Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Entelektüel ve yaratıcı alanlarda Merkür'e, Jüpiter'e ve Neptün'e güvenebilirsiniz. İyi niyetinizi ve yaşama dair şiirsel bakışınızı ortaya koymaktan korkmayın. 21 Mart - 28 Mart Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Mart - 28 Mart

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, seyahat ve eğitimle ilgili işler, uzak yerlerle yapılacak işler ya da uzaklardan alınacak haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama bu alanda da birtakım krizlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Mars ve Uranüs dik açısı Salı günü devreye girecek ve siz bu dik açıyı kontrolünüz dışında bazı olaylar alanında yaşayacaksınız. Eğer hayatınızda bir insan varsa o insanın sağlığı ya da işi ile ilgili konularda zorlanmalar devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanların kariyer vehayatlarında bazı beklenmedik olaylara şahit olabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde sıkıntılar, problemler, beklenmedik olaylar devreye girebilir. Enerjiniz istediğiniz gibi çalışmayabilir.

Diğer taraftan Merkür ve Jüpiter kavuşumlarıyla bu haftanın en şanslı burcu sizsiniz. Hayata bakış açınız çok keyifli olacak aynı zamandahayatınızdan önemli haberler de devreye girecek. Salı günü bazı işlerinizi, yakın çevrenizde olup biten olayları kontrol etmek kolay olmayabilir. Araba kullanıyorsanız özellikle dikkat edin ama onun dışında hayatın sizi koruyup kolladığını göreceksiniz. Önemli açılımlar karşınıza gelebilir. Bütün bunlar gerçekleştiğinde bu hep böyle gidecekmiş gibi kendinizi bir hayale de kaptırmayın çünkü Merkür ve Neptün kavuşumları da devrede olacak. Mümkün olduğunca gerçekçi olmaya özen gösterin hayalperestlikten uzak durun, sağlığınızı da ihmal etmeyin. Bu süreç size olumlu yansıyabilir bunu kendi tarafınıza çevirin. İletişimsel işleriniz varsa bu işlerde önemli ticari faaliyetler Perşembe günü devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanların işlerine öncülük edebilirsiniz. İşleri toparlama dürtüsüyle hareket edebilirsiniz.

Bu hafta atacağınız adımlar Pazar günü Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber size para olarak dönecek. Maddi konular ön plana geçmeye başlıyor. Önünüzdeki iki hafta boyunca parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak, değişik fikirlerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Girişimcilik yönünüzün çok artacağı bu süreç içerisinde kazançlarınız gerçekten sizi çok ama çok mutlu edebilir. Bu aralar cazibeniz yüksek. Eğer hayatınızda bir insan yoksa etrafınızdaki insanları fark etmeye özen gösterin. Eğer hayatınızda bir insan varsa bu aralar sizi biraz bencil bulabilir çünkü kendinize daha fazla vakit harcamak istediğiniz bir dönem. Zaman zaman sevdiğiniz insana vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Sosyal çevreniz çok aktif, hafta sonu oldukça eğlenceli, hareketli zamanlar sizi bekliyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Mart - 28 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>