Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Bir İlişki Başlayabilir Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün iki ilişki arasında gidip gelebilirsiniz. Şu anda iki kişiyle ilgileniyor olabilirsiniz. Biri daha çok platonik bir arkadaş gibi diğeri ise flört ettiğiniz bir kişi olabilir. Duygusal anlamda hangisini seçeciğinizi bilemeyebilirsiniz. Bugün bir seçim yapmaya zorlayarak kendinize işkence etmeyin. Doğru kararın netleşmesi biraz zaman alabilir.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Yeni macera ve seyahatler gündeminize gelebilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yardımlaşma, fedakarlık, merhamet ve şefkat öne çıkabilir. Pek çok kişi ve olaya karşı daha kabullenici ve duygu odaklı yaklaşabilirsiniz. Tembellik, dağınıklık ve dalgınlık durumlarına dikkat etmelisiniz. Hisleriniz ve sezgileriniz güçlü çalışıyor. Geleceği merak etme, geleceğe dair kısa veya uzun vadeli planlar yapma gündeminizde.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafına pozitif duyular saçabilirsin. Sempatik görünüşün, insanları isteklerin konusunda kolayca ikna edebilmeni sağlıyor. Yalnız bir Yengeç burcuysan seni uzaktan gözlemleyen biri bugün kendini belli edebilir. Ona bir şans vermek niyetindesin. Anlaşılan duygularınız karşılıklı.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlamak istediğiniz birile ilgili gereken tüm şartları sağlayabilirsiniz. Yaptığınız araştırmalarla ilgili de sona yaklaştığınızı görebilirsiniz. Kendinizi baskılamaktan vazgeçin. Neden başladığınızı ve yolun sonunun nasıl güzel olacağını kendinize hatırlatın pes etmeyin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara daha yukarıdan bakarak anlayış kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü biraz daha gelecek hayallerine dalarak, tefekkür ile geçirmek isteyebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden, sanki gizli bir el sizi koruyor.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Yeni macera ve seyahatler gündeminize gelebilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi başınıza olmanın da avantajları vardır. Sonuçta, istediğinizi yapabilirsiniz, ancak bunu yapmayı gerçekten istersiniz. Ama takım ruhunu özlemiyor musunuz? Öyleyse, insanlarla daha fazla birlik olmaya çalışmalısınız.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati uzaklaşma isteği duymanıza sebep olabilir.Din ve felsefe konularıyla ilgilenebilir, kendinizi derin düşünceler içinde bulabilirsiniz. Hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır. Akademik çalışmalarınıza yönelmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye açılmak için en doğru zamanı bekleyin. İş yerindeki yaratıcılığınızı arttırın ve fikirlerinizi açıkça karşınızdaki kişiye aktarmaktan çekinmeyin. Sağlığınız söz konusu olduğunda, daha dikkatli davranmaya özen gösterin.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>