Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mars sizi yavaş hareket etmeye zorlamaya devam ediyor. Projelerinizin olgunlaşmasını beklemek zorundasınız. Biraz sabredin, bunun faydasını göreceksiniz. Bu esnada, bilgi dağarcığınızı genişletmekten çekinmeyin. Kurslar ve formasyonlar ilerde çok işinize yarayabilir. Kasım 2022 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması, yeni insanlar tanımanızı ve önyargılarınızı kırmanızı sağlıyor. Durumların düşündüğünüz gibi olmaması sizi şaşırtsa da bu sayede gerçeklere odaklanmanın önemini fark ediyorsunuz. Duygusal anlamda olumlu tanışmalar yaşanabilir ve aşk hayatınız hareketlenebilir. İlgi alanlarınızdan bağımsız yürüttüğünüz bir çalışma hayatınıza dahil olabilir. Projelerinizi genişletme imkânı buluyor ve maddi kazanımlar elde ediyorsunuz.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcunda bir araya gelişi, alışık olmadığınız konularda size yol gösterebilir. Kişisel gelişiminizin olumlu etkileneceği durumlar yaşanabilir. Hayatınızı iyileştirmenin yollarını görüyor, yeni tutkular kazanıyorsunuz.

Venüs’ün Yay burcuna geçişi, kariyerinizde keyifli günler yaşamanızı sağlayabilir. Yardımseverliğinizin karşılığını görüyorsunuz. Terfi ve yer değişikliği durumları gündeme gelebilir. Yolunda akmayan konularda çözüm buluyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizden gelen adımlar motivasyonunuzu artırıyor. Yenikoşullarına hazırlıklı olun.

Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle hedeflerinizi gözden geçiriyor, sizi yavaşlatan konulardan sıyrılıyorsunuz. Yaşadıklarınızın anlamını bilmeniz kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşamanızı destekliyor. Hakkınızı alıyor oluşunuzun heyecanıyla fevri hareket etmekten kaçınmalısınız. Mars ve burcunuzda hareket eden Neptün’ün kare açısı, 19-20 Kasım tarihlerinde daha dikkatli ve uyumlu olmanız gerektiğini söylüyor. Net bir tavrınız ve duruşunuz olduğunda daha çok dikkat çekebilirsiniz.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle kariyerinizde çıkış yapabilirsiniz. Netliğin ve sınırları geniş tutmanın faydalarını görüyorsunuz. Kendiniz ve emek verdiğiniz durumlarla alakalı görüşmeler yapabilirsiniz. Fedakarlıklarınız dikkat çekiyor, yardımseverliğiniz ve liderlik vasfınızla maddi kazanç sağlıyorsunuz.

24 Kasım’da gerçekleşecek Yay Yeni Ayı,planlarınızı yürürlüğe koyuyor. Otorite figürlerinin de desteğiyle istekleriniz belirgin hale gelebilir. Baskıdan sıyrılıyor ve özgürleşiyorsunuz.

Jüpiter’in burcunuzda ilerlemeye devam etmesiyle, kendinize inanmanın önemini fark edebilirsiniz. Başarılı olduğunuz işlere odaklanarak yeni girişimleriniz hakkında ipucu elde edebilirsiniz. Çözümün dışarıda değil, zaten sizinle olduğunu hatırlayın.

Burcunuzda ileri hareket eden Jüpiter Plüton ile bir ortaklık kuruyor ve 28-29-30 Kasım tarihleri önem kazanıyor. Hedeflerinizden vazgeçmemeniz bu süreci daha faydalı hale getirebilir. Üzerinize düşeni yaptığınızda, aslında önünüzde birçok fırsat olduğunu fark edeceksiniz.

Ay’ın burcunuza geçeceği bu günlerde hisleriniz size doğruyu söyleyecektir. Kalbinizle ve kulağınızla doğruya odaklanmalısınız. Sakinliği hassasiyetle karıştırmamalı ve sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Motivasyon Sözü: “Unutma, başka hiç kimse dünyayı senin gördüğün gibi görmez, o yüzden senin anlatman gereken hikayeleri başka kimse anlatamaz.

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 09" R
Ay
Başak
13° 22' 31"
Merkür
Koç
17° 22' 30"
Venüs
Koç
17° 58' 17"
Mars
Balık
21° 33' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 51"
Satürn
Balık
15° 35' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 04"
Lilith
Başak
22° 09' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>