Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Eğer bu hafta iş görüşmeleriniz varsa stratejik becerilerinizi ortaya koyun ama toplantılara geç kalmak ya da tamamen unutmak her şeyi mahvetmenize sebep olabilir! 9 Mayıs - 16 Mayıs Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Mayıs - 16 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, hızlıgelişmeleri ve kariyer fırsatlarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta kendinizi göstermek isteyecek ama zaman zaman ev ve aile alanlarınızda yaşayacağınız bazı olaylar sonucunda kendinizi yetersiz, duygusal yönden de tatminsiz hissedeceksiniz. Perşembe sabah saatlerine kadar sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla geçireceğiniz önemli zamanları işaret ediyor. Değişik ortamlarda bulunmak isteyecek, çeşitli davetlere katılacaksınız ama Perşembe ve Cuma günleri kendi halinizde olmak size iyi gelecek. Hafta sonu ise hayatınızın yeniden hızlandığını göreceksiniz çünkü ay tutulmasına doğru gidiyoruz, ay tutulması sizin burcunuzda gerçekleşiyor.

Salı günü oluşacak Merkür gerilemesini siz ortak para alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu ara ortak para meseleleriniz, konuşmalarınızda yanlış anlaşılmalara açık alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın parasal durumunda birtakım problemler yaşanabilir. Aranızdaki tek mevzu parasal konular olabilir ya da vergi, kredi, banka işlemleri alanlarında yanlış adımlar atılabilir. Beklediğiniz kredi gelmeyebilir aslında bu da sizin hayrınıza olur. Bu dönem para ile ilgili mevzulara imza atmayın, önemli konularda harekete geçmeyin. Kimseye borç vermeyin kimseden borç almayın, kimseye kefil olmayın. Çözülmemiş bir miras konusu, para ile ilgili bir mevzu yeniden gündeme gelebilir. Bu konuları çözmekle uğraşmalısınız, bir sonuca getirmek, çözmek önemli olmalı. İnternetten alışveriş yaparken dikkatli olun.

Çarşamba günü Jüpiter Koç burcuna geçiyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Bu dönem başkaları için çalışmaktan, üretmekten mutluluk duyacaksınız. Sonbahar aylarına kadar çalışmaktan keyif alabilirsiniz. Kafanızda çok farklı yenilikçi düşünceler olabilir. Bu fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak, onlarla beraber ilerlemek istemeniz gerekiyor. Çünkü Jüpiter Koç beraber çalıştığınız insanları çok düşünmemenize de neden olacak, bencilliğinizi artıracak. O yüzden sadece kendinizi düşünerek atacağınız adımlar nedeniyle ileride sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda, baş bölgenizde problemleriniz varsa bunların azaldığını hatta problemlerden kurtulduğunuzu görebilirsiniz. İyi çalışacaksınız, sıkı çalışacaksınız bu çalışmadan mutlu olacaksınız. Aceleci ve sabırsızlığa karşı dikkat edin.

Cuma günü önemli, hayatınızda bir insan varsa o insanın kariyeriyle ilgili bir konuda önemli bir yardımda bulunabilir, bir işini halletmek üzere kendinizi gösterebilirsiniz. Hafta sonuna doğru giderken yaptığınız bütün bu fedakarlıklar kendinizi ortaya koyma enerjisi sevdiğiniz insanla aranızdaki bazı gerilimleri de tetikleyecek. O yüzden hafta sonu sevdiğiniz insanla kavga etmemeye özen gösterin, ilişkilerinizi yıpratmayın çünkü ay tutulması sizin burcunuzda oluşuyor. Bu dönem ilişkileri bitirmek ve ilişkilerle ilgili önemli kararlar almak, krizlerle uğraşmak anlamında önemli olacak. Hafta sonu gerginlikleriniz olursa bundan kaynaklı olduğunu bilin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Mayıs - 16 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 50" R
Ay
Yay
12° 06' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 19"
Venüs
Koç
26° 58' 11"
Mars
Balık
27° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 46"
Satürn
Balık
16° 16' 53"
Uranüs
Boğa
22° 09' 40"
Neptün
Balık
28° 48' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 23"
Lilith
Başak
22° 58' 30"
True Node
Koç
15° 30' 19"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>