Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişime Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda kendini şanssız hissetmek yerine doğru zamanda doğru hamleleri yapmaya çalışmalısın, özellikle de bugün. Her şeyin bir zamanının olduğunu bilmek gelecek konusunda ümitli olman uzun vadede daha mutlu olmanı sağlayabilir.

Başınızı kaşıyacak vaktiniz yok bugün. Bu yoğunluk içinde bir çıkış arayacaksınız. İşlerinizin bu kadar birikmiş olması geçen günlerdeki gevşek çalışmanızdan kaynaklanıyor.

İş hayatındaki durgunluğun canını gereğinden fazla sıkmasına izin vermemelisin bugün. Bugün parada kazançlardan çok sahip olduklarına şükretmeye odaklanmalısın. Kendini kaygılara sokmamak ancak şükretmekle bir sonuç verebilir.

Bugün kendini çok daha enerjik hissedeceksin. Arkadaş grubunla beraber aktiviteler planlamak enerjini daha kolay toparlamanı sağlayacak hatta. Stresten arınmak ve keyifli zamanlara öncelik vermek sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü evde geçirip ufak tefek ev işleriyle ilgilenmek isteyebilirsin. Ertelediğin küçük sorunlarla başa çıkmak için gereken zamanı bulman mümkün o yüzden. Ev ile ilgilenme fırsatı bulman yaşadığın yere daha fazla özen göstermene vesile olabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayır, dünya başınıza yıkılmak üzere değil, o yüzden bu olumsuz zihniyetten kurtulun ve çevrenize çatışma yerine umut ve güzellik gören gözlerle bakmaya başlayın. Zihniniz gerçekliğinizi yaratır.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli olduğun zaman kendini daha rahat ve girişken hissediyorsun. O yüzden de planlarından uzaklaşmak istemeyeceksin. Sağlık konusunda içini kemiren konular hakkında sevindirici haberler alabilirsin. Günlük rutinlerinde değiştirmek istediğin noktalara odaklanacaksın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hisleriniz bugün rehberiniz olabilir. Kendinize ve ilişkilerinize dair düşünceleriniz gün genelindeki tutumlarınızda etkisini gösterecektir. Herhangi bir durumu örtbas etmek ya da üzerine gitmeden önce, nasıl bir durumun içinde olduğunuzdan emin olmalısınız. Söylemek istedikleriniz ortaya çıkabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Bugün duygusal alanda kendinizi aşırı kastırmamalısınız. Belirli korkular ve endişeler yüzünden kendinizi yıpratmamaya bakın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı mevcut yaşamınızı iyileştirmek üzere harekete geçerek değerlendirebilirsiniz. Konfor alanınızın dışına çıkmaya cesaretinizin olacağı günler içerisindesiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yollar beklenmedik ve sizin hiç hazırlıklı olmadığınız virajlara kıvrılabilir. Görünüşe göre, biri, bu virajları gösteren uyarı levhalarını yola yerleştirmeyi unutmuş. Yoldaki beklenmedik sapaklar konusunda dikkatli olun. Ulaşınca bir seçim yapın. Beyniniz, gerçekliğe bağlı kalmak konusunda dış kaynaklardan bir uyarı alabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli mesajlar sizi bekliyor, ancak muhtemelen beklenmedik yerlerden gelecekler. Bugün sizinle diğer insanlar arasındaki bağlar oldukça ağır olabilir, ancak bu ağırlık, kömürü elmasa dönüştüren baskı gibi sizi gelişmeye zorluyor. Anahtar dinlemektir, çünkü tavsiyeler beklenmedik kaynaklardan gelebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Kaliteyi sağlayabileceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklarınız, finansal durumunuzla ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz ama sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Ayrıca finansal durumunuzla ilgili dikkatli olmalısınız. Ayrıca sağlığınıza, kemik, diz, diş, eklem, cilt rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>