Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta kalbini kıran mevzulardan ders çıkarma zamanı. Bu hafta aşkta seni zorlayan etkilerle karşılaştıysan eğer, sana sıkıntı veren şeyleri gözden geçirip iyi bir ders çıkarabilirsin. Ama ondan sonra geçmişi geçmişte bırakman gerekecek işte.

Sorunların üstesinden gelme yeteneğiniz ve dinamik tutumlarınız gözden kaçmıyor. Beğeni ile takip ediliyorsunuz. Hafta ortasından itibaren yeteneklerinize uygun birfırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları ince eleyip sık dokuyun.

Yeni haftanınplanını bugünden yapabilirsin. En azından yeni hafta neye odaklanacağına bugünden karar vermek bile yetecek sana. Bugün bu tür konularda düşünmek seni öne çıkarabilir.

Günü fazla zorlamamak ve rahat bir gün geçirmek iyi olabilir. Var olandan daha fazlaçıkarmamalısın kendine. Mümkün oldukça dinlenerek yeni haftaya odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini fazla zorlamaman en iyisi. Yeni haftaya başlamadan önce kafanı toparlaman gerekebilir. Daha sağlıklı bir gün geçirmek seni daha iyi hissettirecek. Bunun için de dinlenmek şart olabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün özellikle iletişim kanallarında yaşanan gelişmeleri takip etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Bugünü tamamen kendinize ayırarak geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Eğer kariyer veanlamında bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız bugünün doğru zaman olduğunu bilmelisiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarında sabit fikirli olmak seni bugün zorlayabilir. O yüzden de değişikliğe başvurmak isteyeceksin. Fikirlerin konusunda net olmadığını düşünsen de yeni kararlar alacaksın. Stilin konusunda farklılık isteğin için girişimlerde bulunabilirsin. Kendine hem sosyal açıdan hem de kariyer adına çeki düzen vermen gereken günler yaşıyor olabilirsin.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu hissettiğiniz anları, konuları ve ortamları düşünebilirsiniz. Hayatınızda buna daha çok yer veriyor olmak, olası sorunlardan en az seviyede etkilenmenize yardım edebilir. Nerede olduğunuzu, nereye varmaya çalıştığınızı hesaplarken kendinize karşı acımasız olmayın.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalan şeyler ya da bazı elde olmayan nedenler yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Sağlık, düzen ve uğraştırıcı konulara da dikkat etmek gerekebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınız tekrar gözden geçirebilirsiniz. Gerçek sorumluluklarınız ile üstünüze istemsiz aldıklarınızı ayırt edebilir yüklerinizi atabilirsiniz...

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissetmek için adımlar atın. Son zamanlarda çok aktiftiniz ve kendi ihtiyaçlarınız için zamana ihtiyacınız olabilir. Yeni bir kıyafetin ya da saç kesiminin zamanı geldi mi? Terapötik masaj, yüz bakımı ya da özel zayıflama teknikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi ne çekiyor olursa olsun, iyi hissetmek ve iyi görünmek için bu mükemmel bir çözüm olabilir. Kendinize ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmenin keyfini çıkarın ve günün ilerleyen saatlerinde özel biriyle bir araya gelmek için bazı planlar yapın.

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar şu anda sizi şaşırtamadıkları gibi tatmin de edemiyorlar. Arkadaşlıklarınızda durgun hissediyorsanız, bugün temiz bir nefes gibi hissettiren biriyle tanışabilirsiniz. Yabancılarla veya tanıdıklarla konuşmak size harika yeni arkadaşlar kazandırabilir! Bugün bunu amaçlayarak her zamanki alanınızın biraz dışına çıkmaya çalışın.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür’ün konumu, pratik düşüncelerle hareket etmenizi sağlayacak. Bugün hızlı hareket ediyor ve her konuda üstün yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kolay bir şekilde kullanacağınız işler içindesiniz ve bazen tepkili olabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Flörtlerinizle gizli olarak iletişim kurmak isteyebilirsiniz. İçsel konuşmalarınız artabilir, yazmak size iyi gelecektir. Kariyerinizle ilgili ise önemli kararlar alabilirsiniz ve bu konuda özellikle de kadınlardan yardım görebilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 36" R
Ay
Akrep
21° 56' 16" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 04"
Mars
Balık
25° 58' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 33"
Satürn
Balık
16° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 04' 16"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 53"
Lilith
Başak
22° 47' 52"
True Node
Koç
15° 35' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>