Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sınavlara Tabiisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşka dair kendi beklentilerini gözden geçirmen gerekebilir. Bu vesileyle en başta kendine haksızlık ettiğini daha net görebilirsin. Bazı şeyleri kendi halinde görmeye alışman gerekecek.

Günlük yaşanan problemlerin etkisiylehayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir anlaşmazlığın içindesiniz ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

İçini rahatlatarak sahip olduklarına şükretmen gerekecek bugün. Olmayana değil, olana bakmalısın. Elindekilerin kıymetini bilmeden yenilere odaklanmaman gerekecek.

Dinlenmen gereken bir gün olabilir bugün. Zihnini yormamak, bilgisayar ve telefon ekranlarına daha az bakmak iyi olabilir. Gözlerini dinlendirdikçe zihnin de rahatlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Haftanın yükünü üstünden atmak, dinlenmek, kendine odaklanmak önemli bir konu olabilir. Sakin ve rahat olana odaklanmalısın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde ne olursa olsun kişisel algılamamalı ve sinirlenmemelisiniz. Biri senin duygusal düğmelerini zorlamaya çalışıyor. Bu numaralara düşmemelisin. Kendini kötü hissetmene neden olacak şeyler duyabilirsin. Sen o kadar kolay kandırılmazsın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerden kopuk hallerin eleştiri oklarının sana doğru dönmesine neden olabilir. Özellikle çalışma alanında aksaklıklara neden olman tepki çekebilir. Aile ilişkilerinde metanetli olmaya ve olgunlaşmaya başlıyor. Belli sınavlara tabii tutulacağın bir gün yaşayabilirsin. Kendi içinde olan duygusal karışıklıkların üstesinden geleceksin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konulardaki işlerinizle ilgilenirken yoğunluğun etkisiyle tahammül sınırınız zorlanabilir. Çevrenizle, partnerinizle aranızda birtakım gerilimler yaşanabilir. Duygusal tepkiler vermek yerine daha akılcı bir bakış açısı sergilemelisiniz. İşlerin sizin düşündüğünüzden farklı olabilme ihtimalini atlamayın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü hareketleri bir süredir sizi çalıştırmak ve bir şeyler başartmak husunda itiyordu. Hak ettiğinizi hissettiğiniz her şey size ayrıca huzur...

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, 'engellenmiş bir duygusal akış' yaşarsanız, yeniden hareket etmek için yaratıcı becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanın. Böylesi bloklar, çok fazla duygusal şeyle uğraştığınızda ve onlara fazla zaman ayırmadığınızda gerçekleşebilir. Bir zamanlar hissiz olduğunuzu düşündüğünüz bir şey için şu an çok fazla şey hissediyor olabilirsiniz. Bugün size yardımcı olacak yaratıcı veya sanatsal bir şeyler yapmayı deneyin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatli olmazsan arkadaşlığınız kolayca romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Bir geceliğine platonik bir ilişki tutkulu bir şeye dönüşebilir ve buna senden daha fazla kimse şaşıramaz. Bu ilişkinin nereye gitmesini istediğin konusunda dikkatli düşünmenin zamanı geldi. Yaşanan şeyleri geri alamayacağın halde, bu yaşanan yeni dinamikten rahatsızlık duyuyorsan ilişkiyi daha fazla ilerlemeden durdurabilirsin. İyi düşün; bu kararı sadece bir kez alabilirsin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata olumlu bir şekilde bakıyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekiyorsunuz. Bazı kişilerle aranızda istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Dilinize hakim olmak size çok şey kazandıracak. Akşam saatleriniz renkli olacak.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız çevrenizde değişimler söz konusu olabilir, yeni insanlarla tanışırken, bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Maddi açıdan ise arkadaşlarınızdan dolayı harcamalarınız sonrasında sizi zor durumda bırakabilir. Partner ya da ortaktan ise güçlü destekler alabilir, beraber sosyalleşebilirsiniz. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukukla ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişiklerinizde yaşadığınız çatışmaları çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Siz; denge insanısınız ve bu tür davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, Ay'ın konumu; maddi konuların önem kazanacağını ve bir takım araştırmalar içinde olacağınızı gösteriyor.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>