Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yoğun bir hafta sizi bekliyor. Aynı çizgide devam edersiniz her şey yolunda gidecektir. İş dışında aktiviteler yaparak kafanızı dağıtın ve gereksiz mücadelelerden kaçının. Suyla temas etmenin sizi rahatlattığını unutmayın. 14 Haziran - 21 Haziran Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Haziran - 21 Haziran

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, gündelik işlerinize ve koşturmalarınıza odaklandığınız bir hafta başlıyor. Bu hafta başında sırt ağrılarınız fazla olabilir, tansiyon ve dolaşım sistemi problemlerine açık olabilirsiniz. Aldığınız haberler karşısında hemen paniğe kapılabilir, çok sıcak tepkiler verebilirsiniz. Bu hafta başında sağlığınıza özen gösterin ama işlerinizi organize etmesini de başaracaksınız. Ev, aile ve yuva alanlarınız konusunda kafanız karışık, belirsiz ve karmaşık. Ailenizle bu dönem daha fazla vakit geçiriyorsunuz ama ailedeki bazı sıkıntı ve sorunlar psikolojik olarak sağlığınızı da etkiliyor. O yüzden bu hafta başında ev hayatınızdaki sağlığa lütfen gereken özeni gösterin. Çünkü bağışıklığınız düşük olacak. Evinizde daha fazla vakit geçirebilir, canınız hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilir. Böyle olunca önemli işlerinizi hafta başına bıraktıysanız bu işleri ele almakta zorlanabilirsiniz.

Satürn ve Uranüs karesi Salı günü devreye girecek. Siz Satürn ve Uranüs karesini yakın çevre bağlantılarınızdan yaşayacaksınız. İş hayatınızda iletişime dayalı işlerinizde yolunda gitmeyen birtakım olaylar olabilir, bazı işlerinizden istediğiniz sonuçları alamamış olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında önemli değişimler karşınıza gelmiş olabilir. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular, onların kariyerlerinde birtakım zorlanmalarla uğraşılmış olabilir. İş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızı bu dönem sabit tutmak çok da kolay olmayacak. Bir şeyler değişiyor ve değişmek zorunda, işte bu değişimlere mümkün olduğunca ayak uydurmayı ihmal etmeyin.

Pazar günü Jüpiter geriliyor, Jüpiter 14 Mayıs’ta sizin burcunuza geçmişti. 14 Mayıs’tan bu yana kendinizi gayet şanslı, mutlu, iyimser hissetmiş olabilirsiniz. Hayatınızın yavaştan yoluna girdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Şimdi bu alanlarda Jüpiter’in gerilemesi, 14 Mayıs’tan bu yana öğrendiğiniz konuları içselleştirmeniz, bu konuları hataları ile görmeniz, hayatınıza net bir şekilde geçirmeniz anlamında önemli olacak. Bazı şans ve fırsatlarda zorlanmalar oluşursa, bu şans ve fırsatlardan daha büyüğünün ve daha iyisinin karşınıza geleceğini düşünün ve bu dönemi neler yapabileceğinize odaklandığınız bir dönem olarak algılayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Haziran - 21 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 29" R
Ay
Yay
12° 54' 37"
Merkür
Koç
16° 04' 47"
Venüs
Koç
27° 02' 48"
Mars
Balık
27° 14' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 38"
Satürn
Balık
16° 17' 14"
Uranüs
Boğa
22° 09' 53"
Neptün
Balık
28° 48' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 36"
Lilith
Başak
22° 58' 55"
True Node
Koç
15° 30' 06"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>