Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür ve Satürn Kova burcunda bir araya gelerek artık bazı konularda sona geldiğinizi size hatırlatabilir. Hayatı nasıl yaşarsanız ona göre ilerleme fırsatları karşınıza çıkacaktır. Dolayısıyla bu yöndeki bakış açınızı değiştirmelisiniz. Güçlü hissetmek yerine güçlü olduğunuz gerçeğini kabul ederek işe başlamalısınız. Özellikle parasal konular, ek işler, düzensiz gelir olarak adlandırdığınız bazı kazançlarda sizi rahatsız eden konular doğabilir. Geçici bir para akışı yerine daha düzenli bir akış sağlamak üzere planlar yapabilirsiniz. Bu kontrol mekanizması ödemeleriniz ve yeni gelişen borçlanmalarınızı kapatmak konusunda da sizi destekleyebilir.

Koç burcundaki Venüs Jüpiter ve Chiron kavuşumuyla üzerinizdeki yükü atmak daha kolay olabilir. Çalışma arkadaşlarınız, çalışanlarınız ve işverenlerinizle sağlıklı işbirlikleri kurabilirsiniz. Bu yönde yapacağınız atılımlar hem cesaretiniz tazeleyecek hem de yaptıklarınızı sunmanızı sağlayacaktır. İyi ilişkiler kurmanın, insan biriktirmenin önemli olduğu günlerdesiniz. Geçmişteki olumsuz tecrübelerden sonra bunun size ne kadar iyi geldiğini ve yapıcı olduğunu fark edebilirsiniz.

Satürn'ün Balık burcunda hareket etmesiyle birlikte hayata nereden baktığınız kadar nasıl baktığınızın da önemine dikkat etmeniz gerekebilir. Kişisel düzeyde eksiklerinizi tespit edebilir, bunu üzerinde çalıştığınız bir işin ya da eğitimini aldığınız bir konunun sayesinde de öğrenebilirsiniz. Daha ciddi ve gerçekçi bir plan dahilinde ilerlemelisiniz. Çekindiğiniz ya da fazlaca üzerinde durduğunuz fakat sonuç alamadığınız durumlarda fikirlerinizi paylaşmalısınız. Sessiz kalmak, kenardan izlemek size bazı kayıplar yaşatmış olabilir. Bunlardan ders çıkararak kendinizi fiziksel ve mental olarak yeni yerlere taşımalısınız.

7 Mart'ta gerçekleşecek Başak dolunayı ile birlikte hayatınıza dahil olacak konuları ve insanları daha iyi belirleyebilirsiniz. Çalışmaktan, iyi niyetten vazgeçmedikçe kazananın siz olduğunu göreceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Ne hissettiğiniz kadar hayatın getirilerine ne kadar ayak uydurduğunuza bağlı olarak çeşitli fırsatlarla tanışabilirsiniz. Kendinize, kendinizin en iyi hali olmaktan başka bir çare bırakmamalısınız. Yenilenirken nelere dikkat etmeniz gerektiğini düşünebilir, hem kariyerde hem de sosyal alanda ilerlemek için bazı çalışmalara başlayabilirsiniz. İnanır ve inandığınızı görünür hale getirirseniz mutlu ve verimli bir yaşam kurabilirsiniz. Koç burcundaki Jüpiter ve Chiron'un da kavuşumu, kendinizi ifade etmenin gerekliliğini hatırlatacaktır. Bu sayede hem başkalarına verdiğiniz tavsiyeleri kendi yaşamınıza ekleyebilecek hem de kariyeriniz için aldığınız kararları uygulama potansiyelinizi fark edeceksiniz. Cesaretiniz her şeyi değiştirebilir.

Merkür Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki birlikteliği düşünceleriniz kadar bunlar üzerinde olan hakimiyetinizi size düşündürtebilir. İsteklerinizin ve yaptıklarınızın ne kadarının size ait olduğunu analiz etmelisiniz. Kendinize mi yoksa başka bir noktaya mı hizmet ettiğinizi ayırt ettiğinizde elde ettiğiniz sonuçlara objektif yaklaşmalısınız. Uçak bileti, yolculuk ve yer değişiklikleri gibi konularda işlemlerinizi kontrol ederek ve güvenilir alanlar üzerinden gerçekleştirmenizde fayda var. Dikkatiniz size çok pek tecrübe kazandırabilir.

Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ile kendinizi sosyal hayatın içine daha fazla dahil edebilirsiniz. Bunu sadece keyfi olarak yapmak gibi bir düşünceniz olmayabilir. Mevcut işinizi geliştirmek, becerilerinize ve isteklerinize göre bir projeye başlamak gibi fikirleriniz varsa bunlar için de ideal bir zamandasınız. Özellikle maddi açıdan sizi besleyecek ve uzun vadeli olabilecek gelişmeler sözkonusu olabilir. Buna açık ve hazır olmak hem insanların hem de fırsatların sizi bulmasını kolaylaştıracaktır. Kendinize, işinize ve hayatınızda değerli olarak bulduğunuz her şeye daha fazla önem verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan bağınızı da bu kriterlere göre düzenleyebilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmekten diye mevcut ilişkilerinize odaklanmak size daha çok güven verebilir.

Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte kariyerinizde hareketli ve yoğun günler başlayabilir. Bu süreçte işinizi en çok kolaylaştıracak olan kendinize bir yol haritası, bir fikir hazırlamış olmaktır. Durağan geçen zamanların ve mevcut tecrübelerinizin ardından şimdi çalışmak zamanında olduğunuzu bilmelisiniz. İş arayışları, işi geliştirmek ve statü değişikliği gibi konular gündeminizde fazlaca yer tutabilir. Girdiğiniz ortamlarda ticari ve sosyal bağlantılar kurmak sizin için daha kolay hale gelebilir. Özgüveninize tutunmak hem motivasyonunuzu hem de potansiyelinizi arttıracaktır. İyi niyetinizden şüphe olmasa da sözcükleri doğru kullanmaya, bunları doğru zamanda doğru bir dillle iletmeye önem vermelisiniz. Özellikle otorite figürleri veortaklarınızla yapacağınız konuşmalar daha fazla dikkat gerektirebilir.

Güneş'in 21 Mart'ta Koç burcuna geçişi ve yine Koç burcunda bir yeniayın yaşanmasıhayatına güneş gibi doğmanızı sağlayabilir. Motivasyonunuzun varlığını ve yoğunluğunu iyi anlamalısınız. Çünkü yapacağınız her şey buna borçlu ve bağlı olarak yapacaksınız. Kendinizi ifade etmek, işinizi göstermek, meziyetlerinizi sunmak ve hem kendinizi hem deortaklarınızı ilgilendiren bazı konulara öncülük etmek isteyebilirsiniz. Bu enerjiyledeğişikliği yapmak, beklentilerinizi dile getirmek, yeni insanlarla yeni konular üzerinde konuşmak size iyi sonuçlar verebilir. Elinizdeki imkanların, bunları kullanabilme gücünüzün farkında olun ve değer görememe hissini terk edin. Çabanız değerinizi ortaya koyacak.

Plüton'un Kova burcunda yolculuğuna başlamasıyla kendinizi yeniden ve daha iyi halde inşa etmenin yollarını arayabilirsiniz. Psikolojinize ve bununla ilgili sorunlarınıza odaklanmalısınız. Hiçbir şeyin boş yere ve sebepsiz olmadığını bildiğinizde, bazı konuların da bildiğiniz gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Cesaret edin, öğrenin ve hayatınıza yeni çabalar katın. Ek işler, aileden/eşten gelen gelirler ve diğer tüm imkanlarınızı eksikliğini hissettiğiniz tüm konular için kullanmayı seçin. Paranın ve maddi olan her şeyin bir araç olduğunu daha iyi fark edebilirsiniz. Asıl amacınızın kendinizi yetiştirmek olduğunu unutmayın.

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Mars size birtakım sorumluluklar yükleyebilir. Kendinizi ve tavırlarınızı yönetmeniz, doğru anda doğru konuyla ilgilenmeniz sizin için önemli olabilir. Üzerinde düşünmeden, gözünü karartarak adım atmaktan ziyade mantıklı bir cesaretle hareket etmelisiniz. İlişkiler başlatmak, aile ve çevredeki insanlarla özellikle de kadınlarla olan iletişimleri güçlendirmek, bedensel ve zihinsel yeniliklerin kapısını aralamak için ideal bir zamandasınız. Karşılaştığınız fırsatları geleceğe dönük düşünerek değerlendirdiğinizde geçmişte yaşadıklarınız size sadece rehberlik edebilir. Bu sayede hem özgüveniniz tazelenecek hem de acı hissettiğiniz konulara dönmek zorunda kalmayacaksınız.

Merkür ve Jüpiter'in Koç burcundaki birlikteliğihayatınızda açtığınız yeni bir sayfada etkisini gösterebilir. Ne kadar inanıyor, ne kadar adanmış hissediyorsunuz bunu düşünmeniz gerekebilir. Üzerinde çalıştığınız konular, çalışma arkadaşlarınız ve üstlerinizle yapacağınız konuşmalardan dersler çıkarmanız gerekebilir. 29-30 Mart tarihlerinde Ay'ın burcunuzda seyretmesi size geçmişten bugüne bazı detaylar hatırlatabilir. Egonuzu, duygularınızı ve işinizi sahiplenin. Ancak bunların bir hırsa, amansız bir mücadeleye dönüşmesinin sizden eksilteceğini unutmayın. İsteklerinizi ya da işle ilgili geliştirici fikirlerinizi ifade ederken pek çok noktadan destek görmek için ideal günlerdesiniz. Değerlendirin.

Venüs ve Uranüs Boğa burcunda bir araya gelerek sizi şaşırtıcı ortamlara sürükleyebilir. Yeni çevreler edinmekle ilgili tereddütlerinizi aşabilirsiniz. Buradan elde edeceğiniz bilgiler, deneyimler aslında kişisel gelişiminize ve hedeflerinize katkılar sunabilir. Duygusal anlamda da gelişmeler bulabilirsiniz. Süprizlere, bilmediğiniz duygulara ve işlere açık olmalısınız. Parasal açıdan beklentilerinizin dışındaimkanlarıyla desteklenebilirsiniz. Zorlukların ardında kolaylık ve mutluluk olduğunu unutmayın.

Motivasyon Sözü: “İçindeki ayışığını takip et; çılgınlığını gizleme.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>