Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumlulukları Yerine Getiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşka dair düşüncelerinin değişeceği bir gün olabilir bugün. Eğer etrafındaki insanları bu konularda yargılıyorsan bu düşünceler değişebilir. Bazı şeyleri daha fazla tolere etmeye başlayabilirsin.

Yeteneklerinizi bu kadar az emek harcayarak başka bir yerde sergileme şansını zor bulursunuz. Geliriniz de hiç azımsanacak gibi değil. Çalışma ortamınızın değerini bilmelisiniz.

Paranı nasıl harcayacağın konusunda kendine göre bir planın olsa da bugünün farklı fikirleri olabilir. Bazı şeyleri adapte etmen gerekecek. Kendi bildiğinde ısrarcı olmaman ve açık fikirli olman daha mantıklı olabilir.

Yeni şeyler denemekten kendini alıkoymamalısın. Özellikle de cilt bakımı gibi konularda... Yeni ürünler denemek, cildine daha iyi gelecek şeyler aramak seni güzel şeylere itebilir. Kişisel bakıma daha fazla zaman ayırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende parasal sıkıntılar yaşayan insanlar olabilir. Onların derdine bir çözüm aramak isteyebilirsin. Direkt olarak ihtiyaçları olan parayı cebinden çıkarıp veremesen de onların önünü açacak fikirler üretmen olası.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde alacağınız bir kararın geniş kapsamlı sonuçları olacak. Bu yüzden acele etmeyin ve başkalarının sizi doğru hissetmeyen şeyi yapmaya ikna etmesine izin vermeyin. Size ne kadar zorbalık yapmaya veya rüşvet vermeye çalışırlarsa, onlara o kadar az güvenmeniz gerekir.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne enerjik şekilde başlayacak ve çevrende yaşanacak olumsuz gelişmelerin canını sıkmasına izin vermeyeceksin. İş yerinde patronunun senden övgüyle bahsetmesi de keyfine keyif katacak. Üstüne düşen sorumlulukları fazlası ile yerine getiriyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanlı ve enerjik bir gün yaşayabilirsiniz. Yeni bir ajanda sahibi olabilir, buraya yeni kararlarınızı ve önceliklerinizi not edebilirsiniz. Bu sayede hem motivasyonunuz hep yüksek kalacak hem de çevrenizle olan iletişiminizi de güçlü tutmayı öğreneceksiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi daha endişeli ve huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra burcunuza ilerleyecek olan Ay size güvenli ve yapıcı olacağınız zamanlar getiriyor. Planlarınızı ortaya koymak, sizi etkileyen konulara yakınlaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uzaklarla ilgili temalarda yeni adımlar şans getirebilir. Ancak ortaklıkları ve ilişkileri test ettiğiniz bu günlerde dikkatli olun. Eğer karar vermeniz gereken konular varsa biraz ötelemek gerekecek.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başkalarının fikirlerini size empoze etme çabalarından yorulabilir içinde bulunduğunuz hayatı sorgularken kendinizi bulabilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalleriniz şu anda normalden daha güçlü olabilir ve sizi fantastik bir yere götürebilir. Birazhayalperestlikte yanlış bir şey yok, sadece eninde sonunda gerçeğe dönmeniz gerektiğini unutmayın. Yine de bunun illa bugün olması gerekmiyor, bu yüzden mevcut düşlerin tadını çıkarın! Bugünü kendinize ayırmanız, yarına daha hızlı başlamanıza sebep olabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, çoğu zaman yanlış anlaşılmaya neden oluyorsunuz.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal olarak daha fedakar ve verici olduğunuz bir gündesiniz. Fiziksel değişim yapmak için güzel bir gündesiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat konularında belirsizlik içinde kalmış hissedebilirsiniz. Ayrıca inanç ve fikirlerde de zaman zaman kafanızın karışacağı bir sürece girebilirsiniz.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 33" R
Ay
Başak
23° 07' 23"
Merkür
Koç
17° 00' 44"
Venüs
Koç
18° 59' 26"
Mars
Balık
22° 11' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 12"
Satürn
Balık
15° 40' 06"
Uranüs
Boğa
21° 47' 59"
Neptün
Balık
28° 35' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 57"
Lilith
Başak
22° 15' 25"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>