Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için ideal kişisiniz. Ama istikrarlı ilişkilerde tam bir tehlikesiniz. Aşk ve siz inanılmaz bir kişilik benzeşmesi içindesiniz. Her şeye rağmen üzüntülere neden olmayacak kadar iradeniz var.

Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız. Uzun zamandır tartışılan konularda uzlaşma mümkün görünüyor. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık.

Bu konuda şansa çok ihtiyacınız var. Şansınız desteklemeden ayakta duramayacaksınız da denilebilir. Paranın hayata kayıtsız şartsız hakimiyetini kabullenmekte bu kadar da zorlanmamalısınız.

Duygu dünyanızda karmaşa var. Bir gün kar görmek için, koca kışı göğüslemeye hazırlanıyorsunuz. Yanlış adımlar, tam anlamıyla bile bile lades olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok ilgili olduğunuz uğraşların uzağındasınız. Ama bu konuda suçlayabileceğiniz kimse yok. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz, kendinizin inkarı anlamına gelmeyecek, aksine, bu yöntemin yeni fırsatlar yaratmada bir mihenk taşı olduğunu göreceksiniz. Doğal yeteneklerinizle buluşacağınız yer, mutlulukla da randevunuz olacak gibi görünüyor.

6 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 6 Temmuz saat 03:20-26 Temmuz saat 02:41 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir geçişi, parasal konularda zeka ve ifade gücünü yükselticidir. Bu dönemde insanları ikna etmek kolaylaşır. Yengeçler pek öyle konuşmaktan, kendilerini öne sürmekten hoşlanmazlar. Ancak bu süreçte dilimiz kazandırıcıdır. Birkaç hafta sürecek işlerden para kazanabilirsiniz. Kalıcı olması için sabır gereklidir. Bir de yaz sezonu olması, tatil vb. konularda bütçemizi zorlayabilir. Bu dönem, yenilikçi düşünmek, piyasayı bir kontrol etmek, kimler ne yapıyor bir bakmak lazım. Çabuk sıkılmak, bir işi uzun süre devam ettirmemek, bitirmeden başka bir işe başlamak gibi durumlar yaşanabilir. Bir davranıştan bin bir tane yorum çıkarabilirsiniz. Bu dahuzurunuzu kaçırabilir. Bu noktalara dikkat edelim lütfen. Merkür ileri geri hareketiyle Aslan burcunda 31 Ağustos-5 Eylül arasında gerileyecek. Yukarıdaki konular o tarihlerde tekrar gündemimizde yer alacak. Saat 03:46 Güneş-Neptün görünümü, hayata inançla, sevgiyle, ılımlı bir şekilde, hayalleriniz çerçevesinde bakmaktan yana olduğunuzu işaret ediyor. Kırılmak, üzülmek, pişman olmak istemiyorsunuz. Hayatta en kıymetli zenginlik, insanın sevdiğiyle huzur içinde yaşamasıdır diyeceksiniz. Saat 05:44 Güneş-Jüpiter görünümü, size güven kazandırıcı olduğu gibi fazla gururlu davranmaya da yol açabilir. Hatta sevdikleriniz, aileniz o kadar kıymetlidir ki, bu görünüm etkisinde fazlasıyla iyi niyetli davranarak kendinizi ikinci plana atabilirsiniz. Kimi Yengeçler bu görünüm etkisinde başka bir yere yerleşim konusunda karar verirler. Ancak her yönüyle duruma bakmak lazım. Enerjinizi toplayıcı aktiviteler size iyi gelebilir. Eğer bir planınız veya projeniz varsa, bu görünüm sıkı çalışmanın göstergesidir. Saat 12:46 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizi gerçekleştirme arzusunun işaretçisidir. Ancak dışa açılmak, zorlamalardan uzak kalmak, bağlılık duygumuzdan uzak durmak pek mümkün değil. Benim tavsiyem, yeri geldiğinde insanın kendine güven duyarak, ideallerinin peşinden gitmeyi bilmesidir. Belki bu zor gibi gelebilir. Ancak imkansız değil. Sadece iyice araştırmak, gelişimi hedeflemek, enine boyuna düşünmek lazım. İnsan istedikten sonra neden olmasın. Saat 12:59 Ay-Jüpiter görünümü, rahatlama arzumuzun işaretçisidir. İsteğimiz biraz huzur bulmak, anlaşılmak ve desteklenmek olacaktır. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar dileğimle,

6 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü olumsuz duygulardan sıyrılman gerektiğine işaret ediyor. Kıskançlıktan uzak kalman gerekiyor.

6 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin sizden beklentilerinin arttığı bir gün. Aşk hayatınızı hareketlendirecek sürpriz gelişmeler oluşabilir.

6 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda dağınık olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili destekler alabilirsiniz. Ön görülü olursanız, şanslı durumlar gerçekleşebilir.

6 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz...

6 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

6 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal işler hızlanabilir veya siz paranızı ve gelirlerinizi artırmak için tüm gücünüzle çalışabilirsiniz. Merkür'ün de bu alanlarınıza girmesiyle birlikte para görüşmeleriniz önem kazanacak.

6 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır beklediğiniz konfor artık sizinle beraber olacak. İş hayatınızda bu ay bir çıkış yapabilir, daha fazla para kazanabilirsiniz. Tanınma ve bilinirliğiniz bugün öne çıkar. Zira Merkür Aslan burcundayken yeteneklerinizi rahatça ortaya koymanıza destek verir.

6 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

6 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>