Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yaşananları Sorguluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın senin için kararlar almasına ve uygulaması seni rahatsız edebilir bugün. Birlikte karar almayı teklif edip olayların bu şekilde ilerlemesini teklif edebilirsin. Edilgen olmamak en iyisi.

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Para konularında tam olarak içine sinmeyen durumlarla karşılaşabilirsin. Ancak bu süreci rahat atlatabilmek için kendini acındırmaman gerekecek. Etrafındaki insanlara güçlü insan imajı çizmesen bile elindekilere şükredebilmen gerekebilir.

Sindirim sorunları yaşamamak için yediklerine dikkat etmen gerekebilir bugün. Hafif yiyecekler tercih etmek sana yardımcı olacak bu konuda. Egzersiz konusunda yeni şeyler denemek de senin için daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içindeki yoğunluğun seni fazlasıyla meşgul edebilir bugün. Etrafındaki insanların sana ulaşması zorlaşabilir hatta. Onlarla arana set çekmekten kaçınmalısın ama. Arada bir geri çekilip ulaşılabilir olduğundan emin olmak ve bir denge yakalamak en iyisi.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda dünyanızda o kadar çok ilginç şeyler oluyor ki, zihin gezegeni Merkür sizin burcunuzda Güneş'e katılacağından, önümüzdeki birkaç gün içinde daha da ilginç hale gelecekler. Olumlu olun ve her durumda hızlı hareket edin.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatına devam ediyorsan, yoğun maratonun startını vereceksin. Erkenden çalışmalara başlayarak, rakiplerinin önüne geçmek isteyeceksin. İletişim gezegeni Merkür, sabah saatlerinden itibaren burcunda konumlanmaya başlıyor. Bu etkiyle kendini emin olduğun konuları dahi sorgularken bulabilirsin. Kendini sık sık acaba derken bulabilirsin.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinize ayırabilir, hayattaki asıl hedefinizi ve olmak istediğiniz kişiyi düşünebilirsiniz. Kendinize hem fiziksel hem de mental olarak yenilikler katacağınız sonuçlar alabilirsiniz. Bu sonuçların hepsi, bugüne kadar vermiş olduğunuz emeklerle doğru orantılı olacaktır. Hukuksal konular gündeme gelebilir, her şeyi ince eleyip sık dokumanızda fayda var.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde devam eden hareketlilik size de enerji vermeye devam edecek. Ancak sizi bağlayan konular ve kardeşlere ilişkin sorumluluklar ön plana çıkabilir. Biraz sakin olmalı, günün ilerleyen saatlerine odaklanmalısınız. Ailede olup bitenler, onların sizden beklentileri doğrultusunda hareket etmeniz gerekecek. Evde düşünülen değişiklikleri yardımlaşarak tamamlamaya gayret edin.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve sınırlarınızı keşfettiğiniz bir gün olabilir. Cesur adımlar attıkça ve kendinize güvendikçe tutumunuzdaki kişilerin çekim alanlarına...

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol – bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizi boşaltmak için problemleri çözmek adına biraz zaman harcamanız gerekebilir. İşleri hafif ve anlaşılır tutmaya çalışın, ancak özellikle ortaya çıkmaya devam eden aynı eski kalıplar varsa, daha derin sorunları irdelemekten kaçınmayın. Bir yanınız iyi şeyleri görmek istiyor, diğer yanınız ise olumsuz olasılıklara odaklanıyor. Şu an için, başkalarına bağımlı olmadan kendinizi mutlu etmenin yollarını aramak en iyisi olabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevme ve sevilme gereksinimi sizi rahat bırakmıyor. Fakat, kusur arama huyunuz ve zor beğenmeniz nedeniyle de her an huzursuzluk çıkarıyorsunuz. Kronik hastalığı olan bir tanıdığınıza karşı olan ilginiz onu mutlu ediyor.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim ya da seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca iletişimde yanılabilirsiniz ama ortak yada partnrle ise güçlü kararlar alabilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 17' 41" R
Ay
Akrep
29° 40' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 30"
Venüs
Koç
25° 45' 46"
Mars
Balık
26° 26' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 08"
Satürn
Balık
16° 11' 29"
Uranüs
Boğa
22° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 01"
Lilith
Başak
22° 51' 59"
True Node
Koç
15° 33' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>