Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Zindesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk konusunda aceleci davranmamak olası hatalara düşmeni ve üzülmeni engelleyecek bugün. Girdiğin yolda verdiğin kararlara uyarak ilerlemek gelecekte daha temkinli ve mutlu olmanı sağlayabilir.

Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir. İşlerdeki düzelme işyerindeki gerginlikleri azaltmıyor. İyimser bakışlar bugünlerde yararlı olacak.

Yeni ortamlara girmek yenifırsatlarıyla karşılaşmanı sağlayacak bugün. Bu fırsatları değerlendirmek ise gelecekteolarak olumlu dönüşler yaratabilir sende. Parasal açıdan önünü daha rahat görebilirsin bugün.

Bugün meditasyon sana düşündüğünden daha fazlasını katabilir. Zihnini boşaltıp odaklanmanı artırmak bir yana, fiziksel olarak da kendini daha enerji dolu hissedebilirsin. Bugün kendine bu şekilde zamanlar ayırman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin ya da sevdiğin insanların ilişkileri hakkında sorunlarla karşılaşman mümkün olabilir bugün. Bu sorunları çözmek adına diğer insanlarla olan iletişimini artırman gerekebilir. Başkalarının açısından olaylara bakıp perspektif kazanabilirsin.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınıza daha olumlu bir ışıkla bakmaya başlamalısınız. Bir neden için burada olduğunuzu ve kullanmanız gereken yeteneklerle doğduğunuzu kabul edin. Önümüzdeki birkaç gün içinde potansiyelinizi gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapın.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda fiziksel olarak kendini güçsüz ve sağlıksız hissettiğin için spora yönelebilirsin. Bu sayede kendini daha zinde hissedeceksin. Ödemelerinin yoğunluğu ile uğraşacağın bir gün olacak. Alım satım işleri ile uğraşıyorsan, bugün daha fazla dikkatli olman gerekebilir. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla tesadüf eseri karşılaşabilirsin.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde kafa karışıklığı yaşayacağınız konular hızlı bir şekilde hayatınıza giriş yapabilir. Burada nasıl ilerleyeceğinizi siz belirleyeceksiniz. Sizi tüketen ve mutlu olmadığınız ilişkilerde yalnız kalma korkusundan ötürü kendinizi yıpratmamalısınız. Aynı zamanda bugün içerisinde çalışmak, düzene girmek, planlar yapmak ve eksikliklerinizi tamamlamak, kendinize bir hobi edinmek sizin ilacınız olacak.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ikili ilişkiler ve işbirlikleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Öğleden sonra eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular sizi olgunlaştırabilir. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha sakin yaklaşmanızda fayda var.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızın güzelliklerle dolu olacağı bir gün olacak. Size gelen bazı ufak hediyeler gününüze neşe katabilir, kendinizi özel hissedebilirsiniz.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süredir hayatında olmayan bir arkadaşını düşünmek bugün canını mı sıkıyor? Bu kişi muhtemelen seni düşünüyor ve onunla iletişime geçmen için bilinçsiz bir şekilde mesajlar yolluyor. Eğer mümkünse onu ara, ama eğer ona nasıl ulaşacağını bilmiyorsan elinde telefon numarası ya da e-mail adresi olabilecek kişileri tanıyorsun, onları bir dene. Daha fazla yapabileceğin bir şey yoksa, bir zamanlar arkadaş olduğun ve yeniden olabileceğin birisi ile iletişime geçebilirsin.

15 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin adınıza büyük profesyonel ilerleme için müthiş bir fırsata dönüşüyor. Gün, gitmeniz gereken yolu sizin için kolaylaştırır ve neyi başarmanız gerektiğini gerçekten anlamanıza yardımcı olur. Bir otorite figürü bir sonraki seviyeye geçmeyi hak ettiğinize karar verebileceğinden, fırsat kendini gösterdiğinde hazır ve istekli olun.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sözleşmeler ve yazılı anlaşmalar önem kazanacak. İmza atarken, kendi şartlarınızdan çok, karşı tarafın istekleri ağır basacak. Bugün önemli kişilerle görüşeceksiniz; bir çoğunuz başarılı pozisyonlara gelecek.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişki ya da ortaklık konularıyla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda ise durumları büyütebilir ve duygusal olarak tepkileriniz sert olabilir. Ayrıca kariyer hayatınızda tartışma içinde kalabilir ve yara alabilirsiniz.

15 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

15 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>