Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Önyargılarını bir kenara bırakmalısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bütün gün kafanızda nelerin olacağıyla ilgili çok ayrıntılı bir liste olsa da, işler kesinlikle bu şekilde ilerlemeyecek. Beklenmeyen olayların aniden meydana gelmesi muhtemel, bu nedenle bilinmeyen şeylere zaman ayırdığınızdan emin olun. Her ayrıntıyı hesaba katmaya çalışsanız da, hayatınızın her alanının kontrol edemezsiniz. Bu nedenle hayal kırıklığına uğramak yerine, yolunuza ne çıkarsa çıksın akışına bırakın.

Hayallerinizi takip etmek konusunda genellikle muhafazakar davranıyorsunuz, genellikle önünüzdeyken ilerlemenin fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Bugün hayatın gidiş yönüne bakmalısınız. Kendinize karşı dürüstseniz, işinizden ve kişisel yaşamınızdan daha büyük ve daha iyi şeyler istediğinizi göreceksiniz. Düşüncelerin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmek için yapıcı stratejiler geliştirmeye çalışın.

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Bugün sabırlı olmaya yönelmelisin. Yüzlerce görev bitirme modunda olabilirsin ama bir kerede bir proje çok daha gerçekçi görünüyor! 'Büyük bir atılım'ın hayalini kuruyorsun, adeta Hollywood senaryoları tarzı bir şeyler bekliyorsun. Kariyerin adına belirli kapılar açılmadan önce biraz daha vakit geçmesi gerekebilir. Şimdilik sakince nefes al ve rahatla! Başarı seni yakında bulacaktır.Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün oyununun adı uzlaşma, sevgili dostum. Kendi ihtiyaçlarınızı çevrenizdekilerin ihtiyaçları ile uzlaştırmayı zor buluyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aynı öncelikleri veya aynı yükümlülükleri taşıyamayabilirsiniz ve evde de ailenizin geri kalanından farklı bir frekansta görünüyorsunuz. Akşam yemeğinde sevmediğiniz bir şeyi yudumlarken ya da gerçekten haberleri izlemek isterken bir sitcom seyrederek akşamınızı geçirdiğinizde şaşırmayın!

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Eşinizin, sevgilinizin odak noktası olacağı bir gündesiniz. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu pozitif açı sayesinde romantik bir sabah geçirebilirsiniz. İlişkinizde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ay ve Plüton kavuşumuyla ise ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde güçlenmeye yavaş yavaş başlıyor olacaksınız.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önyargılarını bir kenara bırakmalısın! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Etrafındaki kişilerin yaptığı bazı ufak tefek değişiklikler, sana da yansıyabilir. Ön yargılarını artık bir kenara bırakma zamanı! Bir süre önce yakın bir arkadaşını dinlemeden verdiğin kararın bugün yanlış olduğu ortaya çıkabilir. Bu anlamda geri adım atmak zorunda kalabilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin sizi anlamadığını düşündüğünüz bir olay ile yüzleşebilirsiniz. Ya da bir partneriniz yoksa yeni biri ile tanışmak mümkün olabilir. İlişki kurmak isteyeceğiniz ama bir o kadarda ya pişman olursam duyguları taşıyabileceğiniz ilginç bir gündesiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konularda zorlanabilirsiniz. Bugün eşinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailevi bir konu üzerinde daha ciddi düşünmeyi gerektirebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Acaba ben nerede hata yapıyorum hissinin hayatınıza yaygın olacağı bugünlerde kendinizi ve hayatınızı tanımak için evrensel bir fırsat almış ve kullanıyor olacaksınız.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hassas bir gün olabilir, karşınızdaki kişinin tutumuna göre hareket edebilirsiniz. Evliliğiniz, birlikteliğiniz ve ortaklığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önsezilerinizi takip etmek geçmişte sizi ilginç ve eğitici yerlere götürdü, ama bugün sizi iyi yönlendirmeyecekler. Bu yüzden her fırsatta dikkatli hareket edin. Bir şeyin ilk bakışta ne kadar iyi göründüğü önemli değil, emin olmadığınız bir şeye atlamayın.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda olan sürtüşmelere öfkeyle yaklaşmayın. Aksi takdirde aile içindeki ilişkilerde dengeler bozulabilir. Güçlü kimselerin desteğini kazanarak kariyer hayatınızda atılım yapabilirsiniz. Hayatın taşıdığı köklü değişimlerin sonuçlarını deneyimlemeye başlayacağınız bir dönemdesiniz. İpek böceğinin kozasından çıkışını sağduyuyla takip edin.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süredir istediğiniz, hayalini kurduğunuz bir ilişki modeli içinde olabilirsiniz. Bu duruma zarar vermemek için, sözlerinizde kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz. Sosyal mecralarda bulunacağınız ortamlardan eliniz dolu ve istediğiniz anlaşmalar, sözleşmeler ile çıkacaksınız. Maddi anlamda duygusal olarak tatminsizlikleriniz olabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bir süredir karşındakilerin sürekli sorumluluklarını hatırlatıyor olmasından bunalmış olabilirsin. İlişkilerle ilgili duygusal konular gün içinde seni yorabilir ve manipülasyonlara açık bırakabilir. Sana kaos yaratabilecek kişi ve olaylardan sessizce uzaklaşmaya bakmalısın.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>