Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikteliğinizin artık belli bir noktaya varmasını ve karşılıklı sözler verilmesini istiyorsunuz. Karşınızdakinin üstüne gitmeyin. Sevginiz gerçekse bu sözlerin verilmesine gerek bile kalmaz.

Alacağınız bir mektup ya da email, aylardır beklediğiniz müjdeyi verebilir. Bu haberiarkadaşlarınızla paylaşmakta acele etmeyin. Gelişmeleri önce kendiniz takip etseniz daha iyi olur.

İş anlaşmalarınızı gelecek paralar doğrultusunda yapmak istiyorsunuz. Yalnız hiç ummadığınız bir yatırım size büyük kazançlar getirebilir. Önce bu parayı bir araya getirmeniz gerekecek.

Bugün içinde birisiyle buluşmak için randevulaştıysanız, bunun için tenha bir yerdense umumi bir yeri tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak. Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Balık burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Eğitim hayatınız, seyahatleriniz, yurt dışı işleriniz zamanınızı alabilir. Bugün yeniay olması sebebiyle içinizde sebebini bilemediğiniz bir mutluluk ve huzur olabilir. Bugün 11:26'da tekrardan Boğa burcuna geçen Uranüs sayesinde 7 sene boyunca köklü değişimler yaşayacaksınız. Bulunduğunuz ortamı değiştirebilirsiniz. Yeni dostlar, yeniortamı, yeni eğitim alanı gibi hayatınıza direkt etki edecek değişimler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızın birkaçını hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Bazılarınız elde ettiği başarılarla üne kavuşabilir. İnsanlar bulunduğunuz toplulukta sizden bahsedebilir. Kendiniz sosyal yardım kuruluşlarına adayabilirsiniz. Konuyla ilgili yazıyı okumak için tıklayınız. Akşama geldiğimizde 15 derece Balık burcunda 19:03'te yeniay meydana geliyor. Yeniay eğitim hayatınızda, uluslararası işlerinizde yeni bir sayfa açmak için destekleyecektir. Fakat retroda olduğumuzu unutmayalım. Her şeyi dikkatlice irdeleyelim. Sınavlarınızı, başvurularınızı yaparken iki kere kontrol edin. Bu yeniayla beraber hayata daha iyimser bir pencereden bakacaksınız. Karamsarlıkla bir yere varamadığınızı göreceksiniz. Ayrıntılı yeniay yazısı için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerinle ön plana çıkıyorsun!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Olgun tavırların ve üslubun sayesinde yeni girdiğin işte parlaman çok mümkün. Yeteneklerini konuşturacağın gibi çalışma arkadaşlarınla uyumun takdir toplayabilir. Kendinden yaşça küçük insanlardan fikirsel destek alacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, bu yaz evlilik adına adımlar atmak isteyeceksin. Gün içinde aldığın bazı haberler seni sevindirirken, arkadaşların arasında küçük kıskançlıklara neden olabilir. Akşam saatlerinde internet üzerinden yapacağın alışverişte ipin ucunu kaçırabilirsin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu yeniay ile birlikte hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın oldukça yüksek olacağını söyleyebiliriz. Bunun yanında önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Acele etmeyin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla olan ilişkileriniz bugün ön planda olabilir. Hayatınızı keşfetmek ve belki daha çok içe dönme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla kabullenme içine girebilirsiniz. Bugün uluslararası biryapıyorsanız, daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bugün felsefi konular hakkında paylaşımda bulunabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elde ettiğiniz başarılar bir zafer göstergesi olsa da bunların karşılığında birçok fedakarlıkta olacak. Bazı dostlarınızı hayatınızdan çıkartmak için uygun bir gündesiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi halinizde o kadar mutlusunuz ki; kimse gelsin düzeninizi bozsun, sizi değiştirmeye çalışsın, hayatınıza müdahale etsin istemiyorsunuz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz çok fazla konu var. Ancak bunların hepsi fikirsel veya fikirsel özgürlükler ile ilgili. Toplum önündeki imajınızı zedeleyecek hareketlerden kaçının.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kriz yönetimi konusunda sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız. Anlaşılma arzunuza karşılık bulamayabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Uzun zamandan beri belirsizliğini koruyan hayat akışı size olumlu yeni fırsatlar hazırlayacak. Yenialanlarına geçiş yapabilir, mesleğinizde orijinal farklılıklardan yararlanabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde aykırı kişilerle iletişim kurmak ilginizi çekebilir. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi kazanç sağlamak konusunda olumlu etkiler alacaksınız. Dükkanınızda satışa sunduğunuz veya evinizden ikinci el olarak satacağınız bazı ürünler, tahmin ettiğinizden daha büyük bir kazanç sağlayabilirler.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 45" R
Ay
Koç
11° 24' 08"
Merkür
Koç
19° 53' 54"
Venüs
Boğa
07° 35' 14"
Mars
Koç
03° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 32"
Satürn
Balık
17° 01' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 16"
Neptün
Balık
29° 03' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 24"
Lilith
Başak
23° 55' 51"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>