. Baskı altında kalmak istemeyen birey, değişiklik arzu eder. Farklı olan her şey ilginizi çeker. Tercihlerinizi bu bakış açısıyla yapmanızda yardımcı olur. Biraz olsun rutinden uzaklaşmak, kendinize gelmek iyi olacaktır. Değişik felsefeler, öğretiler, keşifler bir hayli dikkatinizi çeker. Ben bu görünümün, sizi hem yönden tedavi edici, rahatlatıcı olacağını düşünüyorum. Not: Temmuz aylık ve haftalık yorumlarınız alttaki linktedir. Gözlerinize sağlık olsun.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kasvetli bir ruh hali içinde hissedebilirsin kendini. Kafanın da dağınık olması ile günlük işlerini aksatabilirsin.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile fertleriyle olan ilişkileriniz güzel bir farkındalık kazanabilir. İletişimlerde yanlış anlaşılmalar sadece sizin alınganlığınıza bağlı olabilir.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanabilir. Gün içinde bilemediğiniz nedenlerden dolayı tepkisel davranabilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi oluşturabilir. İkili ilişkilerinizde stresler meydana gelebilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar olabilir.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizle çevrenizdeki herkesi büyülüyorsunuz. Özelliklekonusunda bir dahi sayılırsınız. Yeni projelerinizin gündeme geleceğinden emin olmalısınız...

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda vekonularında fedakârlıklarınız olabilir. Gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olacak. Kafanızı dinlemek size çok iyi gelecek.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Korumacı tavrınızla sevdiklerinize güven veriyorsunuz. Sizin de bu güvene aynı oranda ihtiyacınız var. Bunu sakın unutmayın. Çevrenizden bıkıp usanmadan yardım ve destek talep edin. Çocuklarınıza karşı duyarlı olacağınız bir gün olacak.

5 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 51" R
Ay
Yay
02° 18' 21"
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
26° 01' 10"
Mars
Balık
26° 36' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 02"
Satürn
Balık
16° 12' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 44"
Lilith
Başak
22° 53' 22"
True Node
Koç
15° 32' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>