Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Perşembe gününden itibaren Güneş ve Merkür profesyonel durumunuza göre büyük-küçük işbirliklerinize destek oluyor. Fırsat varken harekete geçmekten çekinmeyin! 28 Mart - 4 Nisan Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Mart - 4 Nisan

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, haftanız isteksiz etkilerle başlıyor. Kadın-erkek ilişkileri, hayata dair görüşleriniz, sosyal çevrenizle ilgili konular, bütün bunları kendi içinizde büyüttüğünüz daha çok meseleleri kendinize çevirdiğiniz bir dönem. Diğer taraftan hırslı yapınız da devrede olacak amahırsınızı kendinizden çıkarmayın. Yakın çevrenizin ve para ile ilgili konuların da önem kazandığı haftalardan bir tanesi olacak. Bu alanda yapılması gerekenlerin sorumluluklarını kendi üzerinize alabilirsiniz ve bu sorumluluklar size zaman zaman ağır gelebilir. Yakın çevrenizden bir insanın bakımı ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Salı, Çarşamba ve Perşembe keyifli günler. Salı günü itibariyle hayat size gülümsemeye başlıyor. Kendi istek ve beklentilerinizi daha rahat karşılayacağız bir dönem. Kafanıza buyruk hareket edeceğiniz birkaç gün bekliyor sizi. Diğer taraftan hızlı haberler alma olasılığınız da yüksek. Kararsızlık etkisini geri planda bırakmanız gerekebilir. Eğer beklediğiniz önemli haberler varsa Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri bu haberler gelebilir.

Cuma günkü Yeniay sizin para evinizde gerçekleşecek. Bu Yeniayla beraber paraya dair verilmesi gereken önemli kararları ya da para ile planları hareketlendirme ye başlayacaksınız. Maddi yönden cesur bir yapınız var bu cesur yapınızla etrafınızdaki birçok insanı da aydınlatıyorsunuz ama bu aydınlanma sizin ihtiyacınız olduğu noktalarda o insanlardan gelmeyebilir. Bu yüzden maddi konularda yaptığınız hataları, yanlış adımları düzeltme kararları devrede olacak. Önce kendinizi şifalandıracaksınız sonra etrafınızdaki insanları şifalandırmaya devam edeceksiniz. Unutmayın ki güvenlik dediğimiz konu maddiyatla ilgili değildir çünkü kendinizi maddi yönden güvende hissetmeyebilirsiniz bu dönem. Güven içten gelen huzurla bağlantılıdır, bunu fark ettiğiniz an itibariyle para ile ilgili işlerinizin yoluna girmemesi için hiçbir neden olmayacak. 11 Mayıs'tan sonra Jüpiter para evinize gireceği için şimdi bütün bunları fark etme, bütün bunları hayata geçirme zamanı. O yüzden de bu Yeniay sizin için önemli bir Yeniay. Para ile ilgili bir konuşma ya da hayatın tadını tuzunu çıkarma etkisiyle hareket etme Pazar günü devreye girecek. Kafanızdaki planları insanlarla konuşup ona göre yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Mart - 4 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>