Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İş yerinde zorluklar yaşıyorsunuz ve kendinizi yetersiz hissediyorsunuz. Neyse ki, hafta sonunda Mars size günlük hayatla başa çıkma konusunda daha fazla kolaylık sunuyor. Bu fırsatı değerlendirin. Şubat 2023 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, duygusal konularda kendinizi ifade etmek istediğinizde sadece hislerinizi değil mantığınızı da dinlemeniz gereken bir aya başlıyor olabilirsiniz. Bu konuda şanslısınız ve asıl niyetinizin ne olduğunu doğru bir şekilde yansıttığınız her işin size olumlu geri dönüşlerini alabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden beklentilerinize uygun gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunların hepsini bakış açınızı, hayattan beklentilerinize göre attığınız adımları değiştirerek mümkün kılacağınızı unutmayın.

5 Şubat'ta Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile parasal konularda önemli bir noktaya gelebilirsiniz. İşle ilgili sorumluluklarınız ve yöntemleriniz değişebilir. Bunu yapmanızı gerektiren gelişmeleri doğru anlamalısınız. Aşırı duygusal ya da egosal tepkiler vermek yerine endişe ve öfkeyi kenara bırakarak ilerlemelisiniz. İşinizi, amacınızı ve ne elde etmek istediğinizi daha iyi anlayacağınız bu süreci doğru analiz etmenizde fayda var. Bu sayede ne yaptığınızı, ne yaşadığınızı daha iyi göreceksiniz. Ayrıca hayatınızdaki insanları da fark etmeniz için özel bir dönem olabilir. Dostunuz sandığınız insanların gerçek niyetlerini ve yüzlerini göreceğiniz hayatınızı kiminle şekillendirmek istediğiniz hakkında da yeni fikirler edinebilirsiniz.

Merkür ve Plüton'un Oğlak burcundaki kavuşumu ikili ilişkilere bakışınızı ve buradaki beklentilerinizi değiştirebilir. Duygusal olarak anlaşılma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak bunu karşınızdaki insandan beklemek yerine sizin bir adım atmanız gerekecektir. İnsanlara nasıl yaklaştığınız, onlara karşı nasıl bir tutum sergilediğiniz ve duygularınızı ne kadar kontrollü yaşadığınızın önemli olduğunu unutmamalısınız.

Kova burcuna geçen Merkür size kendinize bir sürpriz yapma fırsatı getirebilir. Bunu sağlamak için gereken cesarete ve maddi imkanlara sahip olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Nereden ne şekilde gelir elde etmek istediğinizi düşünebilir, buna yönelik görüşme ve araştırmalar yapabilirsiniz. Banka ve alacaklar yolunun dışında aile destekli gelirler de gündeminizde yer bulabilir. Bazı işlerin yolunda gidiyor oluşu kaygılarınızı en aza indireceği için düşüncelerinizi paylaşmak, hissettiğiniz gibi yaşamak da kolay olacaktır. Fark yaratmak ve işleri lehinize çevirmek için verimli bir zamandasınız, karşınıza çıkan imkanları doğru değerlendirin.

Güneş ve Satürn'ün Kova burcunda bir araya gelmesiyle fikir alışverişleri yapabilir,kurmayı ya da yatırım yapmayı düşündüğünüz alanlarda yeni gelişmeler öğrenebilirsiniz. Ailenizden ya da çevrenizden önemli kişiler size bu anlamda destek verebilir. Kendi potansiyelinizi görmek, yapabileceklerinizin dışında da bir şeylere sahip olduğunuzu bilmek motivasyonunuzu arttıracaktır. Ek iş, miras ve diğer ödemeler gibi konularda elde edemediğiniz durumlar sözkonusu ise buna neden olan sorunları çözebilirsiniz.

Venüs ve Neptün Balık burcunda bir araya gelerek hukuksal konularda haklılığınızın ortaya çıkmasında size yardımcı olabilir. Bir rahatlama duygusuyla hareket etmek yapmak istediğiniz diğer işlerde de önünüzü açacaktır. Seyahat planları, taşınma ya da bazı yer değişikliği durumlarınız gündeme gelebilir. İsteklerinize en yakın sonuçlarla bu durumu çözebilir, tatile çıkabilir ve kendinizle zaman geçirebilirsiniz. Güneş'in de Balık burcuna geçmesi bu durumdan doğan ihtiyacın ve sonuçların size daha görünür olmasını sağlayacaktır. Para kazanma yöntemlerinizi değiştirebilir, teknolojik sayesinde denizaşırı bağlantılar kurabilirsiniz. Eğitim öğretim tarafında da devam bir süreciniz varsa en iyi sonuçları alabilirsiniz. Daha ruhani ve sezgisel olacağınız bu süreçte hayatın ve insanların gerçeklerini görmezden gelmemeye çalışmanızda fayda var.

Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle kariyerinizin zirvesine bir adım daha atabileceksiniz. Yeni sorumluluklar alabilir, mevcut çalışmalarınızın dışında da adımlar atarak yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Hem evde hemortamında yer değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu dönemdeki cesaretiniz ve başlangıçlarınız ilerleyen zamanlarda kazancınızı katlamak için iyi bir sebep olabilir. Çevrenizin, üstlerinizin ve sizinleyapmak isteyenlerin dikkatini çekeceğiniz için sadece kariyer anlamında değil, sosyal olarak da önemli ve keyifli ortamlar oluşturabilirsiniz. Sizin adımınızla ve söylemlerinizle başlayacak ilişkiler, sorunlu ortamları iyileştirmek gibi gündemleriniz olabilir.

20 Şubat'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay kendinizi geliştirmeniz, hayata başka bir noktadan tutunmak için size olanak tanıyabilir. Bunun önünde duran her şeyi yıkmak, kendinize yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Başlangıç noktası olarak yarım kalan işleriniz, eğitimleriniz, ortaklı faaliyetlerinizi seçebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için daha dinç bir zihinle hareket edebilirsiniz. Eğitimler, yurt dışı işlemleri, taşınma ya da uzun vadeli yer değişiklikleri için başvuruları başlatabilirsiniz. Ufkunuzun sınırları genişlediği için daha rahat, daha geniş bir vizyonla hayatınızı devam ettirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Kendin olmaya karar verdiğinde güzelleşirsin."

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 37" R
Ay
Yay
08° 33' 41"
Merkür
Koç
16° 02' 29"
Venüs
Koç
26° 37' 38"
Mars
Balık
26° 59' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 54"
Satürn
Balık
16° 15' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 44"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 26"
Lilith
Başak
22° 56' 39"
True Node
Koç
15° 31' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>