Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Perşembe gününden itibaren her konu sizi çok heyecanlandırıyor ve motive ediyor. Bu bitmek bilmeyen enerjiden yararlanın ve hayatın tadını doyasıya çıkarın! Şubat 2023 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, işinizi geliştirmek için bazı adımlar atmanız gereken bir döneme girdiğinizi fark etmelisiniz. Ön plana çıkabilirsiniz, bunu da tutumlarınızla ve sorumluluklarınızı yerine getirme şeklinizle sağlayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı üçgen açının etkisiyle, cesaretinizi topluyor ve direnç gösterdiğiniz alanlarda adım atmaya başlıyorsunuz. Korkuları geride bırakıyorsunuz.

5 Şubat'taki Aslan dolunayı arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizin önemini, buradaki son durumunuzu gösterebilir. Birçok işle, projeyle ilgilenmek hayatınıza her alandan insan getireceği için her biriyle etkileşim halinde olabilirsiniz. Ancak önemli ve uzun vadeli işleri kimlerle yürütmeniz gerektiğini görmek için bazı gelişmeler yaşanabilir. Suistimal edilmediğiniz, isteklerinize ya da sizden beklentilere uygun hareket edebildiğiniz ortamlarda bulunmak adına iyi bir dönem olabilir. Parasal getiri amacıyla emek verdiğiniz işlerden dönüşler alabilirsiniz. Ne kadar ve ne şekilde çalışacağınız konusunda bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Teknolojik ya da belli bir hedef kitleyi ilgilendiren işler yapıyorsanız gelişim kaydedebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz.

Oğlak burcundaki Merkür Plüton kavuşumu geçici durumların ailenizde bıraktığı etkiyi size gösterebilir. Bunu bilmeden hareket ettiğiniz, dile getirdiğiniz konular sözkonusu ise burada bir telafi fırsatınız olabilir. Kendi yaşam alanlarınız, evlilik ve taşınma gibi gündemlerinizde kritik kararlar alabilirsiniz. Bu karara itiraz edecek olanlar çıktığında onların da düşüncelerini dinlemelisiniz. Ancak sizin yeteri kadar güçlü sebepleriniz varsa bunları doğru ve aklı selim bir dille ifade etmeniz süreci lehinize çevirebilir.

Kova burcuna geçen Merkür pek çok konuyu ve insanı hayatınıza getirebilir. Neye ihtiyaç duyduğunuzu belirlemek adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Mantığınızın ağır basacağı bir dönemdesiniz. Bunu öne çıkarmaya devam etmek sizin için önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırmak, bir konuda kendinizi yetiştirmek, yeni hobiler elde etmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olan ve olmayan birçok insanla tanışabilirsiniz. Aynı duygu ve düşünceleri paylaştığınız insanlar kadar farklılıklara da açık olabilirsiniz. Duygusal etkileşimler, sürprizler gündeme gelebilir.

Kova burcunda kavuşan Güneş ve Satürn üzerinde fazlaca durduğunuz konularda hem zaman hem imkan kaybettiğinizi size gösterebilir. Olmayan, olmayacak ihtimaller üzerinde durmak yerine kendinizi sıkıştırmayacak bir plan, düşünce dahilinde ilerlemelisiniz. Hayattan bir istediğiniz olduğunda bunu kendi çabalarınızla var edebilirsiniz. Bunun için kaygılanmak yerine istediğiniz, teklif aldığınızya da keyfi olarak değerlendirmek istediğiniz konu üzerinde takviminizi hazırlayabilirsiniz. Aceleye ya da bilinen yollara gerek duymadan yeterince emek vermiş olduğunuzdan emin olmalısınız.

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Balık burcundaki Neptün ile kavuşumu işinizden arta kalan zamanları, günlük akışınızı nasıl değerlendirdiğinizi size hatırlatabilir. Tatil programı yapmasanız bile, gün içinde kendiniz verdiğiniz kısa molalar da sizin için önemli olacaktır. Bazı operasyonlar, güzellik ve sağlık harcamaları yapabilirsiniz. Daha genç ve zinde bir görünüm elde etmek adına şanslı bir dönemdesiniz. Güneş'in de Balık burcuna geçişi buradaki adımlarınızı daha iyi hale getirebilir. Sade, rahat ortamlarda yaşamak ve çalışmak için uğraşabilirsiniz.

yönetici gezegeniniz Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte beklentilerinizi kendinize çekmeniz ve bunlar için adım atmanız daha kolay hale gelebilir. Özellikle ikili ilişkiler konusunda oldukça şanslınız. Cesaretiniz sizi bile şaşırtabilecekken çevrenizin de bu yönde dikkatini çekiyor olmak, insanların size doğru yönelmelerini sağlayabilirsiniz. Medeni durumunuzu değiştirmek adına adımlar atabilir, mevcut ilişkilerinizdeki pürüzleri çözmeye başlayabilirsiniz. Yapılması gerekeni yapmak için beklememek size avantaj sağlayabilir. Ancak aceleci olup düşünmeden hareket ettiğiniz noktada bazı insanlardan olumsuz tepkiler alabilir, sonuçlardan memnun olmayabilirsiniz. Sonradan vazgeçebileceğiniz hiçbir şey için hayatınızın akışına zorla müdahale etmemelisiniz.

20 Şubat'taki Balık yeniayı ile hayatınızı daha iyi ve yaşanılır hale getirmek için bazı adımlar atabilirsiniz. Daha sağlıklı yaşamak, cilt ve beden sağlığınıza önem vermek için alışkanlıklarınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bunlardan en önemlisi de, sizi yoran ve fazladan zaman, efor harcamanıza olan işlerden sıyrılmak olabilir. Sorumluluklarınız artabilir, yeni işler yapabilirsiniz ancak bir öncelik sıralaması ile zarara uğramadan süreci geçirebilirsiniz. Yeni iş, görüşmeler, daha önceki görüşmelerinizin neticeleri gündeminize gelebilir. Beslenme konusunda değişikliğe gittiğinizde seçimlerinize dikkat etmeniz zehirlenmelerle ilgili riski en aza indirebilir.

Motivasyon Sözü: "Hayat bisiklet sürmek gibidir. Dengede kalmak için yola devam etmek gerekir."

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 07' 45" R
Ay
Başak
13° 17' 36"
Merkür
Koç
17° 22' 42"
Venüs
Koç
17° 57' 46"
Mars
Balık
21° 33' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 46"
Satürn
Balık
15° 35' 11"
Uranüs
Boğa
21° 45' 14"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 02"
Lilith
Başak
22° 09' 52"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>