Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Koşulları Sen Belirliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğin insanla birlikte zaman geçirmek için dakikaları sayabilirsin. Onunla birlikte vakit geçirmek sana çok iyi gelecek çünkü. Anın tadını çıkarmak, birbirinizin varlığıyla mutlu olmak ilişkinize bambaşka bir hava katabilir.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz ve kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız, kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

İş konusunda kariyerin için çok önemli sayılacak bir haber alabilirsin bugün. Bu haberin seni hedeflerinden şaşırtmasına izin vermemelisin ama. Planlarını gözden geçirip geleceğe daha umutlu bakman seni pozitif gelişmelere itebilir.

Bugün çok da canlı bir ruh halinde olmaman olası. O yüzden de istemediğin şeyleri yapmamak seni daha iyi hissettirebilir. Egzersiz programına sadık kalmak enerjini daha kolay toplamana yardımcı olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanlarla iletişimine dikkat etmen gerekebilir genel olarak. Konuşulan her şeyi kişisel algılamamak olası sorunları çözmekte sana yardımcı olabilir. Gereksiz yere insanlarla inatlaşmaman günün önceliği olabilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Harika fikirleriniz olduğundan kimsenin şüphesi olmasın ama bu fikirleri nasıl gerçeğe dönüştüreceksiniz? Bugünkü Güneş-Satürn bağlantısı, sizi hüsnükuruntulardan kaçınmaya ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için sağlam adımlar atmaya teşvik edecek.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün şartlarını belirleyen sensin. Bir süredir zaman ayıramadığın konulara bugün zaman ayırırken, ikili ilişkilerde de aktif bir görüntü içerisinde olacaksın. Ailen ile bugün yapacağın konuşmalarda, çeşitli nasihatler dinlemek zorunda kalabilirsin. Herhangi bir tartışmaya girmek istemediğin için sessiz kalmayı tercih edeceksin.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanınızı evinizin ihtiyaçlarına ve buna bağlı harcamalara ayırabilirsiniz. Tüm günün yoğun geçmesi, üzerinizde birçok sorumluluk bulunması bu durumu sürdürmenizi değil paylaşmanızı gerektirir. Birbirinizin isteklerine ve ihtiyaçlarına kulak vermeniz, aile ilişkilerinizi düzene koyabilir.

16 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler tüm gün boyunca gündeminizi oluşturabilir. Eşiniz ya da hayatınızdaki kişiyle ilişkiniz hakkında konuşabilir, bazı ciddi kararlar alabilirsiniz. Birbirinizi kısıtlamamaya özen göstermeli, soğuk ve incitici davranışlardan kaçınmalısınız. Gerginlik yaratmamaya dikkat etmenizde ve akışta kalmaya çalışmanızda fayda var.

16 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel veya devlet kanalı ile aldığınız veya almaya niyetlendiğiniz eğitimler sadece mesleki değil kişisel gelişimine de etki edecek.

16 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi gerçekliğinizi yaratın. Muhtemelen elinizde kukla ipleri var ancak onları kullanmak için yeterince cesur değilsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Acele etmeyin ve hedeflerinizi unutmayın. An itibariyla bahisler her zamankinden daha yüksek, bu yüzden en küçük hareketin birkaç kat büyütüldüğünü fark edeceksiniz. Kelimelerinizi seçerken dikkatli olun; zira söyledikleriniz hafife alınmayacak.

16 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zaman rahatlamak için uygun olsa da, bu dönemin tadını tam olarak çıkaramayabilirsiniz. Bunun yerine daha dengeli bir yaşam sürdürebilmek için gündeminizi ayarlamaya çalışacaksınız. Gün, sizi işe karşı tutumunuzu değiştirmeye teşvik edecek. Mümkün olduğunca stresten uzak durmak için sorumluluklarınızı hafifletmeye çalışmalısınız.

16 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Muhtemelen enine boyuna düşünüp taşındınız. Hayatınızı nasıl değiştirmek istediğinize karar vermiş ve aklınızdan bunu nasıl başaracağınıza dair bir liste çıkarmış olabilirsiniz. Bugün ayaklarınızı yere sağlam basıp yeni hedefinize yol alırken faydalı olacak küçük şeyler yapmaya başlamanın tam zamanı. Ev işleri, telefon görüşmeleri ve günlük tutmak da bugün yapabilecekleriniz arasında.

16 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

16 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner ya da ortağınızla yurt dışı, eğitim, hukukla ilgili ortak hareket edebilir, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca bekarsanız sosyal çevrenizden aşk aniden sizi bulabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise korunuyorsunuz.

16 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerden birisiniz. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.

16 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>