Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki hareketine başlamasıyla yorulduğunuz zamanların acısını çıkaracağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dinlenmeye, kendinizi anlamaya ve ne istediğinizi bulmaya ihtiyacınız olabilir. Bu konuda daha önce yaptığınız işler varsa geri dönüşler almaya başlayabilirsiniz. Korkmadan hareket ettiğinizde ihtiyacınız olan güvenli alanı kurduğunuzu görmek sizi daha çok motive edebilir.  Kaygılarınız yerini huzura ve rahatlığa bırakıyor. Mevcut arkadaş ortamınıza daha sık dahil olabilir, birlikte planlar kurabilirsiniz. Bu planlar sosyal açıdan olacağı gibi maddi yönden de getiri sağlayacak yönde olabilir. Farklı bir alana girmekle ilgili korkularınızı geride bıraktığınızda daha elverişli ve kesin sonuçlar alacağınız durumlarla karşılaşmanız kolay olacaktır. Değişiklik fikirlerini benimseyin. Merkür'ün Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu size gereken olanakları sunacaktır. Hayattan bir şey beklemekle ilgili tereddütleriniz karşısında cesur olmalısınız. Maddi olarak size getirisi olacakgörüşmeleri, bağlantılar ve yatırımlarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Yoğun bir sürecin içinde olabilirsiniz, ne yaptığınızdan emin olarak ve işinizi sağlama alarak hareket ederseniz olası sorunları en aza indirebilirsiniz.

6 Nisan'da Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber kişisel istekleriniz ve yaşam alanlarınızla ilgili düşünceleriniz bir karara bağlanabilir. Verdiğiniz mücadelenin, yaptığınız fedakarlıkların neticesinde hak ettiğiniz değeri ve evi elde edebilirsiniz. Dikkatli, özenli bir tutum sergilemek sizi olası yanılgılardan koruyacaktır. Buna neden olacak etkenleri daha iyi göreceğiniz için aslında şanslı bir zamandasınız. Aile içindeki sorunların çözülmesi, ikili ilişkiler ve evlilikle ilgili gündemlerin netlik kazanması ve maddi ihtiyaçlarınızın giderilmesi içsel olarak daha huzurlu hissetmenizi sağlayacağı için evinizin ihtiyaçlarını karşılamak da daha kolay olabilir. Güneş ve Chiron'un Koç burcundaki kavuşumuyla beraber hem ev hem dehayatınızın dengesini olumlu anlamda değiştirecek bazı kararlar alabilirsiniz. Sesinizi çıkarmanın, kararlarınızı ifade etmenin getireceği geri dönüşlerle izlemeniz gereken yolu buluyorsunuz. Çaresizlik yerine çareyi arayacağınız yeni yerler bulmaya odaklanmak yaşadığınız sorunları ortadan kaldıracaktır. Yetersizlik hissiniz, yerini liderliğe ve kendi işinin sahibi olma dürtüsüne bırakıyor.

Venüs'ün İkizler burcuna geçişi ruhsal olarak kendi içinizde tuttuğunuz ve sizi rahatsız eden konuları dışa vurmak için yeni yöntemler keşfetmenizi sağlayabilir. Takıntılarınız, sizi rahatsız eden durumlar ve insanlar, söylentiler gibi konular karşısında kabuğunuza çekilmek yerine hayatın içinde yer almaya odaklanabilirsiniz. Bir dik duruşun neleri değiştireceğine inanamayabilirsiniz ancak bunun için çaba göstermek bile size sürprizler yapabilir. Öğrenmek ve bunları paylaşmakla ilgili konularda yanıltıcı ya da kesinliği olmayan geri bildirimler alabilirsiniz. Dolayısıyla bildiklerinizi kendinize saklamakta fayda var. Özellikle duygusal konularda alacağınız kararlar ve ilişkilere açık olduğunuz için ilişkinizi ve hislerinizi birlikteliğinizin sınırlarında tutmak daha iyi yaşamanızı sağlayabilir.

Güneş ve Jüpiter'in Koç burcundaki kavuşumu feda etmenin değil karşılık bulmanın zamanını başlatabilir. Haklılığınız anlaşılıyor, size ait olanın gelmesi için yeni kapılar aralanıyor. Terfi ve yer değişikliği işlemleriniz, bireysel çalışmalarınız gündeme gelebilir. Ne yapmanız gerektiğini bilerek ve bu yönde emek vererek ilerlemelisiniz. Pes etmek ya da farklı alanlar oluşturmak yerine bulunduğunuz yerden başlamak size daha geniş çevreleri ve imkanları da getirecektir.

