Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Organizesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Bu zamanlar, bir bütün olarak sizin için oldukça elverişli olacak; bununla birlikte, özellikle kariyer ya da çalışmalarınız söz konusu olduğunda, tüm avantajlardan yararlanmak için bazı riskler almak zorunda kalabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız üstün olmanıza ve fark yaratmanıza izin veriyor. Eğer aranılan kişi sizseniz, bir adım önde olduğunuzdan emin olun!

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Yepyeni bir sayfa açmaya hazırsın. Hayatının bazı alanlarında köklü değişiklikler yapmaya istekli olabilirsin. Mesela fiziksel sağlığına eğilebilirsin. Daha egzersiz yapar; sağlıklı yiyecekler tüketirsen kendini daha iyi hissedersin. Gündelik alışkanlıklarına dikkat et. Küçük değişikliklerin sonuçları büyük olabilir.Hayal dünyasında yaşayan biri olarak biliniyor olabilirsiniz. Sıkça iyi bir kitap eşliğinde yatağınızda uzanmayı ya da bisikletinizle beraber bir kaçamak düşünüyorsunuz. Tüm bunlardan kendinizi geri çekmemelisiniz ama bu sizin için bir takım zorluklara yol açabilir. Aklınızın bir süreliğine seyahate çıkmasına izin verin ya da istemiyorsanız yapmayın, ama hayal kurmaktan nasıl kurtulabileceğinize dair düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konular üzerine araştırma, planlama ve düzenleme ile ilgilenebilirsiniz. Alacaklar ve ödemeler ön planda olacak. Duygu ve düşüncelerinizi akılla yönetme ve kontrol etme zamanı.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Kova burcunda hareket ediyor. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan karşı tarafın bir konuda gönlünü almasını bekliyorsun.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz sizleri eleştirirken haksızlığa gidebilir. Sakin kalarak anlamalarını sağlamak için çaba göstermelisiniz. Sert diyalog kurmak çözümden uzaklaştırır. Hayatınızda bazı yeni yolları denemek zorundasınız. Yeniliklerden korkmayın.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle mesleki konularda fikir danıştığınız kişilere dikkat etmenizde fayda var. Maddi kararlara dikkat edin. zararlı çıkabilirsiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dışarı attığınız enerji kesinlikle yangını körükleyecektir, bu yüzden ulaşabileceğiniz bir söndürücü olduğundan emin olun. Havada, yeni ve farklı bir şeyin geldiğini gösteren bir heyecan kıvılcımı var. Anksiyetenizin arttığını hissedebilirsiniz. Sabırlı olun ve iyi şeylerin doğal olarak yolunuza çıktığını göreceksiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yengeç burcu maddi anlamda düzenlemeniz gereken durumlar olduğunu biliyorsunuz. Çok fazla dertlenmek yerine, bir liste yapmak sizi kısa yoldan kurtarabilir. İnsanlar tarafından takdir edilmek, fark edilmek istediğiniz bir gündesiniz. Bunun için önce kendinizi takdir etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikteyken kendinizi çok keyifli ve pozitif hissediyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Vücudunuzu rahatlatacak bir şeyler yapmayı deneyin.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok büyük olmasa da sevgilinizle keyfinizi kaçıracak ciddi bir kavga yapabilirsiniz. Kavganın büyümesini önlemek için, alttan almaya çalışın. Karşınıza çıkacak yenifırsatlarına yüreğinizi kapalı tutmayın. Sizi mutlu edecek bu büyük fırsatlardan doyasıya yararlanmak için kendinize zaman ayırın. Uzun zamandır tasarladığınız projeleri hayata geçirmek için en doğru zamandasınız. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız! Çok sevdiğiniz birinin sağlıyla ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı sıkacak

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>