Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fark Yaratıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişinin sana davranışlarını gözden geçirirken, onun sana bu şekilde davranmasına fırsat veren kendi davranışlarını da düşünmelisin. Eğer sen kendin için dik durursan kimse seni öteleyemez.

Son günlerdeki yorgunluğunuz, işlerdeki sürpriz yığılmalar karşısında yeterince yoğunlaşmanızı engelleyebilir. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler alabilirsiniz.

Parasal açıdan kendi yapabileceklerine odaklanmanın getirisi daha fazla olabilir. "O öyle olursa, şu bu kadar para verirse" değil, "ben bu kadar koyacağım, buna göre" demelisin. Kendi yettiğin kadarıyla plan yapman en iyisi.

Zihnini boşaltmak için güzel bir kitap okuman gerekebilir bugün. Eğer telefonda çok fazla zaman harcıyorsan bunu azaltıp bir kitaba yönelmenin etkisi daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal kaygılardan arınmak bugün seni daha iyi hissettirebilir. Her şeyi maddi kaygılarla ölçmemen gerekecek. Hayatından keyif alabilmen ve bir şeylere daha pozitif odaklanabilmen gerekebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Büyük bir sorun olduğunu düşündüğünüz bir şey aslında pek de sorun değildir ve önümüzdeki 24 saat içinde bunu kolaylıkla çözebileceksiniz. Bir dahaki sefere, hakkında pek bir şey bilmediğin açıkça belli olan şeyler hakkında fazla kafa yorma.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında ve sosyal yaşamında yaptıklarınla ve söylediklerinle ön plana çıkabilirsin. Motivasyonunun yüksek olacağı bugün yaptığın her işte fark yaratabilir, ileriye dönük kalıcı adımlar atabilirsin. İletişim açısından oldukça yoğun bir gündesin. Gün içerisinde aniden bozulan telefonun, seni yeni bir masraf içerisine sokabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklarınız, gelir dağılımınız ve aranızdaki ilişkilere gerçek verilerle yaklaşmanızda fayda var. Duygusallık ve mental yorgunluğun etkisi tartışmalara sebep olabilir. Kelimelerinizi özenle seçmelisiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili hayalleriniz için para ve enerji harcamak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi oldukça rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabilmeniz söz konusu olabilir. Gün boyunca kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzü güçlendirmek için uygun bir gün. Günüzü tasarlarken mutlaka kişisel gelişim de ekleyin. Öğrenecekleriniz işinize yarayacak.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

lişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şey veya birileri, kişisel bir hedefte ilerlemeniz, hayal kurmanız veya bu haftayı planlamanız için size ilham verebilir ve bir kişinin teşviki şimdi sizin için özellikle anlamlı olabilir. Bir arkadaşlık daha umutlu olabilir ve bir ilişki iyileştirmelerden ve iyileştirmelerden yararlanabilir. Bugünü daha ciddi bir bakış açısını teşvik ederken, fikirleri denemek ve ağ kurmak size fırsatlar getirebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi; motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Çevrenizdeki birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak zorlanarak güne başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da manipülasyona maruz kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise; sosyal çevre ve arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizin farklı yaklaşımlarından etkilenebilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. İlişkilerinizde gösterdiğiniz sadakat anlayışını karşınızdaki kişilerden göremeyebilirsiniz.Bugün, onların yakın ilgileri olumsuz düşüncelerinizden uzaklaşmanızı sağlayarak, sizi rahatlatacak.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 46' 28" R
Ay
Akrep
22° 58' 37" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 06' 13"
Mars
Balık
26° 01' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 43"
Satürn
Balık
16° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 45' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 10"
Lilith
Başak
22° 48' 25"
True Node
Koç
15° 35' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>