Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, dış ortamlardan alacak önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Uzak yerlerden gelecek haberler kendinizi dış mekanlara atma isteği özgürlük arzunuzun yüksek olması, bazı krizlerin hayatınıza yansıması gibi etkiler devreye girebilir ama bu hafta güzel haberler de var.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerilemekteydi. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntı ve problemler gerilimler oluşmuş olabilir ya da kendinizi sosyal ortamlarda yeteri kadar ifade edemediğinizi düşünmüş olabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra bu alanlarda çok daha güzel adımlar devreye girecek önemli konuşmalar, anlaşmalar, arkadaşlarla bir araya gelmeler, durum ve olayları toparlama etkisi devrede olacak. Bir arkadaşınızın ya da bir ortamda bir kişinin üzerinizde bir baskı kurduğunu da görme potansiyeliniz var. Krizler sosyal çevre alanlarınızdan gelecek bu hafta hem bu krizleri iyi yönetmeniz gerekecek hem siz de düşüncelerinizle gücünüzle aslında karşı taraf üzerinde etki bırakabilirsiniz. Aynı zamanda onların da sizi etkilemeye çalıştığını görebilirsiniz.

Bu hafta aynı zamanda sosyal ortamlarda ve çevrelerde bir sürü aktivite olabilir ama diğer taraftan enerjinizi ve gücünüze ev ortamlarınızda harcamak istiyor olabilirsiniz. Ev, aile ve sosyal çevreniz arasındaki bu gelgitler anksiyetelere ve sinirsel gerginliklere neden olabilir. Biraz daha sakin düşünmeye sakin adımlar atmaya özen gösterin.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Yeni ay var ki bu Yeni ay diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiği konusunun altını çiziyor. Ne yapabilirsiniz? Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz, yurt dışı bağlantılı işlerde vereceğiniz önemli kararlar varsa bu işler devreye girebilir, partnerinizin işi ya da sağlığı ile ilgili konularda verilmesi gereken kararlarda siz de fikirlerinizi söyleyebilirsiniz ama genel itibariyle hayatınızı, sağlığınızı ilgilendirecek önemli girişimler ve başlangıçlar konusunda bu Yeni ay zamanı destekli olmayacaksınız. Spiritüel konuları öğrenmek, ruhsal konulara kendinizi açmak aynı zamanda enerji çalışmaları yapmak anlamında bu Yeni ay size güç ve kuvvet ve verebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 14"
Ay
Kova
25° 42' 52"
Merkür
Koç
17° 53' 33"
Venüs
Boğa
03° 42' 04"
Mars
Koç
01° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 10"
Satürn
Balık
16° 45' 58"
Uranüs
Boğa
22° 28' 22"
Neptün
Balık
28° 58' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 55"
Lilith
Başak
23° 34' 51"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:37

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>