Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlamasıyla tabularınızın, kurallarınızın aslında kendi oluşturduğunuz korkular olduğunu fark edebilirsiniz. İçine kapanık, kendi kendine sorunları çözmeye çalışan bir insan olmaktan vazgeçmeniz adına bu farkındalık size destek olabilir. Bir şeyler yapmaya çalıştıkça olmamasına odaklanmamalısınız. Buradan çıkarmanız gereken dersin pes ettiğiniz noktayı bulmak olduğunu unutmayın. Güvenli bulduğunuz alanlardan çıkmaya çalışırken karşılaşacağınız durumlara ve insanlara karşı geliştirmeniz gereken tutumları düşünebilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan yaşadığınız kayıpları geride bırakırken buna neden durumları, davranışlarınızı da hesaba katmanızda fayda var.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu kendinizde ve geleceğinizde görmek istediğiniz tüm değişim ihtiyacını ortaya koyabilir. Hazırlığını yapmanız gereken konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Özellikle maddi durumunuzu etkileyecek gelişmeler karşısında hazırlıklı ve kontrollü olmanızda fayda var. Beklenen ve gecikmiş ödemelerinizi tahsil etmeniz kadar mevcut durumunuzu korumanız da önemli olacaktır. Bu sayede planlarınız ve çalışmalarınız için gereken bütçeyi de garantilemiş olabilirsiniz.

5 Mayıs'ta gerçekleşecek Akrep burcundaki Ay tutulması ile duygusal konularda kendinizi çıkmazda hissettiğiniz her şeyin önünün açıldığını görebilirsiniz. Kendi yükleriniz, problemleriniz şüpheleriniz kadar karşınızdaki insandan etkileniyor olmak size hissettiklerinizi olduğu gibi yaşayamama sorunu getirmiş olabilir. Buna bir nokta koymanızı kolaylaştıracak konuşmalar, yüzleşmeler ve konuşmalar söz konusu olabilir. Tavırlarınızın altında yatan ana sebebi bulduğunuzda ilişkilerinizde iyileşmenin yolu bulabilirsiniz. Mental ve duygusal olarak kendinizi bu değişim içinde tutmayı başardığınızda maddi kazanımlarınızın da önü açılabilir. Yatırım yapmak,kurmakla ilgili gündemlerinizde teşvik edici sonuçlar alabilirsiniz.

Venüs'ün burcunuza geçmesiyle beraber yorgun ve stresli zamanlarından kendinize kaliteli ve keyifli vakit ayıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Ruhsal ve bedensel olarak daha iyi hissedebilirsiniz. Bu his de hem ilişkilerde hem de işinizle ilgili konularda daha olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. Eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızı çözebilir, hislerinizi dile getirebilirsiniz. Bunun bir karşılığı olacağını bilmek sizi motive edebilir. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek, dolabınızı düzenlemek, cilt bakımınıza ve beslenmenize daha çok özen gösterebilirsiniz. Bir parlama halinde olacağınız için çevrenizin de dikkatini çekebileceksiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla sosyal alanlarda kendinizi daha çok göstereceğiniz, bu anlamda size bile radikal gelebilecek işlere imza atabilirsiniz. Aklınıza gelenleri uygulamak, bunları yaparken geleneksel yöntemlerin dışına çıkmak sizin için zor olabilir. Ancak alacağınız bazı haberler, tanışacağınız insanlar ve sürpriz bir şekilde gelişen olaylarla bunu kolay hale getirebilir. Her şeyin sizin algınızda ve bakış açınızda başladığını ve bittiğini anladığınızda hayatınızı da buna göre organize edebilirsiniz. Yardım çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve bunların finansal ihtiyaçları konusunda adımlar atabilirsiniz.

Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde yaşadığınız problemlerin sonuna gelebilirsiniz. Bazı kafa karışıklıkları, yanlış anlaşılmalar yaşadıysanız bunların her birinin neden gerçekleştiğini, buradaki mesajın ne olduğunu daha net bir şekilde kavrayabilirsiniz. Bu da sizin arkadaşlık, paylaşım veyapma şeklinizde önemli ve kalıcı değişiklikler yapmanızın önünü açabilir. Maddi getirisi olarak proje ve çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir. Jüpiter'in de Boğa burcuna geçmesiyle burada aldığınız aksiyonların tamamını destekleyecek yeni fikirler de bulabilirsiniz. Umut etmek kadar bunun için çabalamanın, hem kariyerinizi hem de sosyal duruşunuzu iyi hale getirecek adımlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Kalabalık çevreler, büyük ölçekli işler ve alım-satım, toprakla ilgili konular ya da bu konularda sizin öncülük edeceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Odağınızda para kazanmak ve hayatınızı garantilemek olacağı için karşınıza çıkanfırsatlarını ve insanların desteklerini de bu yönde değerlendirebilirsiniz. Bu değerlendirme aşamasında 19 Mayıs'ta gerçekleşecek Boğa yeni ayı sizin önünü açabilir. İş arayışlarınız, mevcut çalışmalarınızı geliştirmek için önemli bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Bunu yaparken kriteriniz yetenekleriniz, mutluluk algınız ve gelecekten beklentileriniz rol oynayabilir. Her zaman yaptıklarınızın dışına çıkmak, yeniden yapılandıracağınız her konuda şansınızı katlayacaktır. Değerli olanı hayatınıza kazandırıyorsunuz.

Mars'ın burcunuzdan ayrılıp Aslan burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Beklediğiniz, hazırlığını yaptığınız işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Hem üzerinizdeki durgunluğu atmak hem de kendinize daha iyi standartlar oluşturmak adına gereken motivasyonu yakalıyorsunuz. Yatırım planları yaparken kendi bilginiz ve istekleriniz dışında işin uzmanıyla görüşmekte fayda olabilir. Bu konuda gizli bir egonun etkisinde kalmamaya özen göstermelisiniz. Zira harcamalarınız da gelirinizle doğru oranda artacağı için kontrollü ve mantıklı seçimler yapmanız gerekebilir. Mars'ın Plüton ile karşı karşıya duruşu, güce sahip olmak kadar bunu kullanabilmenin de önemini hatırlatabilir. İyi olduğunuz alanları geliştirmek, eksiklerinizi kapatmak adına fırsatlar bulduğunuzda bunları değerlendirmelisiniz. Size uygun olmadığını düşündüğünüz alanlarda ihtiyaçlarınıza erişme imkanı bulabilirsiniz. Aidiyet ve sahip olma kavramlarınız üzerinde yeniden kafa yormanız gerekebilir.

Güneş'in 21 Mayıs'ta İkizler burcuna geçişi ile hayatınızın kontrolü ve yaşadıklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Kalabalık ve belirsiz bir ortamın içinde yer almamak adına yalnız kalmayı seçeceğiniz zamanlar da olabilir. Bu durum sizde bazı takıntı ve endişeleri uyandırabilir. Ama olaylara olan bakış açınızı değiştirmeye başladığınızda bunu lehinize çevirebilirsiniz. Hakkınızda konuşulanlar, söylentiler ve bazı asılsız haberler karşısında sırrınızı paylaştığınız insanları doğru seçmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Daha iyi hissetmek, fiziksel ve içsel olarak sağlıklı olmak sizin için öncelikli olacaktır. Bu da hemhayatınıza hem de günlük temponuza iyi olanı, gerekli olanı seçmenizi kolaylaştıracaktır.

Boğa burcundaki Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü hayattan beklentileriniz ve hayallerinizi nasıl somut değerlere ulaştıracağınızı size gösterebilir. Çalışmanız, emek göstermeniz gereken alanları fark edebilir, bunları uygulamak için imkan bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın etkisini kenara bırakarak bugünün de geçmişte kalacağını düşünün ve bugüne nasıl bir değer katmanız gerektiğine odaklanın. Maddi bir güvence arayışınıza yanıt bulabilir, çevrenizden destekler ve teklifler alabilirsiniz. Yemekli toplantılar, görüşmeler düzenleyebilirsiniz. Bu sizi yeni insanlara da ulaştıracaktır. Kendi güvenli alanlarınızda mutlu olsanız da bu mutluluğu taşıyabileceğiniz yeni ortamlara karşı önyargılı olmamalısınız. Gelişmektesiniz, eskisinden daha farklı bir hayata doğru ilerlemektesiniz. Bunun bilincinde kalın.

Motivasyon Sözü: “Mutluluğun gerçek sırrı, günlük hayatın tüm detaylarına gerçek bir ilgi duymakta yatar.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 13' 36" R
Ay
Aslan
07° 53' 32"
Merkür
Koç
19° 03' 46"
Venüs
Koç
14° 17' 56"
Mars
Balık
19° 14' 57"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 10"
Satürn
Balık
15° 17' 23"
Uranüs
Boğa
21° 35' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
19° 52' 36"
Lilith
Başak
21° 50' 06"
True Node
Koç
15° 33' 53"
Son Güncelleme : 16/04/2024 20:53

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>