Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar haftaya ay Balık burcundayken giriş yapıyoruz bu hafta sizin için önemli. Kendi istekleriniz ön planda olacak, sizin koşullarınız önemli olacak. Biraz kafa karışıklıkları tembel etkiler de devrede olabilir ama Çarşamba gününden sonra hayat hızlanıyor. Parasal konular gündeminize yerleşebilir bu aralar sosyal çevreniz ya da işle ilgili konular önemli ve burada atılması gereken önemli adımlarla daha fazla ilgileniyorsunuz. Bu alanda da bir Yeni ay gerçekleşti o yüzden bu hafta bu alanları hareketlendirmek ve kafanızdaki planları başlatmak anlamında Perşembe ve Cuma sizi destekliyor.

Perşembe günü hayati kararlarınızı devreye koyabilirsiniz bu kararlar geleceğinizi ilgilendirecek kararlar olduğu gibi arkadaş çevrenizden insanlarla karar verdiğiniz konuları da içerebilir. Gelirlerle bağlantılı konular olabilir ama kalıcı adımlar Perşembe günü devreye girecek. Cuma günü ise yakın çevrenizden gelecek güzel haberlerle hemhem de özel hayatınızda aradığınız mutluluğu bulabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanın devreye girmesiyle arkadaş ortamlarınızda yeni bir insanla tanışma potansiyeliniz var ya da uzun zamandır arkadaşınızla çok güzel bir ilişki içerisindesiniz ama bir türlü karşı taraftan bir teklif gelmiyor işte bu teklifin Cuma günü devreye girme olasılığı yüksek.

Venüs'ün Neptün’le olan dik açısıkonularında dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. İş ilişkilerinizde beklenilenin altında bir performans gösterebilir ya da karşı taraftan beklediğiniz bir durum varsa bunu göremeyebilirsiniz. Bazıilişkileriniz zora girebilir. Söylememeniz gereken bir mevzunun gündeme gelmesiilişkilerinizde yorulmanıza ve orada daha fazla mücadele etmenize neden olabilir. Mağduriyetler yaşama potansiyeliniz var bu hemhayatınızda hem de toplumsal konularda ya da kalabalık yerlerde giriştiğiniz ilişkilerde olabilir.

Bu hafta özel hayatınızla ilgili önemli kararlar almayın. Cumartesi günü sosyal çevrenizde şüphe, kaygı gibi bir etki devrede olacak. Arkadaş ortamlarınızı kontrol edemiyorsanız oradan bir insanın sizi kontrol etmeye çalışması ya da bazı arkadaş ilişkilerinizin üzerinizde fazlasıyla düşmesi, sizi yönlendirmeye çalışması sizi yorabilir işte burada arkadaşlarınızın bazılarıyla aranıza bir mesafe koymanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Cumartesi akşam saatleri itibariyle Güneş Kova burcuna geçiyor önümüzdeki bir ay boyunca geri planda durma önemli konularda harekete geçmeme ya da kendinize daha fazla vakit ayırma ihtiyacınız yüksek olacak. Geri plandan durduğunuz her işiniz önem kazanırken bu dönemde plan yapmaya özen gösterin. Yurt dışı bağlantılı konular hayatınızda önem kazanırken annenizin akrabaları ya da hayatınızda bir insan varsa o insanın sağlığı, işi ile ilgili konulara daha fazla yer verebilirsiniz ama bu dönem önemli işlerle uğraşmak istemeyeceksiniz. Sağlığınızı ve bağışıklık sisteminizi de kuvvetli tutmanız gerekecek. Özellikle dolaşım sistemi sıkıntılarına önem verin.

Pazar günü Plüton da kadersel alanınıza geçecek ve önünüzdeki 20 yıl boyunca hayata bakış açınızda bilinçaltınızda bunlarla ilgili konularda önemli açılımlar devreye girebilir. Son 20 yıldır çevrenizde önemli değişimler oldu şimdi gördükleriniz ve idrak ettiklerinizde önemli değişimler yaşayacaksınız. 20 yıl boyunca bilinçaltınızda neleri doğru kabul ettiniz ya da bilinçaltınızı doğru kurdunuz mu neler size kaygı verdi hangi konularda korktunuz hangi konularda endişe ettiniz şimdi bütün bunları yeniden ele almanın tam zamanı. Bu dönemde korkular, endişeler sizi zorlayabilir. Bazı takıntılar devreye girebilir ama bu süreç tamamlandıktan sonra çok daha başka bir insan olarak hayatınızın kontrolünü elinize alacaksınız. Yurt dışında yaşıyorsanız seyahatleriniz, ticari faaliyetleriniz, hukuki alanda beklentilerinizin sonuçlarıyla karşılabilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınızın aile hayatı, eşinizin ya da sevdiğiniz insanın akrabalarının hayatında da önemli değişim ve dönüşümler Plüton'un bu alanlardan geçerken yaşayacakları arasında yer alacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 59' 40" R
Ay
İkizler
02° 16' 17" R
Merkür
Koç
22° 48' 58"
Venüs
Boğa
11° 53' 19"
Mars
Koç
06° 31' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 50"
Satürn
Balık
17° 18' 38"
Uranüs
Boğa
22° 51' 24"
Neptün
Balık
29° 09' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 47"
Lilith
Başak
24° 19' 05"
True Node
Koç
15° 16' 58"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>