Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dağınıklıkları Gideriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

İlişkiye heyecan katmak için sevdiğin insana sürpriz yapmayı düşünebilirsin bugün. İlişkiye hareket katmak ikiniz için de iyi olacak zira. Beraber zaman geçirmekten daha çok keyif alacaksınız.

İş arkadaşlarınız arasındaki bir sürtüşme gizliliğini kaybedip bugün su yüzüne çıkacak. bu konuda size çokdüşüyor. Telefonla bir görüşme randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla coşkuyla karşılamayacaksınız. Çünküyaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de değerlendireceksiniz.

Bugün beklenmedik masraflar karşına çıkabilir karşına. Bu masrafları ertelememek isteyebilirsin. Daha sonradan bunun seni rahatsız etmemesi için çok geç olmadan bazı masraflar yapman gerekebilir.

Sindirim konusunda daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Her ikram edileni yememek iyi bir fikir olabilir mesela. Bugün gereksiz yere kendini yemekle doldurmaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının gidişatı hakkında daha emin adımlar atmak isteyebilirsin bugün. Daha fazla kendin olmaya çalışmak sana yardımcı olacak. Giriştiğin işlerde kendine güvenmek gerçek gücünü keşfetmeni sağlayabilir. Bugün kendine göre bir gün geçirmelisin.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı şeylerin değiştiğini ve yakın zamanda tekrar değişmeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. Doğası gereği temkinli olabilirsiniz, ancak rüzgârın hangi yönden estiğini görmek için keskin bir gözünüz ve onunla hareket etme kararlılığınız var.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evdeki dağınıklıkları gidermek bugün fazlaca vaktini alacak. Çevrendeki kişilere sorumluluklarını hatırlatacaksın. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle vakit geçirmek için planlar yapacaksın. Bugün bayramın ilk günü. Eğer ailenden ayrı yaşıyorsan, ailene sürpriz yapmak isteyebilirsin. Ailen bu sürprizin karşısında çok mutlu olacak.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. İsteklerinizi ne şekilde gerçekleştirebildiğinizi ve bunun için nasıl bir mücadele vermeniz gerektiğini hatırlatacak gelişmeler yaşanabilir. Haklıyken haksız duruma düşmemek için dürtüsel hareket etmekten kaçınmalısınız. Kendinizi keşfediyorsunuz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Ancak aşkta daha sakin olmaya bakmalısınız.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi paylaşımı söz konusu olabilir. Huzurun güveni ile daha emin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Keyfiniz artacak.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen “İyi değilim” demek iyidir. Sürekli etrafınıza duvar örüp her şey yolundaymış gibi davranırsanız er geç patlama noktasına gelirsiniz. Stresli dönemlerde başkalarından destek almayı öğrenin. Etrafınızdakilerin de size tahmin ettiğinizden daha fazla ihtiyacı olabilir.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, duygusal olmak sorun değil. Duygularınız daha kolay ifade edilebilir, konuştuğunuz kişilerle potansiyel olarak dışarı akabilir. Aile üyelerinizle faydalı ve iyileştirici sohbetler yapabilirsiniz ve onlar da size savunmasız yanlarını gösterebilirler. Ancak, herkes aynı hassasiyete sahip olmayacak, bu nedenle aynı duyguları paylaşmaya çalışırken yakın arkadaşlarınızla veya romantik partnerlerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkaları istemese bile kendinize karşı nazik olun.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız sizi sürekli geçmişe götürüyor. Çevrenize belli etmeseniz de içsel acılarınızı yok edemiyorsunuz. Sizi anlamak çok zor. Yüreğinizin yanılgılarına öylesine alıştınız ki, sizi kanatmasına artık aldırmıyorsunuz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, ilişki, çocuk ya da hobinizle ilgili ani olaylar gündeminize gelebilir. Kariyer vehayatınızda ise duygusal olarak kendinizi ifade ederken durumları büyütebilirsiniz.

9 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızı sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizdegüç birliğine ihtiyacınız var.

9 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 14" R
Ay
Başak
21° 38' 53"
Merkür
Koç
17° 03' 50"
Venüs
Koç
18° 50' 11"
Mars
Balık
22° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 29"
Satürn
Balık
15° 39' 22"
Uranüs
Boğa
21° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 31"
Lilith
Başak
22° 14' 35"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>