Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farkını Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Daha sakin ve içinin rahat edeceği bir gün geçirebilirsin. Aşktan büyük beklentilerinin olmaması bunda etkili olabilir. Gün içinde bazı şeylerin keyfini çıkarman en iyisi.

Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugünler ise, yeni fırsatlara oldukça açık. Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz. Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz gibi gösterebiliyor.

Sadece bugünün masrafını değil, ileride olabilecek harcamaları da düşünmen gerekecek bugün. Bu durum sana daha iyi getiriler katabilir zira. Parasal konularda bütçe belirleyip ona göre hareket etmen seni rahat ettirecek.

Kendi sağlığın için yeni şeylere odaklanabilirsin. Farklı bir beslenme türüne veya farklı bir egzersiz rutinine ısınabilirsin. Bugün bu konularda alacağın kararlar kalıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Acele etmemek günün ana teması olabilir. Bir şeyleri sürekli aceleye getirir gibi yaşamamalısın. Dikkatlice düşünüp sakince hareket etmek için zamanın olacak. Sadece kendini kaygılandırma, yeter.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş bugün burcunuza girerken, sizin için neyin en önemli olduğuna karar vermeli ve bunu diğer her şeyi dışlayarak yapmalısınız. Başkalarının size söylediklerini dinlemeyin, sadece kendi iç sesinizi dinleyin. Neye ihtiyacın olduğunu biliyor.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun vizyonla çevrendeki kişilerin hayatında fark yaratabileceğinin, kendine yeni fırsatların kapısını açabileceğinin haberini veriyor gökyüzü. Her ne kadar istemesen de keskin konuşmalar gündeme gelebilir. Yaşam simgesi Güneş, burcuna taşınıyor. Yaz dönencesi yaşanırken, memnuniyetsizlik duyduğun konuları dile getirmekten çekinmeyeceksin.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınız ve sağlığınızla ilgili konulara eğilebilirsiniz. Kendinizi ihmal ettiğiniz, gereken özeni göstermediğiniz konulara yeni bir düzenleme getiriyorsunuz. Bugüne dek yaşadıklarınızı,koşullarınızı değerlendirmek size yapacağınız düzenlemenin içeriği hakkında bilgi verecektir. Yeni ve keyifli alışkanlıklar ediniyorsunuz.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üstlerinizle ilgili sorumluluklarınız büyük ölçüde gündeminizi etkileyebilir. Yeni sorumluluklar almak ve hedeflerinizin peşinden gitmek için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda bulunmak için program yapabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgilenmeniz gerekebilir.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kabullenemediğiniz bazı konular bugünlerde gergin olmanıza sebebiyet verebilir. Kişisel gelişim kitaplarına yöneliminizi arttırmak için uygun bir gün.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir grup yakın arkadaşınızla bir araya gelmek, bir takım derin konuşmaları ve bazı büyük endişelerinizin açığa çıkmasını beraberinde getirebilir. Bugün düşüncelerinizi duygularınız fazlasıyla etkileyebilir, bu yüzden yüksek seviyedeki anlayışınız arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir. Bu durum birbirinizle daha yakın olmanızı sağlayabilir ve gelecekte daha çok iletişimde olmanızın önünü açabilir. Gününüzün tadını çıkarın!

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi yavaşlamaya ve önceliklerinizi düşünmeye teşvik ediyor. İnsanlar, değişime alışana kadar, özellikle yargılama hatalarına eğilimlidirler. Şimdi sorumluluklar geçici olarak daha ağır gelebilir, ancak uyum sağlayacak ve bu durumdan karlı çıkacaksınız. Hayatınızı yeniden yapılandırma, basitleştirme ve istikrara kavuşturma ihtiyacını fark etmeye başladığınızda, daha güçlü hissedeceksiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz. Sadece harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz vehayatınızda olumlu gelişmeler gündeminize gelebilir. Ama duygusal çıkışlarınız fırsatlarınızı doğru değerlendirmenize engel olabilir. Ortaklık, ilişki, evlilikle ilgili güçlü kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız aşk sizi sosyal çevrenizden bulabilir ve kalıcı uzun vadeli güçlü bir ilişkiye yelken açabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaratıcılık konusunda değişik fikirleriniz ve ilginç uygulamalarınız olacak. Karşı tarafı ikna etme konusunda başarılı olacaksınız. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin özel sorunlarıyla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 14"
Ay
Kova
25° 42' 52"
Merkür
Koç
17° 53' 33"
Venüs
Boğa
03° 42' 04"
Mars
Koç
01° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 10"
Satürn
Balık
16° 45' 58"
Uranüs
Boğa
22° 28' 22"
Neptün
Balık
28° 58' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 55"
Lilith
Başak
23° 34' 51"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:37

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>