Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Belirsizlikler Ortadan Kalkıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanlar daha çok zaman geçireceksin bugün. Onun ayarladığı aktivitelere katılmak sana ekstra keyif verecek. Beraber geçirdiğiniz zaman sonucunda ilişkiniz daha da derinleşebilir.

Bugün bazı büyük hayallerle dolu olabilirsiniz. Kariyerinizde özellikle iddialı hissediyor olabilirsiniz. Şimdilik, şöhret ve zenginlik kazanmaya hazır olabilirsiniz. Bu kesinlikle mümkün olsa da, şu anda pratik bir plan üzerine konsantre olmanız gerekebilir. Bazı küçük adımlar atmaya başlayabilirsiniz, zaman ve kararlılıkla birlikte daha sonra hedefinize ulaşacaksınız.

Maddi olarak sıkıntılardan uzak bir duruma gelebilirsin. Gelecekle ilgili planlarını rahatça yapabileceksin bugün. Haftaya bu konularda rahat başlamak sana çok daha iyi gelebilir.

Kendini daha çok dinlemeye özen gösterebilirsin bugün. Haftaya sağlıkla başlamak için göz ardı ettiğin konulara odaklanabilirsin. Sağlığın için daha özenli davranışlar edinmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojiyle aran iyi olmayabilir. Telefon, bilgisayar ve daha birçok teknolojik aletle kavga etmemen gerekebilir hatta. Teknolojinin işlerinle, hedeflerinle aranda engel olmasına izin vermemek adına dikkatli ve zamanlı hareket etmen gerekebilir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünün enerjisi tamamen sizin lehinize işliyor. Keyifli bir güne başlıyorsunuz ve yaşadığınız her anın tadını çıkartmaya özen gösterin. Kendinizi serbest bırakmaktan çekinmeden arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Çalışmalarınızın ve emeğinizin karşılığını aldığınız bir gün olacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazanmak için rekabet arzunun arttığı bir haftaya adım atıyorsun. Yüksek idealler peşinde koşmak için risk almaktan çekinmeyeceksin. Ekonomik açıdan rahatlamanı sağlayacak birtakım kararlar almak isteyebilirsin. Eğer çalışmayan bir Yengeç burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin. Belirsizlikler ortadan kalkmaya başlayacak.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Bu konuda hızlı ve efektif hamleleriniz olabilir. Ama üzerinde yeterince düşünmediğiniz konularda harekete geçerken dikkatli olmalısınız. Üstleriniz veiçin bağlantı kurduğunuz kişilerle olan iletişiminizde kelimelerinizi, dürtülerinizi doğru seçmenizde fayda var.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizle ilgili bazı şüpheler ve endişeler öne çıkabilir. İfade edemediğiniz ya da tam olarak adlandıramadığınız konular büyük korku kaynağı haline gelebilir. Özelikle kardeşlerle ya da eğitimle ilgili planlarınızda aksaklıklar söz konusu olacaktır. Geçmişten gelen dedikodulara kulak asmamalı, duygusal açıdan kendinizi korumalısınız. Evde başlayan süreç eldeki kaynaklar konusunda size bazı uyarılar verecektir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler ile görüşmek için planlamalar yapabilirsiniz. Gezmek ve farklı yerler görmek için de uygun bir gün.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün elinize evinizde biraz değişiklik yapma fırsatı geçebilir. Dekorasyonu değiştirmeye, yeni bir ev arkadaşı edinmeye ya da taşınmaya karar verebilirsiniz. Araziye yapılacak bir yatırım da söz konusu olabilir. Bu konuda en ufak bir çaba harcayamaya dahi üşeniyor olabilirsiniz, ancak bu tuzağa düşmeyin. Durumu nesnel bir gözle uzun uzun değerlendirin ve son kararınızı vermeden önce bütün seçenekleri iyice tartın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizinle eğlenceli bir gün geçirmek isteyebilir, ancak bu aktivitelere katılıp katılmamak size kalmış. Muhtemelen insanlarla bağlantı kurmaktan mutlusunuzdur, ancak gün nasıl davranmanız gerektiği konusunda bazı güçlü fikirleri olan belirli bir kişiyi hayatınıza getirdiğinde bu durum daha az ideal hale gelebilir. Onlarla aynı fikirdeyseniz, bu harika ama değilseniz o zaman geri adım atma zamanı!

27 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü birbirliğine ihtiyacınız olacak. Bugün kendinize zaman ayırmalısınız.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

27 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 07" R
Ay
Akrep
26° 58' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 29' 51"
Mars
Balık
26° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 09"
Satürn
Balık
16° 10' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 16"
Lilith
Başak
22° 50' 33"
True Node
Koç
15° 34' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>