Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Perşembe ve cumartesi günleri arasında Mars, Güneş ve Uranüs iş hayatınıza hareket katıyor. Cesaretinizi ortaya koymanın ve basmakalıp yöntemleri bir kenara bırakmanın tam zamanı! 2 Mayıs - 9 Mayıs Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Mayıs - 9 Mayıs

Balık Burcu

Balıklar ve yükselen Balıklar, yakın çevrenizle bayramlaşmanın ardından bu bayram ve bu hafta evinize, ailenize, yuvanıza daha fazla vakit ayıracaksınız. Gittiğiniz yerler de ev ortamı gibi olacak. Yükseleniniz balıksa evinizde, sevdiklerinizle bir arada olmayı ve evinizden iletişim halinde olmayı seveceksiniz.

Pazartesi günü Venüs’ün Koç burcuna geçişiyle beraber 3 hafta boyunca para ile ilgili konularda neler yapabileceğinizi göreceksiniz. Doğru bağlantıları devreye sokabilir, parayla ilgili konularda özgür, atak, lider tarafınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Bu da maddi ilişkileriniz olan insanlarla aranızda zaman zaman sürtüşmelere, sıkıntı ve problemlere neden olabilir. Karşı tarafı düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin.

Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destekler yüksek olurken bunun farkına bayramda varacaksınız. Belki çok aranacaksınız belki çok güzel şeyler duyacaksınız ya da planlayacaksınız ve arkadaşlarınızın ne kadar önemli ne kadar güçlü ve ne kadar sizi desteklediğini de fark edeceksiniz. Perşembe günü Güneş’in Uranüs’le kavuşumu var, yakın çevre alanlarınızda gerçekleşecek. Eğer tatilden dönüyorsanız, araba kullanacaksanız Perşembe günü kazalara mahal vermemek adına dikkatli olun. Sıkılganlıklarınız, aniden karar değişiklikleriniz devrede olabilir. Bu da yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde, ilişkilerinizde bazı sıkıntılara yol açabilir. Aynı zamanda onların hayatında da hızlı, ani, beklenmedik olaylar devreye girebilir.

Cuma günü aile ortamlarınızda güzel konuşmalar olacak. Evinize bir eşya almaktan mutluluk duyacak, evinizi toparlamak, gündelik hayatınızın ritmine geri dönmek ve yeni gelen haftaya hazırlanmak için hafta sonunu kullanacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Mayıs - 9 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 33' 30" R
Ay
Yay
03° 05' 45"
Merkür
Koç
16° 00' 22"
Venüs
Koç
26° 05' 48"
Mars
Balık
26° 39' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 54"
Satürn
Balık
16° 12' 59"
Uranüs
Boğa
22° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 47' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 57"
Lilith
Başak
22° 53' 47"
True Node
Koç
15° 32' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>