Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz konular öne çıkarken kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olacak. Annenizle ilgili olaylar önem kazanabilir, annenize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Ondan önemli haberler alabilirsiniz. Pazartesi Merkür'ün Kova burcuna geçişiyle elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyeceksiniz. Özel hayatınız, aile ortamlarınız, eviniz ve yuvanızla ilgili kendi köşenize çekilmek isteyeceksiniz. Büyük kararlardan uzak duracaksınız. Bir şirkette çalışıyorsanız bu dönem kapanmak ve verdiğiniz sözleri tutmak anlamında önemli olabilir. Kafanıza takılan bir sürü konu var özellikle Pazartesi bu konuların ortaya çıktığını ve sizi rahatsız ettiğini de görebilirsiniz. Olay ve durumları çok fazla büyütmeyin.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Yeni ay var. Bu Yeni ay diğer burçlara göre hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerekiyor. O yüzden bu Yeni ay olumsuz şartlarınız, davranışlarınız varsa sigara, alkol kullanıyorsanız, tatlıya düşkünseniz bu alışkanlıklarınızdan kurtulmak adına desteklisiniz. Büyük girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Bu Yeni ay Uranüs’le bir dik açı oluşturuyor. Bu da yakın çevrenizde bulunan insanların hayatında önemli değişimler olabilir anlamına geliyor. Akraba ve kardeşlerinizin kariyerinde, sağlığında oluşacak bu değişimler sizi de etkileyebilir. Bu dönem bazı girişimleriniz, iletişimsel işlerinizde başlatmak istediğiniz konular varsa bu konularda beklenmedik durumlar karşısında dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Bir kapı kapanırsa buna çok üzülmeyin arkasında başka bir konunun olduğunu bilin. Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızdan yana şansınız çok kuvvetli olacak o yüzden arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirin. Hayatınızda bir insan yoksa gireceğiniz ortamlarda bir insanla tanışma potansiyeliniz de yüksek. Arkadaşlarınızla yapacağınız önemli konuşmaları bu hafta planlayabilirsiniz ama bu planlarınızı harekete geçirmek konusunda henüz destekli değilsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 15" R
Ay
Yay
17° 55' 49"
Merkür
Koç
16° 08' 08"
Venüs
Koç
27° 31' 39"
Mars
Balık
27° 33' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 04"
Satürn
Balık
16° 19' 22"
Uranüs
Boğa
22° 11' 13"
Neptün
Balık
28° 49' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 56"
Lilith
Başak
23° 01' 30"
True Node
Koç
15° 28' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>