Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Detayları Düşünmeyeceksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişiden duygularını saklamak için gereksiz bir inat içerisinde olabilirsin. Bugün bu kişi ile daha fazla iletişim kurmak ve aranızdaki hisleri konuşmak sana daha iyi gelebilir. Bazı şeyleri içinde tutmamalısın bugün.

Sessiz kalmanızın daha uygun olacağı duyumlar alabilirsiniz. İlginç yorumlarla tepki alabilirsiniz. Mesleki dayanışma içinde olduğunuz kişilerle eğitim amaçlı yolculuklarınız olabilir.

Bugün maddi olarak çok keyifli bir gelişme yaşayabilirsin. Şans da para da sende olacak bugün. Eline beklenmedik paralar geçebilir ve mutluluğuna mutluluk katabilirsin.

Egzersiz konularında daha fazla şey yapman gerekiyor olabilir. Bu konu gözünde büyüyorsa eğer, ufak adımlarla işe başlayabilirsin. Eve giden yolu uzatmak, daha fazla yürümek gibi konular sana güzel bir başlangıç sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine güvenmen gereken bir gündesin. Etrafta olan bitene uzak kaldığını düşünebilir veya bazı şeyleri kaçırdığını hissedebilirsin. Ancak kendini etrafındakiler ile kıyaslamak yerine sana göre planlar yapmak daha iyi olacak.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burcu, hayatında gizemli olaylar var. Net ve açık iletişim kurarak bu bilgilere en kısa zamanda ulaşmalısın. Aynı zamanda başkalarının sırlarını gizli tutmalısın. Bütün bilgiler sana geliyor.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akışına bıraktığın olayları kontrol altına almanın zamanı geldi. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşın ile buluşabilirsin. Uzun telefon konuşmalar yapabilirsin. Geçmişte yaşanan bir olayı bugün tekrar gündeme getirebilirsin. Grupça hareket etmek, birlikte organize olma, insanı olarak iyiliği sunma gündeminde olacak. Eğer birarayışında değilsen, aniden gelişen bir teklif ile karşılaşabilirsin. Uzun zamandır ilişkinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider yönetimi konusunda zorlanıyorsanız çözüm bulmanız kolaylaşabilir. Hem ek işleriniz hem de zihni sinir fikirleriniz bu konuda önünüzü açabilir. Sizi endişelendirecek konuşmalardan veya bazı fiziksel, zihinsel takıntılardan uzak durmalısınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlar için de daha fazla gayret içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar var.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işler fark yarattığı için etrafınızdaki insanların kıskançlıkları üzerinizde hissedebilirsiniz. Nazarlardan etkilenmemeniz için titreşiminizi yüksek tutmanız önemli.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi işlerinin sorumluluğunu alıp hayatın hakkında daha etkili olman gerekebilir. Bir başkasının yardımını beklemektense kendi emeğinle bir yerlere gelmek istemen olası. Güzel adımlar atabileceksin.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi tekrar eden bir rutinin pençesinde bulabilirsiniz. Hayata dair daha büyük bir anlam eksikliği birçok günlükve sorumluluğu gözünüzde tatsız bir yere sokuyor olabilir. Peki, gerçekten meşgul müsünüz yoksa planınız biraz dağınık mı? Düşüncelerinizi yeniden düzenlemek, sevdiğiniz ve önemli olan şeyleri yapmak için daha fazla zaman ayırmanıza yardımcı olabilir. Sizin için en doğru planı sezgileriniz zaten yapıyor ve bazı şeylerin arkasındaki mantığı anlayamasanız da, bu varoluş biçiminin size doğal olarak geldiğini anlayın, bununla savaşmayı bırakın. Kendinize ve hayatınıza yeniden âşık olun ve sizi zincirleyen şeylerden kurtulun.

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı kendi başınıza vermekten hoşlandığınız için, deneyimleriniz önem kazanıyor. Birlikte olduğunuz kişilere görüşlerinizi belirtmeden önce, temkinli bir şekilde yaklaşmalısınız. Gizemli bir hava estiriyorsunuz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle kendinizi çaresiz hissettiğiniz zamanlarda, dışarıdan gelecek tüm öneri ve uyarılara açık olursunuz. Aldığınız önerilerin bazıları iyiyken bazıları sizi daha çok zorlayabilir. Kendi önerilerinize bir de bu açıdan bakabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Moralinizin bozulmasını istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 31' 02" R
Ay
Yay
15° 40' 30"
Merkür
Koç
16° 06' 33"
Venüs
Koç
27° 18' 43"
Mars
Balık
27° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 37"
Neptün
Balık
28° 48' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 20"
Lilith
Başak
23° 00' 21"
True Node
Koç
15° 29' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>