Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusalsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın seninle zaman geçirmek istemesi seni strese sokmamalı, özellikle de bugün. İçinden geldiği gibi davranmak, beraber geçirdiğiniz zamanın daha keyifli olmasını sağlayacak çünkü. İçinden gelmeyen hiçbir şeye evet dememelisin.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiniz olmalı. Fazla mesai yapmak ve fazladan bazı şeyler yapmak isteyebilirsiniz veya bu ekstra dayanıklılık halinizi gün içinde daha fazla kendinizi göstermek için kullanabilirsiniz. Sosyal bir etkinlikte bazı nüfuzlu insanlarla iletişim kurarak heyecan verici yeni olasılıkları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Olumlu bir ruh halinde olacaksınız ve her durumda nasıl başarılı olacağınızı keşfedeceksiniz.

İş ortamında yönetici ile aranda bir anlaşmazlık yaşanabilir bugün. İşleri daha doğru şekilde yapmak yerine onun dediği şekilde yapmanı isteyebilir. Bu süreçte onunla inatlaşmamak ve çevrenden destek almak daha doğru olabilir.

Gün içinde enerjini yenileme ihtiyacı hissedebilirsin. Ufak egzersizler ve enerji veren yiyecekler sayesinde yenilenmen mümkün olacak o yüzden. Bol su tüketmek senin için çok daha verimli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı gününde olabilirsin. İşlerin istediğin gibi gitmesi keyfini yerine getirmeye yetecek o yüzden. Uzun zamandır ertelediğin şeylere tekrar el atmak için çok uygun bir zaman olabilir. Yarım kalan işler için yeni planlar yapmak bir şeyleri sonlandırmanı sağlayabilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün son derece olumlu yeni ayı burcunuzda gerçekleşse de özellikle bazı meslektaşlarınızın hayatı sizin için zorlaştırmaya kararlı göründüğücephesinde biraz gergin hissedebilirsiniz. Onları görmezden gelin ve hedefinize doğru ilerlemeye devam edin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burcunda Yeniay meydana gelecek. Eğer çocuğun varsa, son günlerdeki duygusal davranışları, seni tedirgin edebilir. Problem olmadığını öğrenmen içini rahatlatacak. Sağlık konuları gündemine gelebilir. Çevrende duymaya başladığın hastalık konuları, seni daha fazla önlem almaya itebilir. Yeniay döngüsü ile birlikte duygusal iniş ve çıkışlar seni biraz fazla yoracak.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareketli ve hararetli bir gün olabilir. Kariyerinizi destekleyecek bir stil geliştirirken bir yandan da dikkatleri her anlamda üzerinizde topluyorsunuz. Bu yüzden söylediklerinize ve tutumlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sadece işinize odaklanmak, sizi sorunlardan uzaklaştıracaktır.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay size daha temkinli ve istikrarlı adımlar atma şansı veriyor. Kendinizi yaratıcı konuların getirdiği uğraşlara verebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarla ilgili gelişmelerde daha fazla sorumluluk altına girmeniz gerekebilir. Özel hayatta karşınıza çıkan engelleri görmeli, ancak güç mücadelesine girmekten kaçınmalısınız. Biraz sakin ve sağduyulu olmalısınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekimser kaldığınız konuların sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Hali hazırda kazandığınız şeyleri endişeleriniz ve düşünceleriniz ile kaybedebilirsiniz...

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınız varsa, zor tavırları size kendi zorluğunuzu anımsatabilir. Ya da eğitimleri, anılarınızı canlandırmış olabilir. Şu sıralar geçmiştki sıkıntılarınızdan birini mi kafanıza takıyorsunuz? Bu soruyu kendinize sormak için en uygun zamandasınız. Cevaplayın ve bir süre cevabınız mayalansın.

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hırslarınızın şu anda sağlam temellere dayanması önemlidir. Gün tamamen sorunsuz ilerlemiyor ve size, yükseğe tırmanmak istiyorsanız, geminizi ilerletmek için uygun bir rüzgâra ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Büyük bir hedef ufukta olabilir, bu yüzden oraya varmadan hemen önce tükenmeyin! Biraz çabayla, yolunuza çıkan bir beklenmedik durumu sorunsuzca çözebilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 09' 47" R
Ay
Başak
13° 42' 10"
Merkür
Koç
17° 21' 43"
Venüs
Koç
18° 00' 21"
Mars
Balık
21° 34' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 14"
Satürn
Balık
15° 35' 24"
Uranüs
Boğa
21° 45' 21"
Neptün
Balık
28° 34' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 09"
Lilith
Başak
22° 10' 06"
True Node
Koç
15° 37' 06"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>