Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farklı Renkleri Tercih Edeceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiyle sakin ve huzurlu bir ortamda görüşmeniz size daha iyi gelebilir. Kafanı toparlamak ve sevdiğin kişiye odaklanmak aşkta daha pozitif gelişmeler sağlayabilir. Bir şeyleri daha sakin bir tonda görebilirsiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Bugün maddi açıdan elindekilere şükretmek ve rahat bir gün geçirmek daha iyi olabilir. Kendini fazla zorlamadan, elindekilerin kıymetini bilerek rahat bir gün geçirmelisin. Gereksiz masraflara aceleyle odaklanmamalısın.

Duyguların üzerinde daha çok kontrol sahibi olmak isteyebilirsin. Meditasyon sayesinde duygularını kontrol etme şansın olacak bugün. Açık havada daha çok zaman geçirmek de ihtiyacın olan egzersiz imkanını sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karamsar insanlardan uzak durmak gerekebilir. Enerjini emen insanların yanında bulunmak keyfinin kaçmasından başka bir işe yaramayacak çünkü. Bir şekilde uzaklaşıp keyfini yerine getirecek ortamlarda bulunmak daha doğru olabilir.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dürüst olmak gerekirse, dünyayı alt edebileceğinize ve kazanabileceğinize inanabilirsiniz, ancak bu, hayata doğrudan saldırabileceğiniz ve bir tür tepki beklemeyeceğiniz anlamına gelmez. Şimdi biraz dikkatli olmak, sizi daha sonra büyük bir beladan kurtarabilir.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolabına yaz mevsiminin ışıltısını yansıtacak kıyafetler almak isteyebilirsin. Farklı renkleri tercih etmek bu sefer önceliğin olacak. Kendi işinin sahibi olan bir Yengeç burcuysan, yeni anlaşmalara imza atabilirsin. İşlerini büyütecek olman farklıbirliklerini de beraberinde getirecek. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları yeniden gündeme gelebilir.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi birçok alanda ispatlayacağınızı düşünebilir, hatta bunu başarabilirsiniz. Ancak bu durumun daha uzun vadelere yayılması için hayatın gerçeklerinden de uzaklaşmamalısınız. Abartılı, yüksek tepkiler yerine üzerinde düşünülmüş, makul kararlarla hareket etmenizde fayda var.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde aklınızı kurcalayan bir takım konularla uğraşabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle yatırıma yönelik planlara odaklanmalı, mantıklı çözümler bulmaya çalışmalısınız. Bugün anne ya da baba ile ilgili uğraşlar da zaman alabilir. Ailenizle ilişkilerde agresif davranmaktan sakının. Biraz yavaşlamak gerek. Planlı olmaya çalışmalısınız. Evde ilgilenmeniz gereken sorunlar zaman alabilir.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kalpten geçirdikleriniz hayatınızda bir anda belirebilir. Olumlu ya da olumsuz düşündükleriniz gerçek olabilir. Dikkatli olmakta fayda...

7 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

7 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaygı, en derin duygularınızı iletmenizi engelliyor olabilir. Hatta bu durum hedeflerinize ulaşma yeteneğinizi bile etkileyebilir. Örneğin, oyunculuk yapmayı hayal ediyor ama insanların önünde durmaktan korkuyor ya da bir sırdaş arıyor ama birinin size yaklaşması ve bu yakınlığı size zarar vermek için kullanması ihtimalinden korkuyor olabilirsiniz. Korkunun kazanmasına izin vermeyin! Bunun yerine, kendinize küçük bir adımla ideal geleceğinize doğru ilerleyebileceğinizi gösterin.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize kızdığınız anda, tüm duygularınızla içinize kapanıyor; kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gündesiniz. Güçlü kararlar verebilecek bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aile ve ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Aşk konusunda ise gizli platonik aşklar kendini size gösterebilir. Kariyer hayatınızda ise bazı sorunlar sizi üzebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili de kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

7 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı yerlerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

7 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 58"
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
26° 29' 29"
Venüs
Balık
21° 43' 00"
Mars
Balık
05° 02' 17"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 48"
Satürn
Balık
13° 18' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 57"
Neptün
Balık
27° 48' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 55"
Lilith
Başak
19° 48' 23"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>