Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kafanızda birçok yeni fikir var ve yeni bir ilgi alanı da keşfedebilirsiniz. Perşembe ve cumartesi günü arasında çabalarınızın karşılığını finansal kazanımlarla alacaksınız. 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, aşk dolu, keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Ama Pazartesi günü öğleden sonra koşturmalarınız hızlanabilir. Akşama bir planınız varsa 14 Şubat Sevgililer Günü’ne biraz sağlığınızı desteklemeniz gerekecek ya da alacağınız haberlerle bu planlarda aksamalaryaşayabilirsiniz. Sırt bölgeniz, dolaşım sisteminiz, kalp ve tansiyon problemleri öncelikli olarak dikkat etmeniz gereken konular.

Kaldı ki Çarşamba günü oluşacak Dolunay bu alanlarınızda gerçekleşecek. Demek kihayatınızda, gündelik hayatınızın ritminde ve sağlığınızla ilgili konularda hızlı, duygusal, hassas kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda yaşanacak bir mevzu ya da bir konu gözünüzde fazlasıyla büyüyebilir ya da bu mevzu çok fazla uzayabilir. Bu dönem kendi halinizde olmak çok fazla önemli mevzuyla uğraşmak istemezken hemhayatınız hem sağlıkla ilgili konular sizi biraz yoracak gibi görünüyor.

Salı günü Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanın kendi işlerine çok daha fazla önem vereceği, sağlığı ile ilgili kontrollerin de devreye gireceği bir döngü olacak. Siz de biraz bunlarla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Ev, aile ve özel hayatınızla ilgili konularda kendinizi biraz geri plana çekmek isteyebilirsiniz. Bu dönem yazmak, çizmek, üretmek için gayet verimli bir dönem. O yüzden kendi halinizde olmaktan, bir şeyler karalamaktan, planlar yapmaktan asla korkmayın. Yapmamanız gereken işlerin başında ise büyük planlarınızı harekete geçirmek olacak. Dolunayla beraber hem sağlığınız hemkoşullarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Venüs Mars kavuşumu var 16 Şubat Dolunayla beraber devreye girecek ve 16 Şubat’tan sonra damgasını vuracak. Arkadaş çevrenizden bir insanın ilgisini üzerinizde fark edebilirsiniz. Aynı zamanda beraberyaptığınız birarkadaşınızla aranızda bir yakınlaşma ya da bir elektriklenme olabilir. Aynı ortamlarda görüştüğünüz ya da bir ortama girdiğinizde tanıştığınız bir insandan etkilenme olasılığınız da yüksek görünüyor. Cuma gününden sonra Güneş Balık burcuna geçecek ve bir ay boyunca Güneş sizin için parlayacak. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun. 11 Mayıs’a kadar en şanslı burç sizsiniz diyorduk, 18 Şubat Cuma gününden sonra bu şanslı alan sizler için başlıyor. Bu şansı hayatınızda etkin bir şekilde kullanmaya çalışın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 23' 17" R
Ay
Aslan
15° 44' 58" R
Merkür
Koç
28° 47' 03"
Venüs
Boğa
18° 45' 39"
Mars
Koç
10° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 50"
Satürn
Balık
17° 43' 36"
Uranüs
Boğa
23° 10' 51"
Neptün
Balık
29° 18' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 27"
Lilith
Başak
24° 56' 15"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 14/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>