Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İsteklerinde Israrcısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkinin gidişatı hakkında sevdiğin insanla konuşmak isteyebilirsin bugün. Hayat ile ilgili almak istediğin kararlar hakkında onun da fikrini öğrenmek doğru olabilir. Bazı kararlarda ortak fikirler yürütmek önemli olabilir.

Günlük yaşanan problemlerin etkisiylehayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir anlaşmazlığın içindesiniz ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

Aklına gelen yaratıcı fikirler seni bile şaşırtabilir bugün. Bütün fikirleri değerlendirme imkanı bulmak için programını iyi yapman gerekecek o yüzden. Planlı bir yaklaşım sayesinde fikirlerini ileride hayata geçirme imkanı bulabileceksin.

Bugün yalnız kalmak yerine arkadaşlarınla vakit geçirmek isteyebilirsin daha çok. Grup olarak aktivitelere katılmak senin için daha iyi olacak o yüzden. Arkadaşlarınla beraber sakin yürüyüşlere çıkmak seni daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Potansiyelini göstermek için biraz fazla gayret göstermen gerekecek bugün. Fikirlerin ve projelerin ne kadar parlak olursa olsun fark edilmek için ekstra bir çaba gerekebilir. İnandığın şeyler uğruna ısrarcı olmaya devam etmek senin için daha yapıcı olabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayır, dünya başınıza yıkılmak üzere değil, o yüzden bu olumsuz zihniyetten kurtulun ve çevrenize çatışma yerine umut ve güzellik gören gözlerle bakmaya başlayın. Zihniniz gerçekliğinizi yaratır.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, isteklerinde ısrarcı davranıyor ve düşüncelerinden taviz vermek istemiyorsun. Yönlendirmeye gelemiyor olman seni olumsuz etkileyebilir. Üst üste biriken işlerinden dolayı bugün bir türlü planladığın işlere girişemeyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi, seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün süpriz gelişmelere açık olacağınız bir gündesiniz. Geçmişten gelen aşk yaralarınızdan arınabileceğiniz huzuru içinizde yakalayabileceğiniz bu özel zaman dilimini iyi değerlendirmenizde fayda var.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha hareketli ve ilham dolu bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz dışadönük aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı edindiğiniz tecrübelerle yanınızdaki kişileri fark anabilirsiniz. Yardım etmenin sizi mutlu ettiğini fark ettiğiniz ve keyifle yardımlaştığınız bir gün olabilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düzenli ve titizsiniz, her şeyi planlıyorsunuz ancak bugünün enerjisiyle, sıkı bir programa uymadan günü akışına bırakma eğiliminde olacaksınız. Sonuçta, her gün birgünü olmak zorunda değil. Çevrenizdeki insanları takip edin. Size dünyayı farklı görmeyi öğretecekler. Hatta hayatınızı düzenlemenin yeni yollarını bile düşüneceksiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınız çok karışık. Gününüz, duygusal isteklerinize bağlı bir şekilde ilerliyor ve değişimlerinize bir anlam veremiyorsunuz. Aynı zamanda gizliliklerin ilgi çekeceği bir gün. Olayları abartmadan yaşamalısınız.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Eğitim, hukuk, yurt dışı konularıyla ilgilenebilir, seyahat edebilirsiniz. Aşk hayatınız çok daha iyi hale gelebilir. Eğer yalnızsanız aşk sizi sosyal çevrenizden bulabilir. Maddi olarak ise kendinizi kısıtlanmış hissedebilir, ödemelerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınıza dikkat etmelisiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Beklemek bazen çok işe yarıyor, sizde biliyorsunuz.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>