Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rahatladığını Hissediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda daha şanslı olduğunu hissedip adımlarını buna göre atmak isteyebilirsin bugün. Girişimlerinde daha cesur davranıp ilk adımı atmak isteyebilirsin hatta. Kendini doğru ifade ettiğin sürece çekinmen gereken bir şey olmayacak bugün.

Biraz umursamaz olduğunuz düşünülüyor. Bunu pek dikkate almıyorsunuz. Kalabalık bir ortamda çalışıyorsunuz. İşinizi seviyor ve bunu bazı durumlarda etrafınızdaki insanları inciterek sergileyebileceğinizi sanıyorsunuz.

İş konusunda kendi emeklerine güvenip gerisini biraz da kadere bırakabilirsin. Bazı şeylerin yolunda gittiğini görmek seni memnun edebilir. Bazı şeylere daha rahat odaklanabilirsin.

Bugün kendine öncelik vermelisin. Kendi sağlığın, kendi beslenme tarzın, kendi egzersiz planın... Sana iyi gelecek şeylere öncelik vermek için de kimseden icazet almamalısın ayrıca. Bugün kendince zaman geçirmen en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaşacağın zorluklarla mücadele ederken sıkıntı yaşayabilirsin bugün. Yakınlarından yardım istemek senin için daha iyi olacak o yüzden. Onların yardımıyla daha güçlü durmayı başarabilirsin. Olaylara olumlu tarafından bakmak da senin için iyi olabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşaretinizi bırakmak için ne kadar çaresiz olursanız, başkalarının sizi sömürmenin yollarını bulması o kadar olasıdır. Bu hafta sonu çok hevesli görünmemeye çalışın. Arkadaşlarınıza ve rakiplerinize kendi yeteneklerinize tamamen güvendiğiniz izlenimini verin.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik açıdan rahatladığını hissedeceksin. Bu durum yaptığın harcamaların artmasından anlaşılacak. Hoş sürprizlerle karşılaşacağın bir gündesin. Eğer ilişkisi olan Yengeç burcuysan, sevgilinden beklemediğin anda gelen hediyeler, seni oldukça şaşırtabilir. İşlerini evden yapıyorsan, bilgisayarının ani şekilde bozulması, seni masrafa sokabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işlerinizle ilgilenebilir ya da işteki konuları eve taşımanız gerekebilir. Aklınızı sorumluluklarla meşgul etmek farklı düşüncelerden doğan yanılsamaların da önüne geçebilir. Bazı insanların sizin bildiğinizden farklı olduğuna şahitlik edebilirsiniz. Bu durum karşısında, çevrenize karşı olan tutumlarınız da değişmeye başlıyor.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, ortaklaşa bir kazanç içinde olabileceğinizi anlatmakta. Aynı zamanda başkalarından daha çok destek isteyebilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese karşı sevgi dolu olmayı deneyimlemeye başlayacaksınız. Sadece hayvanlara ve bitkilere bakarak da özlerindeki mucizeyi görmek mutluluk uyandırabilir...

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah iş, itibar, kariyer veya sağlıkla ilgili uzun vadeli bakış açısını düşünmek için oldukça güçlü. Plan yapmak heyecan verici ve motive edici olabilir ve bugün adeta bir sihirli değneğe sahip olabilirsiniz. İşinize veya hizmetlerinize iyi ve sağlıklı bir odaklanma var. İşin veya rutinlerin ödüllerini anladıkça, muhtemelen daha fazla takdir edileceksiniz. Uzaklardan gelen ani bir haberle dikkatiniz dağılabilir, bu yüzden önemli işleri önceleyin.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, iç dünyanızı ortaya çıkarıyor. Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklarla ilgilenebilirsiniz ama sosyal çevrenizden dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızla iletişimde ise söylenenleri birkaç kere düşünün çünkü hakkınızda asılsız söylemler olabilir ve bu durum karşınıza çıkabilir. Ayrıca partner, ortak ya da açık düşmanınızın manipülasyonuna maruz kalabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>