Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yol Göstericisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konularında can sıkan durumlarla karşılaştığın zaman kendini içine kapatmamak en iyisi. Sevdiğin insanlarla bu tür durumları paylaşmak ve onların fikrini almak da iyi olabilir. Herkes sana destek olacak bugün.

Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor.

Bugünkonularında daha şanslı olabilirsin. Eğer yeni birarayışındaysan bugün daha iyi gelişmeler görmen olası. İş ilişkileri, farklı iletişimler ve mülakatlar daha fazla söz konusu olabilir bugün.

Kaygı ve gerginliklerin strese dönüşmeden zihinsel sisteminden atılması gerekecek bugün. Bunun için de keyif alacağın ve neşeni yerine getirecek şeylere odaklanmalısın. Kendini yalnız bırakmaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere öncelik verebilirsin bugün. Bunun için de kimseden izin alman gerekmeyecek. Sanki başka şeyler yoluna girince ancak o zaman ilişkiye odaklanabilirmişsin gibi düşünmemelisin.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş burcunuzda ilerlerken kendinizi oyunun zirvesinde hissedebilirsiniz, ancak yeni taahhütler alma tuzağına düşmeyin. Şu anda hareket halindeyken sizi meşgul etmek için fazlasıyla yeterli zamanınız var. Niteliği değil niceliği düşünün.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamında belli aksaklıklar işlerini yavaşlatabilir, zaman konusunda problem yaşayabilirsin. Öte yandan karar vermesi zor olan konulardaki net tavırların ile dikkat çekeceksin. Kararsızlık yaşayan kişileri de yönlendirerek yardımcı olmak isteyebilirsin. Bu günlerde kendini güçlü hissederken, arkandaki destek seni gururlandıracak.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal, yetersiz ve yorgun hissedebilirsiniz. İşlerin aslında bu şekilde olmadığını sadece yorgunluğun etkisiyle geçici bir durumun içinde olduğunu kabul etmelisiniz. Dinlenmeye, kendi kendinize vakit geçirmeye ve mümkünse film izlemeye zaman ayırmak sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır. Sürpriz bir mali gelişme ekonomik açıdan rahatlamanızı sağlabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda otorite figürleriyle ilişkiniz sizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat bir gün geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konuların yerini maddi çıkarlarınız alabilir ve maddiyatın gücünün sizi daha iyi hissettirdiğini düşünebilirsiniz. Paranın araç olduğunu...

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geç saatlerde yaptığınız yoğun sosyal aktiviteler, sizi daha sonra hepsini hatırlamak istediğiniz yeni isimler ve yüzlere boğmuş olabilir. Bugün onlardan bazılarıyla telefon, kartpostal ya da e-posta aracılığıyla irtibata geçmenizin tam zamanı olabilir. Büyük olasılıkla onlar sizi etkilediği kadar siz de karizmanız ve içtenliğinizle onları etkilediniz, bu yüzden harekete geçmekten hiç çekinmeyin.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başa çıkmanız gereken yarım kalmış bir hikâye varsa biraz gerginlik hissedebilirsiniz. Arkadaşlıkların ve bağımsızlığın tadını çıkarma arzusu güçlüdür, ancak bir şey veya birileri sizi geçici olarak engelliyor veya yolunuza çıkıyor gibi görünebilir. Bu iniş çıkışları ciddiye almamaya çalışın. Yine de, engeller ve sınırlar sizi daha iyi planlar yapmak için yeterince yavaşlatır ve muhtemelen en iyisi budur.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Maddi olanaklarınızı ve kapasitenizi gözden geçirmelisiniz. Partnerinizden beklediğiniz destek hızlı bir şekilde geliyor.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ay boğadayken güzel yemek organizasyonları size çok iyi gelecektir.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzündenpotansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 25' 26" R
Ay
Başak
04° 45' 60"
Merkür
Koç
17° 44' 09"
Venüs
Koç
17° 04' 19"
Mars
Balık
20° 59' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 52"
Satürn
Balık
15° 30' 54"
Uranüs
Boğa
21° 42' 52"
Neptün
Balık
28° 32' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 30"
Lilith
Başak
22° 05' 04"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>