Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İnatçısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinin gidişatını değiştirmek isteyebilirsin bugün. Sevdiğin insanla bu konu hakkında konuşmak ve gelecek ile ilgili planlar yapmak bu yaklaşımını daha mümkün kılabilir. Yeni iletişimlere açık olman gerekecek.

İş hayatınızda akıllıca davranmayı biliyorsunuz ve ortama göre hareket etmeyi öğrendiniz. Yakında amirinizden bir zam haberi alabilirsiniz.

Yeni fırsatları değerlendirmek için daha girişken olmayı düşünebilirsin bugün. Fırsatları değerlendirmek gelecek hakkında daha olumlu düşüncelere sahip olmanı sağlayabilir hatta. İleriye dönük kararlar alabilirsin.

Bugün kendini arkadaşlarınla birlikte aktiviteler planlayacak kadar enerjik hissedebilirsin. Birlikte spor yapabilmeniz en uygun aktivite olabilir. Grup aktiviteleri ve takım sporları sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilerisi için yapıcı düşünmek seni mutlu edebilir. Alacağın kararlar sayesinde ufkunu genişletip olaylara bakış açını değiştirme şansı bulabilirsin genel olarak. Bu durum çevrenden de destek görmeni sağlayabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir anlaşmayı müzakere etmek için masaya oturabilirsiniz. Formda olmayanların fiziksel zindeliği elde etmek için tüm çabayı göstermeleri gerekecek. Profesyonel cephede kendinizi çemberin dışında bulabilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Haziran ayının son günü. Genel olarak ayın değerlendirmesini yapmak isteyebilirsin. Bu ayı keyifli kapatırken, maddi manevi kazanımların önüne gelecek. Kararlarını uygulama konusunda inatçılığın tutabilir. Evliliğini sonlandırmış bir Yengeç burcuysan, yeniden kendini bulacak, yeni başlangıçlara imza atacaksın.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dönük düşüncelerinizde değişikliğe gidebilir ya da buna ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Sabit fikirlerinizden kurtulmak, bu süreci hızlandıracak ve yeni imkanları görmenizi sağlayacaktır. İçsel sıkıntınızı çözüme kavuşturmak, ailenizde ya daortamınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizi iyileştirmek adına şanslı bir gündesiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ilişkilerde ben sen teması bazı huzursuzluklar ve duygusal gerginlikler getirebilir. Bu nedenle yeni kararlar ve net sonuçlar almak için erken bir dönem. Ay burcunuzda size başka öncelikler de getiriyor. Ortaklıkların parasal yanına yönelik değişiklikler içindesiniz. Finansal açıdan ani destekler gelebilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı kültürlerden insanlarla empati kurabilirsiniz. Farklı öğretiler hakkında fikir sahibi olmak hayata bakış açınızı sorgulamanızı sağlayabilir...

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne zaman her şeyin ne kadar güzel ve yumuşak gittiğini düşünsen birisi yoluna adeta bir bomba bırakıveriyor. Bu olumsuzmuş gibi görünen durum senin cesaretini yıkmasın. Resmin bütününü görmeye çalışmak açısından, bu yaşananlardan güzel dersler çıkarabileceksin. Çatışmayı zihnini genişletmek için bir fırsat olarak gör; savaşman gereken bir güç olarak değil.

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, kendi kişisel yeni başlangıcınıza kadeh kaldıracaksınız. Bugün size diğer her şeyi duraklatma ve sadece size ve başarmak istediğiniz şeye odaklanma şansı veriyor. Hayatınızdaki her şey yeni bir başlangıcı işaret ediyor, bu yüzden geçmişe bakmayın! Bunun yerine, önünüzdeki yolu ve neler yapabileceğinizi detaylıca düşünün. Çabalarınız karşılığını vermeli!

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı daha farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Çevrenizde gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, yanlış algılanıyorsunuz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygusal olarak kendinizi ifade ederken ani iniş, çıkışlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde duygusal tartışmalar yaşaya bilirsiniz ayrıca güçlü düşmanların manipülasyonuna maruz kalabilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>