Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Pazar gününe kadar Güneş ve Jüpiter size hediyelerini bahşediyor ve moralinizi zirveye taşıyor. Aktivitelerinizde verimden çok yaratıcılığa önem veriyorsunuz. 14 Mart - 21 Mart Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Mart - 21 Mart

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, gündelik hayatın ritmi, koşturmalarınız, yapılması gerekenler ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Kalp bölgesi, dolaşım bozuklukları, tansiyon bu hafta başında alacağız hızlı haberler doğrultusunda sizi yorabilir. Aynı zamanda duruş bozukluklarına açık olabilirsiniz.

Bu hafta birkaç gün boyunca sağlıkla ilgili konu ve olaylar gündeminize yerleşirken Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla yer vereceksiniz. Çarşamba gününden sonra özel hayatınıza dair olayların hızlandığını fark edeceksiniz.

Kaldı ki Cuma günü burada da bir Dolunay gerçekleşecek. Demek ki ilişkilere dair verilmesi gereken önemli kararlar bu Dolunay’da karşınıza gelebilir. Kendinize odaklı olduğunuz kendinizi daha fazla önemsediğiniz ve sevdiğiniz bu dönem içerisinde hem karşı cinsin ilgisini üzerinizde fazlasıyla hissedebilirsiniz hem de cazibeniz yüksek olduğu için hayatınızda bir insan varsa ya da biriyle tanıştıysanız o insanı etkileme olasılığınız da çok yüksek olacak. Taşınma ile ilgili konu ve olaylar hızlanırken önemlianlaşmaları, sözleşmeler, atılması gereken imzalar Cuma günü oluşacak Dolunayla beraber gündeminize yerleşebilir. Bu hafta yakın çevrenizdeki insanlarla güzel planlar yapacak ve bu planların sizi hareketlendirdiğini ve heyecanlandırdığını göreceksiniz. Güzel fikirlerinizihayatınızda ortaya koymaktan çekinmeyin. Özellikle bazı işlere yaklaşımınız ya da beraberyaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda kendinizi doğru ifade edememekten kaynaklı olarak sıkılgan etkilerle hareket edeceksiniz. O yüzden kısa vadeli seyahatlerde araba kullanırken dikkatli olun. Çünkü kafanıza estiği gibi planları ve programı değiştirmek isteyebilirsiniz bu da Cumartesi günü sizi biraz zorlayabilir.

Pazar günü Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle beraber bir ay boyunca hayatınızda maddi konulara daha fazla yer vereceksiniz. Önemli açılımlar parasal konulardan gelebilir. Kendinizi yapacaklarınızı, birikimlerinizi, yatırımlarınızı daha fazla önemseyecek, para kazançlarınıza odaklanacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Mart - 21 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>