Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Pazartesi ve özellikle de salı günü sezgileriniz ve mantığınız, yaratıcılık ve fayda arasında harika bir denge yakalıyorsunuz. Böylece hedeflerinizi doğru belirleyip verimli sonuçlar elde ediyorsunuz. 23 Ağustos - 30 Ağustos Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Ağustos - 30 Ağustos

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, sezgilerinize güvenerek ilerleyeceğiniz, sezgisel olarak kendinizi gayet net bir şekilde göreceğiniz haftalardan biri başlıyor. Bu hafta sağlığınıza ekstra özen göstermeniz yerinde olabilir. Kendinizi biraz hasta, bırakmış hissedebilirsiniz ya da ruh halinizdeki iniş çıkışlar sağlığınıza olumsuz yansıyabilir.

Pazartesi günü Güneş Başak burcuna geçiyor, demek ki aşka kendinizi kaptıracağınız, karşı tarafa öncelik vereceğiniz bir dönem. Yeni bir insanla tanışabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa o insanın vereceği kararlara göre hayatınızı düzenleyebilirsiniz. Ya da sevdiğinizle bir araya gelerek tatile mi gideceksiniz? Gelecek planları yapacaksınız, evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Bütün bunları konuşacağınız bir dönem olacak. Yalnız kalmak istemeyecek, diğer insanlardan onay almak isteyeceksiniz. Çünkü onay almak önemli olacak. Popülerliğiniz artabilir. Danışmanlık gerektiren birtakım işler yapıyorsanız, insanlar size danışabilir ve siz de profesyonelliğinizi çok net bir şekilde gösterebilirsiniz.

Çarşamba gününe dikkat. Eğer geleceğe dair sevdiğiniz insanla önemli kararları aldıysanız, almak istiyorsanız Çarşamba gününe denk getirmeyin. Çünkü karşı tarafın konuşmaları, hareketleri üzerinde hayal kırıklığı yaratabilir. İlişkiler bazında beklentilerinizin karşılandığını düşünmeyebilirsiniz.

Bu hafta ilişkilere çok fazla yüklenmeyin, anlam yüklemeyin. Biraz akışına bırakın. Bu haftadan sonra her şeyi çok daha rahat rayına oturtabileceksiniz.

Ortaklı işlerinizde sosyal çevrenizin etkisi çok kuvvetli. Gireceğiniz ortamlarda güçlü insanlarla tanışabilirsiniz. Güçlü insanlar işle ilgili konularda size önemli kapılar aralayabilir. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen dolunaydan aldığınız etkileri bu hafta da yaşayacaksınız. O yüzden bu hafta her şeyden öte sağlığınıza ekstra özen gösterin. Şartları ve durumları çok fazla zorlamayın. Hayatın akışına kendinizi bırakın, o zaman her şey çok daha güzel olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Ağustos - 30 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 13" R
Ay
Balık
06° 44' 05"
Merkür
Koç
18° 19' 27"
Venüs
Boğa
04° 39' 12"
Mars
Koç
02° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 01"
Satürn
Balık
16° 49' 56"
Uranüs
Boğa
22° 31' 02"
Neptün
Balık
28° 59' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Başak
23° 40' 00"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>