Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 12'sinden itibaren Mars ve 18'inden itibaren Merkür düz hareketine geri dönerek iş hayatınıza ve finansal durumunuza yeni bir ivme kazandırıyor. Yıla harika bir başlangıç yapıyorsunuz. Hiç vakit kaybetmeyin ve ayın 20'si ile 25'i arasında bazı kapıları çalmaktan çekinmeyin! Ocak 2023 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Plüton ile kavuşumu aile kurmak, evlilikle ilgili konularda size önemli gündemler getirebilir. Zorlandığınız ya da anlamlandıramadığınız durumları çözmek için fırsat bulmanız değil, fırsat oluşturmanız gerekebilir. Bildiklerinizin dışına çıkmanızda fayda var. Aile içi gelir, alım satım gibi maddi durumunuzu etkileyen gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. İmkanlarınızı bilerek ancak bunu daha verimli ve uzun vadeli olacak şekilde kullanmaya gayret göstermelisiniz. Güneş ve Merkür’ün de Oğlak burcunda kavuşması, size geçmişi düşünmek ve bugünü buna göre düzenlemekle ilgili seçenekler sunabilir. Eski hesapların açılması, bazı konuşmaların yeniden kapılması, ailenizin otorite figürlerinin fikirleri size önemli telafi ve kazanç şansları sunabilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs Kova burcuna geçerek hayatınızın durağan noktalarına hareket ediyor. Duygusal ve sosyal açıdan yeni gelişmelere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Heyecanınızı tazeleyecek işler ve ortamlar için hevesli olabilirsiniz. Yaşantınıza bir değişiklik katmak için çeşitli aktivitelere şans verebilirsiniz. Kendinizi nasıl mutlu edeceğiniz konusunda yeni fikirler edinebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlardan öğrenecekleriniz bu fikirleri geliştirmenizi sağlayabilir. Yeni tanışmalar, önemli buluşmalar aşk hayatınızı hareketlendirebilir.

Yengeç burcunda 7 Ocak’ta gerçekleşecek dolunay işinizle ilgili yenilikleri beraberinde getirebilir. Ancak bu yeniliklerin ilk adımını, eski alışkanlık ve işlerinizi bırakarak siz atmalısınız. Geçmişte yaşadığınız tecrübeleri sadece ders çıkarmak için kullanmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Kendinizi mutlu hissettiğiniz, öyle olduğunuzu düşündüğünüz alanlarda işlerin farklı olduğunu görebilirsiniz. Bundan kaçmak yerine uzlaşmayı, kendiniz için daha iyi ve gerekli olanı istemeye gayret göstermelisiniz. İnsanlarla olan iletişiminiz, fedakarlıklarınızın boyutu konusunda değişiklikler yapmanız gerekebilir. İşinizi göstermek, kendinizi göstermek olacağı için bunu en iyi şekilde yapmalısınız.

İkizler burcundaki Mars’ın ileri hareketine başlamasıyla iptal olan biletlerinizin ve seyahatlerinizin acısını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Buna neden olan çevresel ve bireysel faktörlerin farkına varıyorsunuz. Hayatınızın akışını belirlemek, eksiklerinizi kapatmak ve direndiğiniz konularda enerjinizi daha doğru yönlere kullanmak adına hazırlıklarınızı bitiriyorsunuz. Hukuksal konularda çözüm bulabilir, davalarınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sürecin hızlı ilerlemesi ne yapmanız gerektiği konusundaki soru işaretlerinizi de ortadan kaldıracaktır. Yurtdışı bağlantılı işleri yeniden gündeminize taşıyabilirsiniz.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcunda bir araya gelmesiyle gücünüzü ve yetilerinizi doğru yerde, doğru şekilde kullanmayı deneyimleyebilirsiniz. Verdiğiniz mücadelelerin nereye vardığını görmek size bundan sonrası için fikir verebilir. Aile içindeki sorunlara olan yaklaşımlarınızı değiştirerek herkesin benzer tutumlar içine girmesini sağlayabilirsiniz. Bir değişimin eşiğinde olduğunuzu fark etmek, medeni durumunuz ve yaşam alanlarınız konusunda önemli kararlar aldırabilir. Merkür’ün de burada ileri yönde harekete başlaması uzak ve imkansız olanı yakın ve mümkün hale getirebilir. İşlemleriniz, başvurularınız ve konuşmalarınız hızlanıyor.

Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle kendinize zaman ayırmanın, yeni aktivitelerin peşinde koşmanın önünü açabilir. Yüksek bir enerjiyle dahil olduğunuz her yerde kendinizden bahsettirebilirsiniz. Bu da aşk hayatınızı renklendirecek yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Önemli tanışmaların hayatınıza etkilerini düşünebilir, kendinizi bu yöne çekebilirsiniz. Mutlu olduğunuz yerde, mutlu olduğunuz alanlarda yaşama fikrine çok yakınsınız.

Motivasyon Sözü: “Akan su asla yosun tutmaz; o yüzden sen akmaya devam etmelisin.”

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 47" R
Ay
Akrep
18° 34' 14" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 40' 02"
Mars
Balık
25° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 48"
Satürn
Balık
16° 06' 31"
Uranüs
Boğa
22° 03' 21"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 57"
Lilith
Başak
22° 46' 04"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>