Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çarşamba günü ayın 2'sinde Balık burcunda konumlanan Yeniay Jüpiter ve Uranüs'e pozitif bir açıyla bağlanıyor. İşinizde becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. Finansal konularda sezgilerinize güvenin! 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, isteksiz enerjilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü bu isteksizlik Salı akşamı itibariyle yerini daha konsantrasyonu yüksek daha hareketli bir enerjiye bırakacak. Bu aralar etrafınızda olup biten ne varsa bunlardan fazlasıyla etkilendiğinizi düşünüyorsunuz. Hem ilişkileriniz hem de ailevi konularda yaşanan olumsuzluklar üst üste gelmiş olabilir. Herkesin yükünü yüreğinizde çok fazla hissediyor olabilirsiniz. Kendi halinizde ve biraz da disiplinli olmanız gereken bir dönem. Hayat sizi bu yola sokmaya çalıştığında hayata karşı isyankâr olmayın, neler yapabileceğinizi görün, ona göre yola çıkın.

Çarşamba günü sizin burcunuzda bir Yeniay gerçekleşiyor 15 gün boyunca hayatınızla ilgili vereceğiniz kararlar çok ama çok önemli olacak ve bu kararlar gerçekten de siz yukarılara taşıyabilir. Evinizi değiştirme, evlenme, hayatınızla ilgili verilecek önemli kararlar, sağlığınızla ilgili önemli birtakım işlemler veya hayatınızla ilgili başlatmak istedikleriniz ne varsa bu Yeniay bu konularla alakalı olacak ve size büyük şans getirecek. Bir kere hayat size her tür olumsuzluktan da çok net bir şekilde koruyacak. Yakın çevrenizdeki insanlardan aldığınız çok güzel destekler var. Eğitim alanlarında bir konuyu öğrenmek istiyorsanız, bir eğitime yazılmak istiyorsanız bu konuyla ilgili harekete geçmek istiyorsanız Çarşamba günü bu konuların hareketli olduğunu göreceksiniz. Yakın çevrenizde fikirleriyle sizi etkilemeye çalışan ya da fikirleriyle size yol göstermeye çalışan insanlardan bolca enerji almaya da özen gösterin, güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

Perşembe günü dikkat edin Venüs Mars Plüton kavuşumu sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde. Demek ki bazı arkadaşlarınızla aranızda çekişmeler, güç gösterileri, çekememezlikler devrede olabilir. Kıskançlıklar, manipülasyonlar, yönlendirmeler aslında çok sevdiğiniz arkadaşlarınızdan gelebilir ya da siz onlara karşı böyle davranabilirsiniz. O yüzden kalabalık ortamlarda, çevrelerde çekişmelerden, kavgalardan ve sürtüşmelerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

Cumartesi günü hayat size her tür şansı ve fırsatı getirecek. Pazar günü Venüs ve Mars Kova burcuna geçecek. Platonik etkilerin devrede olduğu bir süreç başlıyor sizin için ama yurt dışına gidecekseniz yurtdışı ile bağlantılı birtakım işleriniz varsa bu alanlarda önemli kapılar aralanabilir. Venüs ve Mars'ın bu alanlarınıza geçmesiyle özel hayatınızda her tür girişiminizde para ile ilgili işlerde biraz daha dikkatli adımlar atmanız gereken, önemli sırlarınızı kimseye vermemeniz gereken bir dönem başlayacak. Hayatı yeniden ele alacak kendi halinizde olmaktan mutluluk duyacak bu süreçte önemli planlarınızı uygulayacaksınız. Yalnızlığa olan düşkünlüğünüz artabilir ama hayat da sizi bir türlü yalnız bırakmayacak. Bu haftanın ve önünüzdeki 15 günün tadını doyasıya çıkarın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>