Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yardımını Esirgemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın ama açılamadığın birisi varsa, bu kişi için senin bir adım atman gerek. O kişinin bir anda senden aslında ne kadar hoşlandığını fark etmesini beklemek haksızlık olabilir. Kontrolü ele almalısın.

Kendinizi hep büyük bir sınavdan geçiyor gibi hissediyorsunuz. Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Hep sınavı başarıyla atlatmanıza rağmen yeterince taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Neden kendini hemen bugün, tam da şu anda bir masraf yapmak zorunda gibi hissediyorsun? Sana bu konularda kaygı veren nedir? Bugün harcamalar konusunda en başta kendini acele ettirmemen ve planlı gitmen gerektiğini daha net görebilirsin.

Egzersiz için istikrar gerekir. Sen de bugün bu istikrar için çaba gösterebilirsin. Öz disiplinini kuvvetlendirerek elde edemeyeceğin bir hedef olmayacak. Bugün bunu daha net görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belge işlemleri ile uğraşman gerekebilir bugün. Bazı şeyleri yoluna koymak için daha dikkat edebilirsin. Evrak ve bankacılık konuları ön plana çıkabilir o yüzden. Özen gerektiren şeylere zaman ayırabilirsin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne özel yaşamınızda ne decephenizde hiçbir koşulda destekleyici bir rol oynamayı kabul etmemelisiniz. Burcunuzdaki Güneş, komuta edebileceğiniz ve kişisel olarak sizin için en iyi olanı yapmanız gerektiği anlamına gelir. Takipçi değil lider olun.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst üste gelecek birtakım aksilikler atacağın yeni adımlara engel olabilir. Ama sen sabırlı olarak süreci en iyi şekilde idare edeceksin. Yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğün bir arkadaşına yol gösterebilir, onu yönlendirmek isteyebilirsin. Gün içerisinde beklemediğin bir telefon, senin için günün akışını değiştirebilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yaraları sarmak isteyebilirsiniz. Zarar gördüğünüz ya da verdiğiniz konularda yapacağınız itiraflar gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizde ve kariyerinizle ilgili konulardaki eksiklikleri fark ediyorsunuz. Artık yapmanız gereken her şeyin, amacınıza ve içinde bulunduğunuz ilişkilere göre olması için çalışacaksınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gün boyunca gündeminizi meşgul edebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Olası tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Üstelerinizle ilgili konulara daha sakin ve olgun yaklaşmanız faydanıza olur. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu an sezgileriniz çok güçlü olabilir. Rastgele psişik deneyimler yaşamaya yatkınsınız ve bunlar bugün oldukça yoğun yaşayacağınız şeyler olabilir. Bugün tüm sezilerinize kulak verin. Henüz tanıştığınız biri hakkında bir ilk izlenim edinebilirsiniz. Çeşitli alt metinlere erişebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha sonra başvurmak üzere günlüğünüze yazmak isteyebilirsiniz. İzlenimlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamın bir anlamı var mı yok mu? Bu güzel bir soru, ve senden önce milyonlarca kişi tarafından soruldu. Fakat soru beraberinde şunu getiriyor: hayatın neden bir anlaması olmasın ki? Diyelim ki, genel kanı olarak yaşamın bir anlamı olmadığı söyleniyor; ama bu senin için de bir anlamı olmadığı anlamına gelmez. Bu meseleler tüm gece seni ayakta tutacak.

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, merdiveni birkaç basamak yukarı itmek için iyi bir gün. Hali hazırda iyi olduğunuz konularda elinizdekiyle yetinmektense bir üst kademeye çıkmayı veya kendinizi daha farklı bir alanda sınamayı deneyebilirsiniz. Daha fazlasını üstlenebileceğinizi düşünüyorsanız, tam da bunu yapmak için bir mentorla konuşmayı düşünün! Muhtemelen sizden oldukça etkileneceklerdir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz yüksek seyrediyor ve her konuda acele karar vermek istiyorsunuz. Ani hareketlerin, uzun vadede zararlı olabileceğini düşünmeli ve karşınızdaki kişiye fazla yoğunlaşmamalısınız. Duygular önem kazanıyor.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınızda tartışma içinde kalabilirsiniz. Ayrıcahayatınızdaki bazı sorunlar sizi üzebilir. Agresyon sizi yoracaktır bundan dolayı sakin kalmanızı tavsiye ediyorum ve tepkilerinizde dengede kalmaya çalışmalısınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 03' 55" R
Ay
Akrep
13° 56' 25" R
Merkür
Koç
16° 00' 19"
Venüs
Koç
24° 12' 21"
Mars
Balık
25° 28' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 36"
Satürn
Balık
16° 04' 25"
Uranüs
Boğa
22° 02' 06"
Neptün
Balık
28° 44' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 39"
Lilith
Başak
22° 43' 34"
True Node
Koç
15° 36' 52"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>