Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Pozitifliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Sıcak kalpli bir insansınız ve bugün başkalarıyla olan arkadaşlıklarınız kesinlikle aklınızda olacak. Yeteneklerine hayran olduğunuz meslektaşlarınızla özel bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Ya da bir süredir görmediğiniz bazı eski arkadaşlarınızla takılabilir ve onlarla öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bugün başkalarının size getirdiği pozitif enerjiye dikkat edin. Bazen başkaları üzerinde ne kadar olumlu bir etkiye sahip olduğunuzu fark etmiyorsunuz.

Bir şeyleri düzeltmek modunda olabilirsiniz. Çok analitik bir aklınız var. Çözmeniz gereken karmaşık bir probleminiz olduğunda mutlu olma eğilimindesiniz. Bugün, evinizdeki teknik bir aksaklığı düzeltmekle meşgul olabilirsiniz. Bir bilgisayar arızasının veya internet arızasının onarımı zaman alabilir. Ancak disiplin ve kararlılıkla, her şey yakında sorunsuz çalışacak. Sıkıntılı zamanlarda çok pratiksiniz!

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Geçmişten insanlara çekilebilirsin. Evini temizlerken eski fotoğraflarla karşılaşabilir ve geçmişteki dostlarını, başarılarınızı hatırlayabilirsin. Hayatında çok yol katettin ve başından bir çok olay geçti. Günün enerjisi ise seni eskiden kalma karakterlerle iletişime geçmeye teşvik ediyor. Belki eski dostunu arar ya da bir mesaj atarsın.Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen dışarıdan oldukça iyi görünüyorsunuz fakat duygusal olarak o kadar da çekici hissetmiyor olabilirsiniz. Bugüni aynaya bakıp Frankenstein'ın canavarını görmüş gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir. Bugün kendinizi şımartmak için muhteşem bir gün. Cilt bakımı ya da masaj yaptırın ve başlamışken, saunaya ya da jakuziye de girin. Kendinize meyveli buzli bir içecek ısmarlayın. O zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Enjoy!

8 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadar Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde aile ilişkileri, ebeveynler, evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Gündüz saatlerinde işlerinizde bazı aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda yeni enerjiler ortaya çıkabilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş, aile, ilişki adına kendini yıpratmak istemeyeceğin günlerin başlangıcı olabilir. Pozitif enerjini kaybetmek istemeyişin nedeniyle bazı problemleri görmezden gelebilirsin. Bir süredir görüşmediğin bir akrabandan gelen telefon seni şüphelendirebilir. Uzun mesafeli ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ani ve hızlı bir planla, hafta sonunu sevgilinle geçirmek isteyebilirsin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda ya da ortaklı konularda ne yönde ilerleyeceğinizi kestiremiyor olabilirsiniz. Ortağınız ya da eşiniz sizihayatınızda bugün manipüle edebilir. Buna öfkeyle karşılık vermek yerine bir daha tekrarlanmaması için isteklerinizi konuşmalısınız.

8 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi aşk ilişkiniz oluşturabilir. Sabah saatleri yaşayacağınız fikir çatışmaları sizi biraz rahatsız edebilir. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ön plana koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğini işleri tercih edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ellerinizi kirleteceksiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

8 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılarınızın başkaları tarafından taklit edildiğini görmek ya da yolunuza konulan bir takım setler sizi oldukça rahatsız ve tedirgin edebilir.

8 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendiniz olduğunuz sürece yanlış yapamazsınız. Bugün uzun bir mesafeyi neredeyse çabasız kat edebileceğiniz günlerden biri. Elinizin altında büyük bir güç bulunduğunu ve özgüveninizin paha biçilmez olduğunu göreceksiniz. Kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Düşüncelerinizde ve sözlerinizde büyük bir heyecan yaratma potansiyeli var.

8 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal olarak iyileşme yaşadığınız bir dönem, maddi konulara çok gömülmek bu durumu sekteye uğratabilir. Gerekmedikçe paraya dokunmayın ve odağınızı pozitif şeylerde tutmaya çalışın. Özel hayatınıza biraz gergin bir hava hakimse de bundan etkilenmemeyi başarıyorsunuz.

8 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çekici, ve ikna edici olmanız çevrenizde olumlu etkilere sebep oluyor. Bugün girdiğiniz her ortamda, sizin istekleriniz ön plana çıkacak ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz., herkesten tam puan alıyorsunuz

8 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

8 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Önceliklerinizi daha doğru belirlemeniz gereken bir sürçeten geçiyorsunuz. İletişimle ilgili konuları daha yakından takip etmeye çalışacaksınız.

8 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızdaki huzursuzluk, duygularınız üzerinde baskı yaratıyor. Sevgilinizle aranızdaki sorunları konuşarak halletmeye çalışın. İsteklerinizi ve duygularınızı ona anlatmayı deneyin. Sevdiğinizin sizi anladığını düşünebilirsiniz fakat sizin de ona karşı daha ilgili olmanız gerekiyor. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürebilir.

8 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 01' 52" R
Ay
Aslan
23° 49' 11" R
Merkür
Koç
29° 35' 34"
Venüs
Boğa
19° 34' 52"
Mars
Koç
11° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 16"
Satürn
Balık
17° 46' 25"
Uranüs
Boğa
23° 13' 11"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 30"
Lilith
Başak
25° 00' 41"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>