Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merhametlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeteri kadar yalız kaldığını düşünüp girişimlerde bulunman mümkün bugün. Karşına çıkacak fırsatları geç olmadan değerlendirmek isteyebilirsin hatta. Yaklaşımlarında abartılı davranmaktan kaçınmak yararına olabilir.

Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı.

Yaptığın planların beklediğin gibi ilerlemesi için çok çalışman gerekebilir. Ancak programına uygun şekilde çalışmaya devam etmek seni başarıya götürecek. İstikrar sahibi olmak senin için uzun vadede çok daha iyi olacak.

Kendini tekrar canlı hissetmek için bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Yeni bir egzersiz programı sana bu konuda yardımcı olacak o yüzden. Bol sıvı tüketmeyi de ihmal etmemen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni hedefler belirlemek için güzel bir gün olabilir bugün. Var olan hedeflerin için yaptığın planları da yeni hedeflere göre güncellemek isteyebilirsin hatta. Düzenli ve planlı olmak isteklerine daha kolay ulaşmanı da sağlayacak.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihin gezegeni Merkür, burcunuzda Güneş'e katıldığına göre artık kendinizle daha rahat olmalısınız. Başka hiçbir şey olmazsa, yaşamınızda neyin önemli olduğunu ve neyin olmadığını çözebileceksiniz ve bu, dünyalar kadar fark yaratacaktır.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına karşı daha duyarlı davranıyorsun. İhtiyacı olan insanlara karşı merhamet duygun seni harekete geçirirken, bilinçli tavırların ekstra dikkat çekecek. Eğer ilişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan ailelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlarla geçireceğin zaman seni çocukluğuna götürecek.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyaç ve isteklerinizi kendinize göre güncelleyebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olması, bugün yapacağınız her konuşmada etkisini gösterecektir. Hayatınızda neyin ve kimin yer alması gerektiğine karar verebilirsiniz. Yenive ilişki fırsatlarına açık olmalısınız, düşünmeden reddetmek iyi bir seçenek olmayabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ağırlaşan sorumluluklarınıza rağmen engelleri aşmayı denemelisiniz. Sizi harekete geçiren ve biraz da geren özel hayatta olup bitenlere karşı akılcı bir yol izlemenizde fayda var. Kendi beklentilerinize sarılmak, evdeki düzenlemelerin üstesinden gelmek önemli olacak. Taşınma ya da evde yapılması gereken onarım işleri üzerinizde baskı kurabilir. Öfkenizi biriktirmekten kaçının.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ilginin hep kendi üzerinizde olmasını istemek ve partnerinizi buna teşvik etmeye çalışmak bugünlerde biraz problem çıkartabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen bazı kişisel alışkanlıklar konusunda katı olabilirsiniz. Her zaman aynı yiyecekleri yiyor veya belirli egersizleri yapıyor olabilirsiniz. Ama şu anda, vücudun biraz değişiklik istiyor! Beslenme şeklinizi değiştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Eğer et yemiyorsanız, o zaman proteinlere yüklenin. Çok fazla et yiyorsanız, bir süreliğine vejetaryen yaşam sürün. Vücut sisteminiz için şu anda sert bir değişiklik iyi gelebilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaygı, en derin duygularınızı iletmenizi engelliyor olabilir. Hatta bu durum hedeflerinize ulaşma yeteneğinizi bile etkileyebilir. Örneğin, oyunculuk yapmayı hayal ediyor ama insanların önünde durmaktan korkuyor ya da bir sırdaş arıyor ama birinin size yaklaşması ve bu yakınlığı size zarar vermek için kullanması ihtimalinden korkuyor olabilirsiniz. Korkunun kazanmasına izin vermeyin! Bunun yerine, kendinize küçük bir adımla ideal geleceğinize doğru ilerleyebileceğinizi gösterin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok. Onun davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev ve aile hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Evinizin dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Ama aile içinde bazı konurlarda fikir çatışmaları yaşanabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından dolayı, elektriğinizin tuttuğu kişilerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 29"
Ay
Akrep
19° 08' 53"
Merkür
Koç
26° 15' 26"
Venüs
Balık
21° 04' 53"
Mars
Balık
04° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 17"
Satürn
Balık
13° 15' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 31"
Neptün
Balık
27° 47' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 07"
Lilith
Başak
19° 44' 58"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>