Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kişisel Gelişimin Ön Planda Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile güzel muhabbetler edebileceğin bir gün. Bu kişiye karşı duygularını açmak için kendini henüz hazır hissetmesen de aranızdaki muhabbet sizi daha da yakınlaştıracak bugün.

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Bugün keyifli aktivitelere vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir. Bu aktiviteler için çok fazla para harcamana da gerek olmayacak. Neşeli bir gün geçirmek, maddi konularda daha rahat düşünmeni sağlayacak.

Yediklerine dikkat etmeli ve daha fazla sebze ve protein tüketmelisin. Son zamanlarda karbonhidrat alımını artırdıysan eğer bunu dengelemek, sindirim sistemin için de genel olarak vücudun için de faydalı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir. Etrafındaki insanlarla daha farklı düşünebilirsin. Ancak bazı konularda yapıcı ve uzlaşmacı davranman karşı tarafın fikirlerine daha açık olmanı sağlayabilir. Bugün ani tepkiler vermemelisin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün hayatınıza dair bazı sorgulamalar yapacaksınız. Özellikle kariyer veodaklı planlarınızda bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Kesin adımlar atmadan önce durumu kapsamlı bir şekilde mutlaka değerlendirmelisiniz. Aksi halde sorunlarla birlikte yeniliğe doğru atılacak bir adım işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Kendi işinin sahibi olan bir Akrep burcuysan, yaptığın yatırımların sonuç vermeye başladığını görebilirsin. Bu başarıları ailenle paylaşmak ve onlarla birlikte kutlamak seni mutlu edebilir. Aynı zamanda, kıskançlık gibi olumsuz duygulara karşı dikkatli olman da önemli olabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sesinizi duyurmak konusunda yoğun bir çaba göstermeniz gerekebilir. İş ortamınızda bu konuda bir yardım almak istiyorsanız bunu dile getirmeniz, yardım gereken konu hakkında çalışmaya başlamanız gerekecektir. Bunu yapmadığınızda ilerlemeniz ve iyi ilişkiler kazanmanız zorlaşabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz işlerdeki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Yeni başladığınız işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Kişisel konularda mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Farklı şeyler yapma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kontrol etmek istemeniz ufacık bir hatada okların size dönmesine neden olabilir. Bu da modunuzu düşürüp demoralize olmanıza sebep olabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için çok güzel bir gün olabilir, ihtimallerin yüksek bunun için. Karşına çıkacak yeni fırsatları değerlendirmek için can atacaksın hatta. Yeni şeyler denemek, yeni heyecanlar yaşamak için sabırsız olabilir hatta bunun için acele edebilirsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi içsel işleyişiniz ve motivasyonlarınız hakkında daha fazla şey öğrenmek için iyi bir zaman. Bugün kendinizi çok fazla enerji gerektiren durumlardan kaçınırken bulursanız, ilerlemeden önce biraz daha durup düşünmeniz gereken konular hakkında bunu bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Duygusal bir tür yenilenme yaratmak için çaba harcayın. İçinizde huzuru yakaladığınızda, daha sonra dış dünyada başarı ile karşılaşmanız daha olasıdır. Bir konuda kararsızsanız, belki de bir nedeni vardır! Aile ilişkileri veya besleyici, destekleyici faaliyetler yoluyla kendinizi dinlendirin. Pürüzleri hallederken hedeflerinize ve hırslarınıza da oldukça odaklanmış durumdasınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkaları ile kendinizi karşılaştırmayın. Böyle davrandığınızda umarsız ve alaycı davranarak, karşılıklı gerginliğe neden oluyorsunuz. Yakınlarınızla ilgili sorunlar gündemde. İş yeteneğinizi kullanmak için iyi bir gün.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Partner veya ortakla sorunlar içinde kalabilirsiniz. Kariyer hayatınızda tartışmalar yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz. Çevrenizi üzmeyin.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 30" R
Ay
Yay
08° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 02' 28"
Venüs
Koç
26° 37' 29"
Mars
Balık
26° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 52"
Satürn
Balık
16° 15' 21"
Uranüs
Boğa
22° 08' 43"
Neptün
Balık
28° 47' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 25"
Lilith
Başak
22° 56' 38"
True Node
Koç
15° 31' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:47

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>