20 Nisan'daki Koç burcunda Güneş tutulması kariyerinizde bir ivme yakalamak için size destek verebilir. İlerlemek için bazı konuları ve insanları geride bırakmanız gerektiğini bilmelisiniz. Fazlalıklardan kurtulmak için bir hamle yapabilirsiniz. Kendinizi daha cesur daha özgür hissetmenin tadına vardığınızda bunu sürdürmek için de yeterli sebepleri bulmuş olacaksınız. Bulunduğunuz yerden çıkmak ve farklı işler, farklı deneyimler yakalamak adına şanslı bir zamandasınız. Dolayısıyla hem tanıştığınız insanlara hem de çıkarmadığınız fikirlere fırsat tanımalısınız. Ailenizi, yaşam alanlarınızı etkileyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Güneş'in Boğa burcuna geçişi arkadaşlık ve güven kavramlarını yeniden sorgulatabilir. Bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkması değişikliğe gitmenizi sağlayabilir. Bundan rahatsız olmak yerine bu sayede yükselen motivasyonunuza odaklanmalısınız. İşlerin düşündüğünüz gibi gitmediğiyle yüzleşmek sizi farklı gündemlere taşıyabilir. Aynı gündemleri kariyerinizi ve kişisel gelişiminizi etkileyen konularda da yaşayabilirsiniz. Bu sayede maddi olarak da güçleneceğiniz durumlar söz konusu olabilir. Kazanmak istedikleriniz için vermeniz gereken emeğin ne olduğunu daha iyi görebilirsiniz. Bu da ilerleyişinizi kolaylaştıracaktır.

Merkür'ün Boğa burcunda geri hareketine geçmesi parasal geri dönüşler konusunda şansınızı katlayabilir. Geçmişte yaptığınız işlerinizin, ortaklarınızın karşılığını görebilirsiniz. Bu gecikmelerin neden kaynaklandığını anlamak ve çözmek adına iyi bir zamandasınız. Kiminle neyapacağınıza, bu işi yaparken nasıl bir takvim kullanmanız gerektiğine odaklanmalısınız. Dersler çıkararak ilerlemek hem sosyal açıdan hem de mesleki açıdan sekteye uğradığınız durumları en aza indirebilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki çözmek için yeniden aynı masa etrafında toplanmanız gerekebilir.

Boğa burcundaki Güneş ve Kuzey Ay Düğümünün birlikteliği ile kendinize yeni sebepler bulmak isteyeceğiniz bir zaman yaşayabilirsiniz. Kendinizi nerede bulduğunuzu, nerede güvende ve rahat hissettiğinizi düşünerek bu soruya cevap bulabilirsiniz. Bu süre zarfında objektif olmanız, geldiğiniz ya da gelmek zorunda kaldığınız noktayı benimsemeniz her şeyin belirleyici olacaktır. Para kazanma yöntemleriniz, yatırımlarınız, kuracağınız yeni düzenler için çalışmanız gerekebilir. Geriye atmak ya da ertelemek kendinizden çalmanıza neden olacağı özellikle çevrenizin vasıtasıyla gelen teklifler karşısında daha açık fikirli olmalısınız.

Burcunuzdaki yönetici gezegeniniz Ay ile kavuşan Mars, beden sağlığınız konusunda bazı uyarılar verebilir. Sindirim ve beslenmeden kaynaklı rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Duygusal sorunlarınızın bedensel problemler yaratmaması için çözümü nerede aradığınıza dikkat etmelisiniz. Partnerinize ya da hayatınızdaki diğer insanlara karşı, kendinize karşı sürekli eski konuları getirmek yerine bunların tekrar yaşanmaması için yeni gündemler oluşturmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Planın en önemli parçası, planın kendisi değil midir?”

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 51" R
Ay
Yay
05° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 01' 12"
Venüs
Koç
26° 20' 11"
Mars
Balık
26° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 37"
Satürn
Balık
16° 14' 03"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 37"
Lilith
Başak
22° 55' 04"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>